Zárszerelés Budapesten, helyszíni kiszállással

Zárszerviz szolgáltatás keretein belül végzünk és látunk el különféle zárszerelési feladatokat.

Ezen belül is ajtózár szerelést, hevederzár szerelést, műanyag ajtó zárszerelést, felső-, alsó- és másodzár szerelést, kínai biztonsági ajtózár szerelést, egy- és többpontos ajtó zárszerelést, olasz biztonsági ajtók trezorzár szerelését, tollas- és cilinderes kivitelben egyaránt. Ilyen pl. CR, Cisa, Sab, Moia, Cerutti, Dierre, Securemme, Atra, Potent, Mottura, Iseo, Kale.

Zárszerviz cégünk zárszerelő kollégái nagy rutinnal és szakértelemmel rendelkeznek. Csak erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező munkatársakat alkalmazunk, illetve precíz, pontos, a munkájukra igényes és odafigyelő kollégákat.

Vállalunk azonnali és sürgősségi zárszerelést Budapesten, kiszállási díj nélkül. Vállalunk gyors és garanciális zárszerelést Pest megyében is! Ide számolunk fel kiszállási díjat is a munkadíj mellé, de minden zárszerelési költséget a telefonban előre közlünk minden ügyfelünkkel!

Igény esetén, vidéken is vállalunk ajtózár szerelést, biztonsági és bejárati ajtózár szerelést, külön, előre egyeztetett költséggel és időponttal.

Általában az ajtózárak mindig a legrosszabbkor mennek tönkre. Ilyenkor ügyfeleink azonnal számíthatnak zárszerelő kollégáink szaktudására és azonnali zárszerelésére.

Zárszerelés – zárszervizes autóból zárcsere ellátás

Jól felszerelt szervizautónkkal minden zárszerelési feladatot a helyszínen azonnal ellátunk!

A zárszerelés árairól érdeklődjön a diszpécserszolgálatot ellátó kollégánknál, telefonon!

Angolul beszélő ügyfeleinknek is rendelkezésére állunk, minden zárszerelési problémával kapcsolatban!

Ne bízza a zárszerelési folyamatot hagyományos zárlakatosra, gondnokra, házmesterre! A zárszerelés egy külön szakma, az évek, a rutin, a tapasztalat és a mai zárak ismerete szükséges egy mai zárszerelő mesternek.

Ha zárszelésről van szó, csakis hozzánk forduljon, mi vagyunk az Ön zárszervize!

Nagyon fontos dolog, hogy egy bejárati ajtó tökéletesen, akadozásmentesen működjön, hiszen napi használatban van. Senki nem akar az ajtó előtt órákig rostokolni amiatt, mert nem nyílik az ajtó. Ez pedig a nap bármely szakában előfordulhat, ha nem ellenőrizteti időben és rendszeresen az ajtót, valamint nem cseréli le bennük azokat a zárbetéteket, melyek a minőségi követelményeknek nem felelnek meg! Ezek pedig bármikor tönkremehetnek!

Cégünk nagyon jól felszerelt szervizautókkal dolgozik, ami azt jelenti, hogy a helyszínen azonnal meg tudjuk oldani, el tudjuk hárítani a felmerülő zárproblémákat. Minőségi zárakkal dolgozunk, kínai termékeket, zárat nem árusítunk, nem szerelünk!

HiSec ajtó zárbetét csere betörés miatt

Sajnos ez az ajtó Kínából származik és biztonságilag -szó szerint- egyenlő a nullával, ami a zárbetétjei illeti. Mi azt a megoldást kínáljuk a biztonságra vágyó ügyfeleknek, akik ilyen ajtóval rendelkeznek, hogy a legrövidebb időn belül cseréltessenek az ajtóban zárbetétet, mégpedig izraeli zárbetétre, amelyek megállítják a betörőt, így biztonságban lesznek az illetéktelen behatolókkal szemben!

Az izraeli zárbetétek olyan zárbetétek, amiket a betörők nem szeretnek, mert nem tudják ezeket kinyitni, ezért inkább másik ajtót választanak!

Legyen Ön az a szerencsés, akinek az ajtaját békén hagyják, és inkább másikat választanak!

06-30-408-8914

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest