Postaláda-zárak cseréje Budán és Pesten

Cégünk a 2000-es évek elejétől kezdve van jelen a magyar zárszerviz piacon, azóta nyújtunk ügyfeleinknek teljes körű zárszerviz- és zárszerelési szolgáltatásokat. Ügyfeleink elégedettségét a nagyszámú visszatérő ügyfelek bizonyítják.

A szokásos zárszerviz (zárcsere, zárszerelés, ajtónyitás, zárnyitás) szolgáltatások mellett, örömmel vállalunk postaládazár-nyitást és postaládazár-cserét is mind Budapesten, mind a környező településeken.

Igaz, hogy digitális, elektronikus világban élünk, ám a hagyományos levelezés még korántsem múlta idejét, és jó darabig nem is fogja.

Gondoljunk csak bele, a hivatalos ügyek mindig is írásban intéződtek, intéződnek, bár ennek van elektronikus formája is, de a papír alapú levelezés máig fennmaradt. Gondoljunk csak a bírósági ügyekre, önkormányzati ügyekre, közművek hivatalos irataira, banki levelezésekre, hitel-ügyintézésre, stb. Mindenhol ott van az írásos forma, a papírmunka, a bürokrácia.

Ezek a levelek, iratok, az újságok, reklámok és a szórólapok mellett, mind-mind a postaládában landolnak. Fontosnak tartjuk a postaládák, és azon belül a postaládazárak szerepét abban, hogy lehetőleg senkinek semmilyen levele ne kavarodjon el, ne jusson illetéktelenek kezébe, ne landoljon az útszéli árokban, a szél miatt.

A postaládák, postaládazárak ugyanolyan fontos szerepet töltenek be a mindennapjainkban, mint egyéb más, naponta használatos tárgyak.

A postaládákkal kapcsolatos szerviz során, többnyire kétfajta probléma miatt fordulnak hozzánk ügyfeleink.

A postaládák kivitelei, anyagai, színei

A postaláda többféle anyagból készülhet, ami meghatározza a levélszekrény élettartamát, ellenállóságát, és természetesen az árát is. A legegyszerűbb levélszekrények sima acéllemezből készülnek és műanyag porszórással, szinterezéssel színezettek. Ezeket csak lépcsőházba vagy egyéb beltéri helyiségben szabad elhelyezni. Kültéren egy ilyen postaláda pár hónap alatt átrozsdásodna.

A horganyzott acéllemezből készülő levélszekrények - a felületkezelésnek köszönhetően - jóval ellenállóbbak, a szinterezés pedig hosszú ideig megvédi a horganyzott lemezt a kültéri viszontagságos időjárástól. Ilyen horganyzott lemezből készül a legtöbb kültéri postaláda. Rengeteg szín, forma és beépítési mód közül választhatunk. Még tartósabbak a nemesacél levélszekrények. Nagyon modern és exkluzív postaláda alakítható ki ilyen szálcsiszolt rozsdamentes acéllemezből. Legalább ilyen tartósak az alumíniumból készülő levélszekrények. Az alumínium öntésével nagyon díszes és masszív postaláda alakítható ki. Kő- és kovácsoltvas kerítéseken kifejezetten szépen mutat egy ilyen postaláda. Egyértelműen a műanyag levélszekrények a legtartósabbak. Anyaguk masszív, UV álló műanyag. Maximálisan ellenállnak a kültéri időjárásnak, napsugárzásnak, a pontos megmunkálásnak köszönhetően beázásra nem hajlamosak. Egyre több modern formában és színben kapható már műanyag postaláda is.

Postaládazár-nyitás Budapesten megrendelhető

Az első a postaládazár nyitása. Erre a következő okok miatt kerülhet sor: kulcselhagyás miatt; beragasztózták a zárat; elgörbült a kulcs, nem lehet sem kivenni, sem nyitni vele a zárat; feszegették és most nem nyílik; stb.

Bármelyik probléma is áll fenn, bátran forduljon hozzánk! Nem egyszer előfordult már, hogy mindenféle sérülés nélkül ki tudtuk nyitni a postaládazárat, nem volt szükséges a zárcsere. Minden esetben először ezzel próbálkozunk, amikor a helyszínen a zárszerelő szakember úgy látja, hogy erre van esély. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor egy erre a feladatra megfelelő, kis fúróval vagy maróval kinyitjuk a zárat. Mivel ebben az esetben sérül a zárszerkezet, utána egy csere következik, és máris folytatódhat minden a megszokott menetben.

Postaládazár-csere új kulcsokkal

A második leggyakrabban kért szolgáltatás e téren a postaládazár-csere. Ez is fontos és elvégzendő feladat, mert soha nem lehet tudni, hogy pl. költözés után, kinél maradt egy extra kulcs, kinek van hozzáférése a levelekhez.

Bármilyen postaládazár-cserével kapcsolatban, nagyon rövid időn belül, állunk a szolgálatára. Szervizautóinkban többfajta postaládazár van készleten, így a helyszíni zárcsere nem lesz probléma!

Forduljon hozzánk! 06-30-408-8914

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest