Cerutti ajtózár-szerviz Budapest területén, ingyenes kiszállással

Magyarországon, Pest megyében, de legfőképpen Budapesten van a legtöbb olyan biztonsági ajtó, amely 15-20 évvel ezelőtt kezdett elterjedni. Ezeket két vidéki, egy erdőkürtői és egy vonyarci ajtógyártó cég készítette. Ez akkor a legmagasabb biztonsági fokozattal rendelkezett az egész országban, és a mai napig is gyártják ezeket az ajtókat. Igaz, ma már más gyártmányú olasz zárral.

Mint már említettük, rengeteget eladtak ezekből az ajtókból, a darabszámuk a több ezer darabot is meghaladja. Nagyon sok társasház, iroda, illetve magánlakás és családi ház ajtóikként szolgálja a biztonságot mind a mai napig. Akkoriban még nem volt annyi olasz zárgyártó márkanév jelen a magyar piacon, mint manapság. Az egyik legrégibb a Viro elnevezésű zár, amely tollas kulcsos, háromirányú mozgást végző kivitelben lett a biztonsági ajtókba beszerelve.

Ezek az ajtók a mai napig tökéletesen, hibátlanul működnek. Persze a faborításuk, a kilincsük már elfáradt, a rugók elengedtek, a zárak cserére szorulnak. De őszintén, melyik zárral nincs probléma 20 év után?

Ez az ajtó tulajdonképpen egy acéllemezből hajlított, erős bordával merevített biztonsági fémajtó. Az ajtólapok között kőzetgyapot szigetelés van. A régieken még a tömör, nehéz rézkilincs is megtalálható. Ám ezek az ajtók nagyon masszív és megbízható, jó ajtók, hiszen a mai napig működnek!

Az ajtóban lévő Viro zár soha nem volt a Viro gyárnak a terméke, hanem a torinói Cerutti gyár gyártotta a Viro cég felkérésére. Szintén a Viro kérésére, a Viro márkanevet/feliratot beleütötték a kulcsba, valamint a kulcsfej formáját is ők kérték ilyenre. Ez egy lekerekített téglalapforma, benne két, vízszintes csíkkal. Tehát a Viro zár és kulcs, külön megrendelés alapján készült, ilyen ma már nem is létezik.

Viszont az ajtót működtető trezorzár, a közhiedelemmel ellentétben, a mai napig is forgalomban van hazánkban. Cégünk gondoskodik arról, mint közvetlen beszerző, hogy ez a jövőben is így maradjon.

Cerutti ajtózár csere lakáskulcs-vesztés és új lakásba költözéskor

Az elmúlt 5 évben, több száz darab Cerutti zárat cseréltünk ezekben az ajtókban, és egyre kevesebb Viro felirattal ellátott zár van ma már a piacon. Ennek a zárcserének a teljes költsége Budapest területén 80.000 Ft.

Tehát, ha valakinek már Cerutti zárja van, vagy esetleg még a régi, Viro néven futtatott Cerutti zárja, akkor forduljon hozzánk bizalommal, mert raktárkészletről tudunk teljesíteni az aznapi zárcserét, záreladást, illetve teljes körű zárszerviz szolgáltatást! Ne higgyék azt el, hogy ez a zár már nincs jelen a piacon, illetve, hogy nem lehet ilyet beszerezni, ezt csak azok a tudatlan szerelők állítják, akik vagy nincsenek tisztában, hogy van ilyen zár, vagy pedig egy másik zárat akarnak Önre rásózni!

Mivel már említettem, hogy ez a zár ugyanaz, mint a Viro, ezért a réginek a helyére egy az egyben tökéletesen belemegy, nem kell igazítani, nem kell faragni hozzá, mint ahogy ezt teszik bizonyos zárszerviz cégek. Nem azt mondjuk, hogy nem lehet egy másik zárat beszerelni, mert mindent meg lehet oldani, csak a felső- és alsó rudazatokat át kell hegeszteni, vágni kell belőlük, a címkét és a kilincset arrébb kell vinni, illetve az ellendarabon bővíteni, tágítani kell. Nem beszélve arról, hogy nem biztos, hogy az a zár, amit elad Önnek egy zárszervizes cég, ki fogja bírni azt a 15-20 évet, mint ahogyan a Cerutti zár tette.

Ne engedje, hogy átfaragják a jó kis biztonsági ajtaját, nézzen körül, keressen a piacon, az interneten! Ha valaki Viro vagy Cerutti zár szóra keres, akkor biztos, hogy megtalál minket, illetve a zárról, kulcsról készült fotóink alapján is könnyen be lehet azonosítani a Viro/Cerutti zárat, és a kép pedig elvezet a weboldalunkhoz. Hívjanak minket a 06-30-408-89-14 telefonszámon.

Az árat tekintve pedig, egyáltalán nem tudnak nálunk kedvezőbb árat mondani más cégek, annál az egyszerű oknál fogva, hogy ők is tőlünk veszik a zárat!

Gondolják végig, tájékozódjanak, mi készen állunk az igények kiegészítésére az egész országban, hiszen Cerutti zárjaink raktárkészleten vannak!

Hívjanak minket a 06-30-408-8914 telefonszámon!

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest