Viro zárszerviz

Zárszerviz révén vállaljuk Viro zárak cseréjét gyors munkakezdéssel, garanciával, helyszíni kiszállással, hétvégén és ünnepnapokon, Budapest összes kerületében. Nagyon sok budapesti lakosnak van 15-20 éve készült bejárati ajtaja, amelyekben az Olaszországban gyártott, tollas kulcsos, háromirányú Viro zárszerkezet van beszerelve. Ezt annak idején a Viro cég értékesítette a magyar ajtógyártók számára, de magát a zárat a Cerutti cég gyártotta le. Ezekből a zárakból több tízezer darab került beszerelésre az országban, amelyek fokozatosan kezdenek elkopni, tönkremenni, illetve kulcskopás vagy kulcselhagyás miatt szintén Viro zárcserére kényszerülnek a tulajdonosok.

Gyorsszervizként funkcionálunk Budapest összes kerületében, akár aznapi, vagy másnapi teljesítéssel tudunk munkát vállalni. Nálunk az ügyfél biztonsága az első, illetve az elégedett ügyfelek tábora.

A Viro záras biztonsági ajtók a mai számítások szerint közel 300.000 forintba kerülnek beszereléssel együtt, így a régi Viro zár cseréje is elég költséges. Nálunk, mint fő forgalmazónál, munkadíjjal, számlával, zárral, a hozzá tartozó kulcsokkal, és egy vadonatúj, beépített rugóval rendelkező kilinccsel együtt a zárcsere költsége 70.000 Ft-ba kerül. A zárcsere után számlát állítunk ki az ügyfél számára, melyre egy év garanciát vállalunk, ami normális használat mellett és csakis gyári nyerskulcsra továbbmásolt kulcsok esetére vonatkozik. Tehát, ha valaki utángyártott Cerutti kulcsokat másoltat és az teszi tönkre a zárszerkezetet, akkor a garancia nem érvényes, mivel a gyártó teljesen elzárkózik az utángyártott (Silca, Erebbi, JMA márkanevű) kulcsok másolásától. Mi, mint forgalmazó, a zárak vásárlásakor több ezer Cerutti nyerskulcsot is vásárolunk, amit Kulcskirály partnerünknek átadunk, és az ő kulcsmásoló szaküzletükben lehet jó minőségű, eredeti kulcsokat másoltatni.

Ha úgy érzi, hogy nehezen lehet lenyomni a kilincset és akadozik a zárszerkezet, akkor cseréltessen velünk Viro zárat, melyet bruttó 70.000 Ft-ért cserélünk budapesti ügyfeleink számára. Pest megyei és vidéki ügyfeleinknek is megpróbálunk segíteni, előre egyeztetett időpontban, előre megbeszélt árakon, mivel a budapesti díjszabásunkat nem tudjuk tartani. Az is lehetséges, hogy ha Budapesten járnak, eljönnek hozzánk személyesen, vagy postai úton feladjuk a zárszerkezetet, ami egy munkanapon belül ott van az ügyfélnél. A postai kézbesítésnél a zár költségét és a feladás díját kell megfizetni, ami ennél a közel 3 kg-os zárszerkezetnél kb. 3000-4000 Ft.

Tehát vállalunk Budapesten Viro zárcserét a hét minden napján, ünnepnapokon is, továbbá előre egyeztetett időpontban és díjjal a vidéki, távolabb élő, Viro zárral rendelkező ügyfeleknek is tudunk segíteni a zárcsere kivitelezésében.

Végezetül összegeznénk, amit fontos tudni ezekről a Viro trezorzárakról: a Viro tollas kulcsos zárak és a Cerutti zárak ugyanazok; ha lefittyedt a kilincs vagy akadozik a szerkezet, mindenképpen cserére szorul, javítani, rugót cserélni benne nem lehet; zárcsere esetén kilincs csere is történik, ezzel meghosszabbítható a zár élettartama; a rossz kulcsmásolatok tönkreteszik a zárat, így csak zárszaküzletben szabad kulcsokat másoltatni, eredeti gyári nyerskulcsokra, ellenkező esetben garanciát nem vállalunk!

Hívjon minket 0630408914 telefonszámon.

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest