Zárszerviz, zárcsere, zárnyitás Budapesten, gyorsan

Budapesten az egyik legrégebben működő zárszerviz cégek egyike vagyunk, több mint 20 éve a szakmában. Rengeteg ajtónyitást, zárnyitást, és egyéb zárproblémát oldottunk már meg. Fő profilunk egyike a zárcsere, zárbetét csere, betörés utáni zár-helyreállítás, ajtómegerősítés, hevederzár szerelés és becsapódott ajtónyitás.

Egy zárszerviz vállalkozásnak nemcsak szakmailag kell topon lenni, hanem egy megbízható szervizautóval is rendelkezni kell, illetve azoknak ún. mozgó zárszaküzletként kell funkcionálniuk, mivel helyszíni értékesítést végzünk a zárcserék során. Áraink a bolti árakkal megegyeznek, így nem érdemes zárak után mászkálni a megrendelőnek, vannak erre szakosodott zárszerviz szolgáltatók, akik a helyszínen elvégzik ezt a feladatok. A zár árán felül csak a munkadíjat kell kifizetni, így katasztrofálisan nagy költségektől senkinek nem kell tartania. Nem is beszélve a garanciális feltételekről, melyet mi biztosítunk. Saját, otthoni szerelésnél ez nem áll fenn, mert a szaküzlet, ahol a zárat vásárolta, el fog határolódni ettől, mert nem szakember szerelte azt be.

Szakszerű zárcsere műanyag ajtókban

Rengeteg felhúzókilincses műanyag bejárati ajtóval találkozunk munkáink során. A kínai ajtók után ez a típus a második legelterjedtebb változat. Sajnos van közöttük nagyon rossz minőségű és rosszul beépített, lestrapált modell is, amiben a többpontos zárszerkezet már nagyon nehézkesen nyílik és záródik, ergo cserére szorul. A műanyag ajtók biztonságának a növelésében nagy szerepet játszik, ha jó zárbetéttel látjuk el az ajtót. Egy izraeli zárbetét kicserélésével legalább két szinttel emelhető a műanyag ajtó biztonsági fokozata. Ám ha a zárbetét csere mellett még egy kiegészítő zárat is rakatnak a kilincs fölé vagy alá, akkor biztosan kizárható, hogy betörés áldozatává válnak!

Műanyag ajtók esetében beszélhetünk zárszerkezet, azaz vasalat cseréről, illetve új kulcsok használatánál, zárbetét cseréről. Budapest területén külön kiszállási díjunk nincs. Minden munkánk fix áron érhető el, erről érdeklődjön telefonon!

06-30-408-8914

Hevederzár betét cseréje különböző típusoknál

A hevederzárak kifejezés általában 4-5 különböző fajtát takar hazánkban. Amiből a legtöbbet felszereltek az a Miskolci hevederzár, Biztibuk hevederzár, Prezidium és Magzett vízszintes hevederzárak. A hevederzár-betét cseréjének a lebonyolításához -ha küld nekünk fényképet emailben-, pontos összeget tudunk mondani. Lényegében mindegyik hevederzár a laikus számára egyformának tűnik, de a kicserélendő zárbetétek mérete és fogaskerék átmérője, azoknak fogszáma már mind-mind különböző. Az egyik fogaskerék sűrűbb, 11 fogú, a Biztibuké pl. 10 fogas, ritkább osztású, a Magzetté pedig nagyon apró, kis átmérőjű fogaskerék.

Cégünk Budapest összes kerületében vállal és végez különböző típusú vízszintes- vagy függőleges hevederzárakban helyszíni munkavégzéssel zárbetét-cserét, illetve megkopott vagy elavult hevederzár szerkezet esetén, teljes zárszerkezet cserét vagy új hevederzártest felszerelését. Továbbá a hevederzár helyett új típusú, modern, magas biztonságú Potent zárak szerelését is vállaljuk!

Becsapódott ajtónyitás, zárcsere nélkül – hogyan lehetséges?

Szinte a legtöbb ügyfelünk számolt már be arról, hogy olyan bejárati ajtója van, ahol kívül egy hatalmas gomb van felszerelve, néha nem is értik, miért. A nagy rohanásban a kulcsot bent hagyva (vagy a zárban, vagy a kulcstartón az előszobában) egyszerűen kizárják magukat. Ilyenkor nem árt, ha van egy jó zárszerviz szolgáltató, aki nem váratja az ügyfelet órákig, és segít bejutni a lakásba. Többnyire sikerül kinyitni a becsapódott ajtót sérülésmentesen a megrendelőnek, és nincs szükség zárcserére, aminek nagyon örülnek. Ennek a speciális eljárásnak, azaz a 100 százalékban sérülésmentes zárnyitásnak van egy 20-25 ezer forintos munkadíja, attól függően, mennyit kell bajlódni a zárnyitással.

Általában a sérülésmentes zárnyitás, ajtó függvényében 2-10 perc között zajlik, de volt olyan, amikor másfél órát is igénye vett, a kevés ajtóhézag miatt. Nyilván törekszünk, hogy a beígért, garantáltan sérülésmentes és zárcsere nélküli folyamatot tudjuk tartani az ügyfelek számára. Hívjon minket, ha kizárta magát a lakásból, mi fix költségen, zárcsere nélkül nyitjuk ki Önnek a bejárati ajtót!

06-30-408-8914