Viro ajtózár-csere Budapesten kiszállási díj nélkül

Vállaljuk kulcsvesztés, kulcslopás és új lakásba költözés miatti Viro ajtózár cseréjét, jó áron, garanciával, profi zárszerelő szakemberekkel.

Ha minket választ a Viro vagy Cerutti zár cseréjére és most telefonál a 06-30-408-8914-es telefonszámon, akkor elengedjük Önnek a kiszállási díjat. Ez azt jelenti, hogy csak a munkadíjunkat kell megfizetni, illetve a többpontos zárszerkezet árát és a beépített rézkilincs anyagköltségét.

Budapest területén tudjuk biztosítani ezeket a feltételeket, magánszemélyek és cégek számára egyaránt. Cseréltesse le velünk még a mai nap az ajtózárat, hogy ne legyen akadozó, szoruló bejárati ajtaja!

Viro bejárati ajtó zárcsere árak, munkadíj, anyag, kiszállás

Próbálunk olyan zárcsere költségeket szabni, mely mindenki számára elérhető, de sajnos mindennek az ára emelkedik évről évre, így az üzemanyag és a gyártók költsége is. Fontos megjegyezni, hogy ezek az ajtózárak nem kínai ajtók kategória, melybe tízezer forintért lehet zárat cserélni.

Mint említettük, kiszállási díj nálunk külön nincs, csak az egyszeri anyagköltség és munkadíj, amit garanciával biztosítunk a budapesti lakosok számára.

A régi, akadozó, szoruló Viro zár helyére finoman, halkan működő zárszerkezetet szerelünk be, beállítjuk az ajtót, új kilincset és ajtócímert szerelünk fel, kompletten 86.000 Ft-tól.

Ez az ár első hallásra sokakat elrettent, de gondoljanak bele abba, ha halogatják a Viro zárszerkezet cseréjét, előbb-utóbb ez arra vezet, hogy az ajtó nem nyílik, ami biztos, hogy késő este vegy éjjel fog megtörténni. Akkor erre az összegre még rátevődik egy nonstop zárnyitó cég 30.000 Ft-os nyitási pluszköltsége. Továbbá a vele járó macera, órákig várni, míg megjön a szerviz, ezután nem tudják majd bezárni az ajtót, mert az ilyen gyorsszerviz cégeknél nincsen ilyen zár, így a történet egészen másnapig elhúzódhat. Mindeddig pedig az ajtó nyitva marad.

Cerutti/Viro ajtózárcsere garanciával, budapesti kiszállással

Nonstop működő zárszerviz vállalkozásunk a megrendelt zárcsere után egy év garanciát biztosít. Budapesti lakosok számára külön kiszállási díj nincs! A munka megrendelése miatt, hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat!

Zárszerviz szolgáltatóként, Budapest összes kerületében ingyenes kiszállással vállalunk gyors Viro zárcserét, új lakásba költözés miatt, kulcselvesztés miatt, vagy kopott, akadozó, rosszul működő zárszerkezet hibája miatt.

Ügyeleti jellegű munkáink sürgőssé is válhatnak, ez azok számára lehet fontos, akiknek pl. sietni kell valahová, nem tudnak várni, vagy lekésik a repülőgépet, vagy bármely akut problémából adódóan.

A Viro ajtózár cseréje egy összetettebb feladat. Csakis olyan szakszervizzel végeztesse a munkát, akiknek van erre rálátása, illetve van raktárkészlete ezekből a zárakból, továbbá van kellő szakértelmük is e témakörben.

Háromirányú Viro bejárati ajtónyitás, zármeghibásodás miatt

Általában a Viro/Cerutti szerkezetek 10-15 év után elkezdenek akadni, szorulni. A kilincsdió szétkopik, alig lehet már kézzel lenyomni a kilincset. Mivel mindenki halogatja a zárcserét, így a zárnyitásból zár-felfúrás és komplett szerkezet csere lesz.

Hiába írjuk és mondjuk az ügyfeleknek, hogy előzzék meg a problémát és cseréltessenek velünk zárat, az üzenet nem ér célba. Addig húzzák, halasztják a dolgot, amíg az ajtó egyszer csak nem nyílik. Ilyenkor mindenkinek azonnal, rögtön kell a megoldás, és persze olcsón. Na, ilyen nincs!

Ebben az esetben, ha a zárat ki tudjuk nyitni a saját kulcsával mindenfajta rongálás nélkül, akkor egy egyszeri 20.000 Ft-tól induló nyitási költségre kell számítani. Ha viszont meg kell fúrni a szerkezetet, mert a zár belsejében szétesett valami, akkor 30.000 Ft nyitási költséggel kell számolni.

Mindkét esetben a zárszerkezet és a kilincs cseréjével azonban kalkulálni kell, különben nem fogja tudni aznap kulcsra zárni az ajtót!

Viro zár- és kilincs csere, esztétikus kinézet, finom működés

A legtöbb esetben az ütött-kopott, tollas kulcsos Viro zárakon a régi, tömör, nehézkes kilincs van berohadva (szó szerint), amit vagy lefúrunk vagy leflexelünk, és helyette egy esztétikus, beépített rugós rézkilincset szerelünk fel. Ez a zár élettartamát évekkel meghosszabbítja, hiszen leveszi a terhet a zár-rugóról.

Odáig rendben van, hogy a zárszerkezet kicserélésre kerül, de javasoljuk, sőt alkalmazzuk minden esetben, egy beépített rugós kilincs cseréjét is az ajtón. Azért fontos a kettő együtt, mert a zárszerkezet rugója a kilincs rugójával együtt jobban bírja a terhelést, a napi rendszeres használatot, ajtónyitást, kilincs lenyomást.

A régi zárakban erős volt a rugó, viszont a tömör rézkilincsen nem volt külön rugó építve és ez tönkretette a zár visszahúzó rugóját. Ennek ismertetőjele, hogy a kilincs vízszintes állapotához képest 3 cm-t lóg lefele és szinte rá kell kapaszkodni az ajtókilincsre, hogy a zárszerkezet ún. zárnyelvét visszahúzza. Ebben az esetben mielőbbi Viro zárcsere szükséges!

06-30-408-8914

Viro ajtózár-csere Budapesten kiszállási díj nélkül
Viro ajtózár-csere Budapesten kiszállási díj nélkül