Zárszerelés

Zárszerviz szolgáltatás keretein belül végzünk és látunk el különféle zárszerelési feladatokat.

Ezen belül is ajtózár szerelést, hevederzár szerelést, műanyag ajtó zárszerelést, felső-, alsó- és másodzár szerelést, kínai biztonsági ajtózár szerelést, egy- és többpontos ajtó zárszerelést, olasz biztonsági ajtók trezorzár szerelését, tollas- és cilinderes kivitelben egyaránt. Ilyen pl. CR, Cisa, Sab, Moia, Cerutti, Dierre, Securemme, Atra, Potent, Mottura, Iseo, Kale.

Zárszerviz cégünk zárszerelő kollégái nagy rutinnal és szakértelemmel rendelkeznek. Csak erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező munkatársakat alkalmazunk, illetve precíz, pontos, a munkájukra igényes és odafigyelő kollégákat.

Vállalunk azonnali és sürgősségi zárszerelést Budapesten, kiszállási díj nélkül. Vállalunk gyors és garanciális zárszerelést Pest megyében is! Ide számolunk fel kiszállási díjat is a munkadíj mellé, de minden zárszerelési költséget a telefonban előre közlünk minden ügyfelünkkel!

Igény esetén, vidéken is vállalunk ajtózár szerelést, biztonsági és bejárati ajtózár szerelést, külön, előre egyeztetett költséggel és időponttal.

Általában az ajtózárak mindig a legrosszabbkor mennek tönkre. Ilyenkor ügyfeleink azonnal számíthatnak zárszerelő kollégáink szaktudására és azonnali zárszerelésére.

Jól felszerelt szervizautónkkal minden zárszerelési feladatot a helyszínen azonnal ellátunk!

A zárszerelés árairól érdeklődjön a diszpécserszolgálatot ellátó kollégánknál, telefonon!

Angolul beszélő ügyfeleinknek is rendelkezésére állunk, minden zárszerelési problémával kapcsolatban!

Ne bízza a zárszerelési folyamatot hagyományos zárlakatosra, gondnokra, házmesterre! A zárszerelés egy külön szakma, az évek, a rutin, a tapasztalat és a mai zárak ismerete szükséges egy mai zárszerelő mesternek.

Ha zárszelésről van szó, csakis hozzánk forduljon, mi vagyunk az Ön zárszervize!

NON-STOP ZÁRSZERELÉS: 06-30-408-8914

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest