Lakossági zárszerviz budapesti ügyfeleinknek

Budapesti szakszervizünk mindenkinek dolgozik. Munkánk 80 százalékát a lakossági megrendelések teszik ki. Budapest külső vagy belső kerületeiben egyaránt vállalunk zárszerelést, zárnyitást, hevederzár szerelést jó áron.

Budapesti zárszerviz szolgáltatónk idén ünnepelte 10. évfordulóját. Az elmúlt évek alatt rengeteg cégnek, vállalkozásnak, közületeknek, boltoknak, bankoknak, üzleteknek dolgoztunk, szereltünk, miáltal megnagyobbodott a lakossági zárszerviz szolgáltatásra való igény is.

Sok alkalmazott, munkavállaló, tulajdonos látta, hogy milyen jó, becsületes, teljes körű szolgáltatást végzünk, így ők maguk is, mint magánszemélyek minket választottak. Így bővült folyamatosan az ügyfélkörünk és a megrendelt munkáink száma. Minden kerületet igyekszünk teljesen lefedni zárszervizes autóinkkal. 2017-ben pedig beindítottuk non-stop szolgáltatásunkat is, illetve sürgősségi (azonnali), hétvégi és ünnepnapi munkavégzésünket, munkarendünket.

A lakossági zárszerviz ugyanolyan mint az üzleti, hasonló ajtók, zárak vannak forgalomban, csak itt tágabb időintervallumban tudunk az ügyfelekhez eljutni, akár hétvégén, vagy ünnepnapon is. Minden olyan zárszerviz jellegű munkát, amit a hazánkban forgalomban lévő ajtók igényelnek vállalunk és végzünk, éjjel-nappal, szakszerűen, garanciával, Budapest minden kerületében.

Ajtónyitás, zárnyitás szolgáltatások Budapesten

 • Kulcselvesztés miatti zárnyitás
 • Sürgősségi ajtónyitás
 • SOS zárnyitás
 • Hevederzár nyitás
 • Becsapódott ajtónyitás
 • Biztonsági ajtózárnyitás
 • Zárbetét nyitás
 • Kínai ajtózár nyitás
 • Sérülésmentes ajtónyitás
 • Rongálásmentes ajtónyitás
 • Műanyag ajtónyitás
 • Bejárati ajtó-nyitás
 • Zárnyitás non-stop

Zárcsere biztonsági bejárati ajtóban

Lakossági zárszerviz szolgáltatásunk Budapest területén, non-stop ügyeleti jelleggel vállal zárcserét, zárszerkezet cserét, zárbetét cserét garanciával, kiszállási díj nélkül, akár egy órán belül is.

A garanciális munkák elkerülése érdekében, mi csakis jó minőségű, minőségi zárbetéteket tartunk szervizautónkban. Kínai, silány minőséget nem értékesítünk, mert nem biztonságos és nem megbízható. Helyszíni hevederzárbetét-cserét végzünk, betörés utáni zárcserét, műanyag bejárati ajtóban cserélünk vasalatot és vészfunkciós zárbetét-cserét, mindezt garanciával.

Az igen népszerű HiSec és Secdoors egy- illetve két zárbetétes ajtókon vállalunk törésvédett zárbetét cserét, világító kínai kilincs cserét, utólagos ajtóbeállítást, és teljes körű zárszerviz ellátást.

A forgalomban lévő műanyag-, fém-, fa-, lemez bejárati ajtók komplett zárszerkezeteinek- illetve zárbetétjeinek a cseréjét ellátjuk. Külön kiszállási díjat mi nem számolunk fel és csakis jó minőségű, izraeli zárbetéteket használunk a zárcsere során a betörés megelőzésére, a lakás védelmének javítása érdekében.

Bármilyen ajtaja is van, mi cserélünk benne zárat. Munkáink függvényében aznap, vagy előre lefoglalt időpontban, Budapest minden kerületében vállalunk zárszerviz szolgáltatást!

Olasz trezorzárak cseréje Budapesten

Budapesten igen sok olasz biztonsági tollas kulcsos zár került beépítésre, két- és négyfordulatos kivitelben, kódolható, fixlamellás, és lamellaköteg-cserés változatban. Az alábbi trezorzárak cseréjét vállaljuk raktárkészletről: Atra, Dierre, Sab, Securemme, CR, Cisa, Mottura, Potent, Iseo, Viro, Cerutti. Ezeknek a záraknak azért jóval többe kerül a zárcseréje, mint egy egyszerű zárbetétcsere.

A Magyarországon forgalomban lévő biztonsági zárak közül igen nagy számban vannak jelen az olasz zárak. Ezeknek a cseréjét, illetve a kódolható változatoknak a kódolását, aznapi munkavégzéssel, kiszállással tudjuk biztosítani.

A trezorzár-cserék költsége függ a típustól, a mérettől, de általában 46 – 96 ezer forintos díjszabással dolgozunk e téren. Pontosabb zárcsere árakról érdeklődhet telefonon, vagy küldjön e-mailben fotót a szóban forgó ajtózárról!

+36 30 408 8914

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest