Zárszerviz

A mai, gyorsan fejlődő világban, életünkben, nem csak a technika, hanem az ajtók és a zárak is rohamosan fejlődnek. Ezeknek a szereléséhez, szervizeléséhez, zárszervizes tapasztalat, illetve zárszerelői szaktudomány szükséges.

Persze vannak még egyszerű kertkapu zárcserék, illetve egyszerű lakótelepi Tesa zárbetét cserék, de a komolyabb bejárati ajtók, trezorzáras ajtók, többpontos vezérlésű műanyag ajtók már bonyolultabban működnek. Ezek zárszerkezeteit házilag nem is olyan egyszerű kicserélni, megjavítani.
Ezekhez a mi szaktudásunk, Önnek a mi zárszervizünk kell!

Zárszervíz, akár egy órán belül

A zárjavítás, zárcsere, zárszerelés folyamán felléphetnek olyan egyedi problémák, élethelyzetek, amikor nincs idő arra, hogy több órán keresztül nyitva maradjon az ajtó, vagy esetleg éjszakára ne lehessen azt kulcsra zárni.

Zárszaküzletként felszerelt zárszervizes szervizautóink minden kerületben, minden zárproblémára teljes készültséggel állnak az Ön rendelkezésére!
Így akár már egy órán belül, Budapest terültén, ajtónyitást, zárnyitást, majd utána zárszerelést, zárcserét tudunk alkalmazni.

Rólunk mondták:

Csak pozitívan tudok nyilatkozni a hozzáállásukról. Felhívtam őket, még aznap délután kijött a szakemberük és kinyitotta a bejárati ajtómat, ami nem nyílt nekem sehogy sem. Fúrás és erőszak nélkül. 🙂
Korrekt és segítőkész volt a fiatalember, akinek ezúton is köszönöm a munkáját! Nem olcsó egy ajtónyitás, de vannak ennél jóval drágább cégek is. Ajánlom őket! (Dobzer László - Google Local)

Plusz biztonsági megoldásként, az ügyfél kérésére, ott a helyszínen, azonnal vízszintes hevederzárat tudunk szerelni, telepíteni!
Bátran használjuk a mobil zárszerviz szót is, mert egy négy keréken guruló, jól felszerelt műhelykocsi, szinte 100 százalékon lefedi a különböző ajtótípuson lévő zárak tárházát.

Zárszerviz cégünknél dolgozó szakembereink nagy rutinnal, szakértelemmel, tisztelettudással végzik munkájukat.

Vállalunk zárszerelést, zárcserét, és teljes körű zárszerviz munkákat, főként Budapesten, igény estén Pest megyében, vagy vidéken is!

Zárszervíz Budapest árak

Zárszervizes szakembereink akár 60 perc alatt az egyeztetett címre érkeznek és elhárítják az ajtózár problémát! Ingyenes kiszállással dolgozunk, csak a munkadíjunkat kell megfizetni, ami már bruttó 14.000 Ft költségtől elérhető.

Hívjon bátran!
Minden hívásra reagálunk!
Amit tőlünk kap: gyorsaság, megbízhatóság, diszkréció, garancia! Ajtózár szerviz lakatos mestereink a nap bármely szakában kivonulnak, egy órán belül!
Válasszon Ön is minket megbízható zárszerviz partnerként, a biztonságtechnika és a zárszerviz terén!

Non-stop zárszerviz csapatunk akár hétvégén, vagy ünnepnapon is gyors, szakszerű és minőségi zárszerelést biztosít az ügyfelei számára, felár nélkül!
Legyen szó új zár beszereléséről, esetleg a régi cseréjéről, illetve ezeknek a javításáról!
Hívjon most, mi azonnal megyünk, segítünk, precíz, pontos munkával és megbízható csapattal állunk a rendelkezésére!

Reális, megfizethető áron, teljes körű ajtózár szolgáltatást biztosítunk Budapest egész területén!

zárszerviz budapest, 0630-408-8914