Cerutti/Viro ajtó-zárcsere helyszíni munkavégzéssel

Helyszíni munkavégzést biztosítunk zárcsere vonatkozásában az Ön ajtaján, jól felszerelt szervizautóink, kiváló szakembereink segítségével!

Cégünk Cerutti/Viro biztonsági ajtókban lévő trezorzárak zárcseréjét vállalja Budapesten, Pest megyében és Magyarország szerte. A zárcsere költségekről részletesebb tájékoztatást adunk telefonos megkereséskor, illetve e-mailben történő megkereséskor.

Budapesti zárcsere szolgáltatásunk ára a Cerutti/Viro zárak kapcsán úgy tevődik össze, hogy a munkadíjunk, a vadonatúj zárszerkezet 3 darab kulccsal együtt 86.000 Ft. Ebben az árban benne foglaltatik egy beépített rugós, új kilincsgarnitúra felszerelése is, ami egyébként erősen ajánlott, mert meghosszabbítja a zár életét.

A Viro/Cerutti zárak, bár nagyon jó minőségűek és sokat bírnak, akkor szorulnak többnyire cserére, ha már nem működnek tökéletesen; ha nehézkesen, akadozva működnek, szorulnak, lóg a kilincsük és alig lehet már azt lenyomni. Tehát ha eljárt felettük az idő.

Sajnos a rossz és pontatlan kulcsmásolás, a nem megfelelő minőségű (pl. gyári) nyerskulcsokra történő másolás is tönkreteheti a zárszerkezetet. A régi, agyonhasznált rézkilincs használata szintúgy. Ilyen esetekben akár 2 év alatt tönkremehet a Cerutti zárszerkezet, tehát nem feltétlenül csak a 20 éves zárakat kell lecserélni.

Cerutti/Viro zárcserére van szükség kulcselhagyáskor, vagy más roncsolásos nyitás esetén, amikor csak a zárszerkezet tönkretételével nyitható vissza az ajtó. Szintén zárcsere kell, a már fent említett zármeghibásodás esetén, új lakás vásárláskor, illetve minden olyan esetben, amikor az ügyfél biztonsági okokból szeretné, ha a régi kulcsok már nem nyitnák a zárat.

Ha úgy érzi, hogy esetleg akadozik a zár, vagy úgy érzi, hogy a lakásvásárláskor nem kapta meg az összes kulcsot, vagy másolt kulcsokat kapott, cseréltessen rögtön zárat családja és lakása védelmének érdekében!

Budapesti Cerutti ajtózárak helyszíni cseréje

Nonstop zárcsere szakszervizünk kint vagy bent rekedt ügyfeleknek segít szükség esetén, rövid határidővel, gyorsan, korrekt áron. Mi nemcsak a szervizautóban tartunk zárat, hanem külön raktárkészletet is tartunk a Viro/Cerutti trezorzárakból hivatalos márkaszervizként. Van olyan, hogy 4-5 Viro zárat is cserélünk Budapest különböző kerületeiben egy nap.

Ügyfeleinket hamar kiszolgáljuk, azaz akár aznap el tudjuk végezni a kívánt zárcserét. Hálásak vagyunk, ha az ügyfél tud nekünk fotót küldeni a zárról; itt csak az ajtó éléből kijövő rudakról kérünk egy fotót, szakmai és szerelési okokból kifolyólag. Számunkra így sokkal egyértelműbb a zár pontos beazonosítása, a balos/jobbos kivitel megállapítása, a szerelési folyamat időbeni felmérése, stb. Az ügyfél nyilván nem ért ehhez a szakterülethez, így néha adódhatnak félreértések, ám a fotón látottak alapján ez nem fordulhat elő.

A Viro/Cerutti zárcserét tehát aznap, vagy egy munkanapon belül el tudjuk végezni. Időben úgy kell kalkulálni, hogy egy ilyen zárcsere kb. egy órát vesz igénybe, de a fénykép alapján pontosabban meg tudjuk mondani az időhatárokat.

Szintén fontos megemlíteni, hogy a Cerutti trezorzárak nyelve nem forgatható, így van külön balos- és jobbos verzió. Ha szervizszolgáltatás-zárcsere szolgáltatás keretén belül rendeli meg tőlünk a zárat, akkor ez nem jelent problémát, mindkét verzió raktár- és autókészletünkben megtalálható. Ha azonban csak a zárra van szüksége, akkor fontos ezt a kérdést tisztázni. A fotó készítése és részünkre történő elküldése a legegyszerűbb és a legnagyszerűbb megoldás erre.

Ügyfeleinknek készséggel állunk a rendelkezésére az év 365 napján, nonstop, éjjel-nappal!

Hívjon minket az alábbi számon:

06-30-408-8914

CeruttiViro ajtó-zárcsere helyszíni munkavégzéssel
CeruttiViro ajtó-zárcsere helyszíni munkavégzéssel
CeruttiViro ajtó-zárcsere helyszíni munkavégzéssel