Zárcsere, ajtózárcsere, bejárati ajtó előtti rácsban zárcsere

Zárak cseréje és helyszíni szerelése Budapesten, non-stop, ingyenes kiszállással!

Garanciális zárcsere, tizenéves tapasztalat, szakszerű, precíz munkavégzés. Zárszerviz cégünk vállal mindenfajta zárcserét, ügyeleti jelleggel, Budapest teljes területén! Azonnali kiszállás, kiszállási díj nélkül!

Zárcsere esetén, non-stop hívható számunkat tárcsázza! Mi a legmegbízhatóbb és leggyorsabban helyszínre érkező zárszerelő szakembert küldjük a helyszínre! Lakossági és vállalati zárcserét vállalunk, kulcselvesztés esetén, betörés után, vagy zármeghibásodás esetén egyaránt.

Zárcsere szolgálatunk várja hívását, ha az ajtózárjával probléma van, akadozik, szorul, nem nyílik, vagy nem záródik rendesen!

Beleszorult a kulcs a zárba? Azonnali zárcserét szeretne? Hívja zárcsere mestereinket a nap 24 órájában, gyorsszervizként, ügyeleti jelleggel, akár egy órán belüli garantált kiszállással!

Zárcsere árak Budapest területén, kiszállással

Fix áron vállalunk garanciális zárcserét, minőségi zárbetétekből, bolti áron, továbbértékesítve.

Zárcsere Budapesten, kerületről kerületre, több típusú ajtóban, szervizautónk raktárkészletéről, azonnali helyszíni munkavégzéssel.

Keressen bennünket bizalommal, ha ellopták a táskáját, és vele együtt a lakáskulcsát, mi megelőzzük a betörőt, és kicseréljük a zárbetétjét!

Budapesten és vonzáskörzetében gyors kiszállással, egy év garanciával vállalunk zárcserét, zárszerelést, precíz munkavégzést!

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk akár hevederzárbetét esetén, műanyag ajtó zárbetét cseréjekor, vagy csak egy sima, egyszerű postaláda zárcsere alkalmával.  Nálunk az ügyfél az első, a biztonság a második, a pontosság a harmadik szempont!

Hívjon minket 0-24 óra között, mi vagyunk a megoldás kulcsa, ránk számíthat! Jó árakkal, jó zárakkal, jól felszerelt műhelyautóval, gyorsszerviz jelleggel, egy-két órán belül.

Zárcsere szolgáltatásunk Budapest különböző kerületeiben

Műanyag-, fém-, fa-, acél-, lemezajtó zárak cseréjét vállaljuk, egy- vagy többirányú kivitel esetén. Budapest összes kerületében cserélünk zárat, korrekt áron, garanciával, az ön otthonában. Az általunk forgalmazott és beszerelt zárszerkezetekre és zárbetétekre egy év teljes körű garanciát biztosítunk! Hívjon minket, ha biztonságot szeretne! Előzze meg a betörést, ne legyen áldozat!

Zárcsere HiSec és Secdoors ajtóban

A legnépszerűbb ajtók közül emeltünk ki ezt a kettőt, melyet a betörők előszeretettel törnek fel. A statisztikák szerint, Budapesten milliós nagyságrendű az a szám, ahová ilyen ajtók vannak beépítve, de sajnos a bennük lévő zárbetét olyan gyenge, silány minőségű, hogy egy ügyeskezű betörő hangtalanul, roncsolásmentesen egy perc alatt kinyitja őket és már benn is van a lakásban!

Ezekhez az ajtózárakhoz piros/fekete fejű kulcsok tartoznak! Ezek használatát senkinek nem ajánljuk, ha nem akar hívatlan látogatót! Hallgassanak ránk, mert sajnos naponta több ilyen ajtón végbement betöréshez hívnak minket, az olcsó, biztonságot egyáltalán nem nyújtó zárbetét miatt! Éppen ezért, mi Mabisz 5 és Mabisz 6 minősítésű zárakat szerelünk be ezekbe az ajtókba, amelyek megakadályozzák, megállítják a roncsolásmentes zárbetét nyitást a bejárati ajtón!

Az izraeli zárbetétjeink fúrás-, törés-, finomnyitás-, savazás- és másolás ellen vannak védve. A zárbetétekhez 5 db kulcs és egy kódkártya tartozik. A zárcsere ára Budapest területén már 32.000 Ft-tól elérhető, per darab, munkadíjjal, jó minőségű zárral, kulcsokkal, számlával együtt.

Hívjon minket az alábbi telefonszámon! Mi akár aznapi zárcserét tudunk biztosítani, Budapesten ingyenes kiszállással! Biztonsági okok miatt minden esetben és minden zárat az ügyfél előtt bontunk ki!

06-30-408-8914

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest