Cerutti-Viro ajtózárgyártás a bejárati ajtókhoz

A Viro-Cerutti zárgyártó kiváló terméke a tollas kulcsos zárszerkezet, melynek a kicserélése után, az új zár további hosszú évekig biztonságot nyújt önnek és családjának!

Európa-szerte és természetesen Magyarországon is nagymértékben ismertek az olasz Cerutti cég által gyártott biztonsági, tollas kulcsos zárszerkezetek. Maga a cég a legrégebbi zárgyártó manufaktúrák közé tudható be, ahol még apáról fiúra szállt a szakma iránti szeretet.

A Cerutti gyárat az 1940-es években alapította a Cerutti család. Működésük legelején még csak cilinderzárakat és rászegző zárakat gyártottak, amelyek tömeges elterjedésével erősödött meg a cég.  Ezután fejlesztették ki és kezdték el gyártani a magas biztonsági fokozatú, bejárati ajtózárakat, a Magyarországon is népszerű, Viro elnevezésű trezor-ajtózárakat. Azóta is töretlenül gyártanak és fejlesztenek, cégünk csak ajánlani tudja őket!

Érdekességképpen megemlítenénk, hogy anno a Viro cég rendelte ezeket a biztonsági zárakat a Cerutti cégtől, ám miután a Viro cég a nagytestű, biztonsági zárakkal való kereskedést megszüntette, a Cerutti cég immáron a saját neve alatt folytatta ezeknek a trezorzáraknak a gyártását és exportálását. Cégünk a Cerutti cég kizárólagos disztribútora Magyarországon.

Viro tollas kulcsos, többpontos biztonsági ajtózár

A torinói gyártású Cerutti/Viro kimagasló biztonságot és betörés elleni védelmet nyújt mindenki számára.

A Viro biztonsági zár egy háromirányú, erős, masszív, tollas kulcsos, biztonsági trezorzár. Magyarországon több mint 20 éve, talán elsőként jelentette a biztonság fogalmát. Akkoriban még annyira újdonság volt ez a Viro zár, hogy csak egy helyen lehetett hozzá kulcsot másoltatni. A Viro biztonsági ajtózárak hat lamellás változatban kerültek/kerülnek forgalomba. A zárdoboz alatt elhelyezkedő két forgó, fúrásvédő alkatrész biztosítja, hogy ne legyen könnyű dolga a betörőnek.

A Viro biztonsági ajtózárat strapabíró alkatrészekkel látták el, mert még a mai napig is találkozunk tökéletesen működő Viro zárral, amelyek egyedi biztonsági ajtókba vannak beépítve. Ez a biztonsági zár négy ütemben zárja az ajtót, a zár elején négy acéltüske fordul az ajtótokba, illetve a fel- és lefelé mozgó, kiépíthető rudaknak köszönhetően, további reteszelő pontokat kaphatunk. A Viro biztonsági ajtózár kulcsmintázata egyedülálló, semmilyen más kulcsból nem lehet kifaragni. A gyártó cég 3 kulccsal szállítja a zárakat, amelyek külön jobbos- és balos kivitelben léteznek.

Viro ajtózár-csere kiszállással
Viro ajtózár-csere kiszállással

Viro 3 irányú, bejárati ajtózár cseréje Budapesten

Nonstop zárszerviz és Viro zárcsere szolgáltatásunk az év minden egyes napján megrendelhető. Kiszállási díj nélkül dolgozunk, mindenki számára megfizethető árat biztosítunk. Viro zárcsere meghibásodás és kulcsvesztés esetén egyaránt, garanciával, szakszerűen, gyorsan!

A Viro zárcsere szinte elengedhetetlen, ha új lakásba költözünk és ilyen zárral ellátott biztonsági ajtónk van, mert nem tudhatjuk, hogy kinél maradt esetleg tartalék kulcs. Ha a régi, kopott, nehezen működő zárat szeretnénk könnyen működővé, problémamentessé tenni, akkor az egyedüli megoldás a zárcsere.

Szintén ez a helyzet, ha zármeghibásodás miatt nem nyílik az ajtó és fúrással kell megoldani az ajtónyitást.

Érdemes mindig hozzáértő szakembert hívni a Viro zárral ellátott ajtók nyitásához! Természetesen magunkat ajánljuk, mert nálunk jobban senki nem ismeri ennek a zárnak a belső összetételét és működését!

Sajnos sok olyan cég hirdeti magát az interneten, akiknek fogalmuk sincs erről a zárról! Nem egyszer találkoztunk már olyan szinten tönkretett, szétvágott, kilyuggatott biztonsági ajtóval, amikor szerencsétlen ügyfélnek egy új ajtót kellett rendelnie! Úgyhogy ennek a komoly zárnak a nyitásakor legyenek körültekintőek, vigyázzanak, kire bízzák a nyitást! Ha a szakember sokat gondolkodik, vacilál, telefonálgat, vagy feszítő szerszámhoz nyúl, akkor jobb, ha elküldik! Ne kelljen egy biztonsági ajtót rendelni, csak azért, mert egy hozzá nem értő „kolléga” szétbarmolja az ajtót!

A Viro biztonsági zár cseréjét is kizárólag szakemberrel végeztesse el, hiszen nem egy egyszerű zárbetét cseréről beszélünk. Az ajtó borítását le kell bontani, le kell kötni a több irányú záródást, majd elvégezni a Viro zárcserét, ami még kisebb – nagyobb beállítási feladatokkal is együtt jár. Ami talán a legfontosabb, hogy a régi, tömör, rézkilincs helyett egy új, precíz, már beépített rugóval ellátott kilincset érdemes felszereltetni, ami a zár élettartamát hosszabbítja meg. Ezután össze kell rakni az ajtót, kicserélni a zárcímkét, visszahelyezni a kitekintőt. És végül, de nem utolsósorban, a Viro ajtózárat be kell állítani és a működését ellenőrizni kell.

Cerutti és Viro ajtózár-szerviz ingyenes, nonstop kiszállással

A tollas kulcsos Cerutti és Viro ajtózárak tökéletes működése miatt hívja ügyfélszolgálatunkat! Megrendelt zárcsere esetén Budapest területén kiszállási díjat nem számolunk fel!

Viro zárszervizre mindig szükség lehet, mert az ajtóban lévő régi, kopott zár olyan, mint az időzített bomba. Az emberek általában eleve hajlamosak a dolgokat halogatni, így a zárcserét is.

Viro zárszerviz szolgáltatásunk mindig segít Önnek, de javasoljuk, hogy a legelső pillanatban, amikor a zár akadozni, szorulni kezd, hívjon minket! Ne várja meg azt, hogy ajtózárat csak fúrással lehessen kinyitni! Ha lóg a kilincs, vagy a kulcs elfordításakor a zár szorul, akkor már baj van! Ha az ajtót feszegetni, rángatni kell nyitáskor, záráskor, akkor is probléma van. Ha a szerkezet már 15 éves, akkor szintén nagy a galiba.

A fent említett problémák főként a 15-20 éves záraknál fordulnak elő. A probléma észlelhető, mert ilyenkor lóg a kilincs, vagy nehezen lehet lenyomni a zárnyelvet. Az emberek a kulcs forgatásakor általában nyomogatják a kilincset is, mert sietnek. Ekkor fordul át a zárban a kulcs. Se ki, se be. Az ajtó nem nyílik. Előzze meg ezt a kellemetlen és stresszes szituációt, hívjon minket, hogy megelőzzük a problémát!

Viro ajtózár-csere kiszállással
Viro ajtózár-csere kiszállással

Viro acélajtó zárszerelés, zárszerelő szakemberekkel

Olasz zárak szervizelése, teljes körű szakszerviz ellátása, nyitása, cseréje, javítása, igény esetén értékesítés is.

Viro zárak szerelésére akkor van szükség, amikor az ügyfél azt észleli a bejárati ajtaján, hogy a zár már nem működik tökéletesen. Például akadozik, esetleg nem marad benn a zárnyelv a helyén, vagy nehezen nyílik az ajtó. Netán új lakásba költözött és csupán meg szeretné nézetni a zárat.

Cégünk minden esetben megpróbálja kifaggatni telefonon az ügyfelet, a Viro zár problémájának feltárása érdekében. Az ügyfél elmondása alapján mi megállapítjuk, hogy milyen Viro zárszerelési probléma lépett fel. Nagyon sokszor karbantartással megoldható a Viro zárszerelés kérdése. Hívjon minket, hogy ne kelljen Viro zárat cseréltetni, hiszen elképzelhető, hogy szereléssel, karbantartással is „megúszható” a dolog, de ez csak a fiatal zárakra (maximum 3 éves) vonatkozik.

Cerutti-Viro zárak cseréje ünnepnapokon és hétvégén, éjjel-nappal

A zármeghibásodás, lakáskulcsvesztés időpontja változó, nemcsak hétköznap, hanem hétköznap és ünnepnapon is történik ilyen. Ha ön ebbe a szituációba kerül, várjuk hívását! Szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető.

A lakosságnak több mint a fele egész héten dolgozik, így nem ér rá a Viro ajtózárját szervizeltetni, hacsak nem annyira akut a probléma, hogy nem nyílik az ajtó és ezért gyorsszerviz céget kell hívni. Ha esetleg kulcselvesztés, kulcslopás történik, amivel azonnal foglalkozni kell, az gyors, azonnali zárcserét von maga után.

A többi eset, mint pl. új lakásba költözéskor, akadozó Viro zár cseréjekor, ott vannak a szombatok, vasárnapok és ünnepnapok, mikor az ügyfélnek is kényelmesebb otthon tartózkodnia. Ezeket a hétvégi Viro zárcseréket előre fel szoktuk venni munkaként.

Budapest összes kerületében vállalunk ilyen jellegű munkát. Raktárkészletről biztosítunk jobbos- és balos olasz biztonsági ajtózárat zárcserére, illetve értékesítésre egyaránt. A régi Viro zárakon javítási lehetőség nincs, csak a zár és a beépített rugós kilincs-csere jöhet szóba, melyek cseréjének komplett költsége cégünknél 86.000 Ft-ba kerül. Minden esetben cseréljük a kilincs-garnitúrát is!

Várjuk hívását az alábbi telefonszámon!

06-30-408-8914

Viro ajtózár-csere kiszállással
Viro ajtózár-csere kiszállással