Zárbetét-védelmek

Magyarországon nagyon sok zárbetét forgalmazó cég van jelen és kínálja a termékeit. Ha egy kicsit visszatekintünk a múltba, akkor még nem volt ilyen széleskörű a paletta, mint a mostani piacon. Egy fajta zárbetét volt az Elzett. Csak ezután kezdett lépésről lépésre kialakulni a különböző zárbetét családok forgalmazása hazánkban.

Tovább olvasom

A vidéki munkavégzésről

Zárszervizes weblapunkon részletekbe menően taglaljuk mind a tevékenységünket, mind azokat a zárakat, amelyekre esetlegesen az ügyfélnek szüksége lehet. Sajnos azonban az információk nem mindig érnek célba, mert sokszor hívnak minket vidéki (pécsi, szegedi, debreceni, miskolci) munkákhoz is. Ilyenkor pedig sajnos nem tudunk segíteni, budapesti vállalkozásról révén szó.

Tovább olvasom

Az értetlenkedő és okos ügyfelekről

Sok töprengés után jutottunk el arra a szintre, hogy muszáj megírnunk mai cikkünket, azokról az ügyfelekről, akiknek nincs is zárszerviz cégre szükségünk, mert mindent tudnak, mindenre van megoldásuk. Legalábbis elméletben. Hogy miért fordulnak mégis hozzánk, azt nem tudjuk. Nem piszkálódni, vagy bántani szeretnénk embereket, de egyszerűen túl sok az olyan telefonáló és érdeklődő, aki vagy mindent tud és megmagyarázza a miérteket, vagy semmit sem tud, és nem is fogad el semmilyen tanácsot. Ha érdekli Önt ez a típus, tartson velünk!

Tovább olvasom

Miért fontos a megbízható zárszerviz?

Mai témánk a megbízható zárszerviz cégek. Tapasztalatunk szerint nem igazán tudják az ügyfelek, hogy mit várhatnak el egy zárszerviz cégről. Úgy látjuk, hogy sajnos a weboldalakat sem olvassák el, mert ha ezt megtennék, akkor tudnák, mi az, ami elvárható egy zárszerviz cégtől, és mi az, ami nem. Mi mégis megpróbáljuk a majdnem lehetetlent, és újra kinyúlunk olvasóink felé. Reméljük Ön is tovább olvassa mai blogunkat.

Tovább olvasom

Ajánljuk magunkat!

Üdvözöljük olvasóinkat!

Az első blogunkban egy pár szót ejtenénk arról, hogy mivel is foglalkozunk, illetve, hogy miért érdemes a mi cégünket választani. A weboldaluk neve is ez: zarszervize.hu, ami annyit jelent, hogy az Ön zárszervize!

Tovább olvasom