Zárszerviz Budapest kerületeiben kiszállással, gyorsan, szakszerűen

Zárakkal kapcsolatos probléma esetén hívja ügyeleti számunkat a 06-30-408-8914-es mobilszámon!

Zárszerviz ügyelet Budapesten, zárcsere, zárbetét csere

Cégünk vállalja mindenfajta rak javítását, szerviz ellátását rutinosan, jó zárszerelő szakemberekkel! Amit nyújtunk: gyors munkavégzés, korrekt ár, garancia vállalása az általunk helyszínre vitt és beszerelt zárakra.

Zárszerviz Budapesten és környékén kiszállással, akár aznap, munkáink mennyiségének függvényében. A leghatékonyabb elrettentési mód egy biztonsági rendszer beépítése, pl. egy jó hevederzár vagy egy izraeli jó minőségű zárbetét cseréje. A zárszerviz szolgáltatást érdemes mindig szakemberre bízni, mert nem minden ajtó egyforma és nem minden feladat csak egy csavar kihajtásából és annak visszatekeréséből áll.

Sürgősen zárszervizesre van szüksége? Nem nyílik az ajtó?

Ezek akut, azonnali problémák, amik viszonylag sürgősek, pláne télen, hiszen senki nem akar órákat rostokolni a hidegben az ajtaja előtt, míg kiér a zárszerviz szolgáltató.

Munkatársaink a hívás után azonnal a helyszínre sietnek és megkezdik a szakszerű ajtónyitást. Áraink fixen szabottak, de minden esetben előre közöljük a megrendelővel, hogy mire is számíthat anyagilag.

Az ajtónyitás szükségessége általában abból adódik, hogy nem lett figyelembe véve az akadozó zár. Vannak azért kivételek, mint pl. a gombos ajtók esetében a kicsapódás, amikor a fix gombot berántjuk magunk mögött és kívül maradunk a folyosón. A másik olyan példa, ami nem a mi hibánk, ha a zárat vagy a zárbetétet illetéktelen személy megpiszkálja és emiatt nem nyílik ki az ajtó. A legtöbb ilyen eset a Hi-sec többpontos kínai ajtók esetében fordul elő, mivel ott az alsó és felső zár nagyon gyenge, ezért könnyen támadható.

Zárszerviz tevékenységünk a következőket foglalja magába

Zárcsere a helyszínen különböző ajtók esetében. Minden esetben mi visszük az ügyfélhez a kiválasztott zárat, amit persze előtte bontunk ki.

Zárnyitás kizáródás és kulcsvesztés miatt. Beletört, beragasztott zárnyitás. Hevederzár felszerelése, illetve olasz másodzár telepítése. A népszerű Hi-sec és Secdoors ajtók letört kilincsének cseréje. Postaládazár nyitás és csere új kulcsokkal. Olasz zárak beszerzése, nyitása és helyszíni cseréje, pl. Mottura, Viro, CR, Sab, Securemme, Cisa, stb. Műanyag ajtók vasalatainak kicserélése, beállítása, karbantartása. Hevederzárak zárjainak kicserélése biztonságosabb zárra. Becsapódott ajtónyitás sérülésmentes módon.

Hi-Sec és Secdoors kínai lemezajtó kilincs-csere zárszervizzel

Nem győzzük a kilincsek cseréjét, olyan rohamosan törnek le, mert silány anyagból vannak, pláne a régiek. Mi mindenkinek már az újított, megerősített garnitúrát szereljük fel, mert csak ezekre lehet garanciát vállalni. Nálunk a zárszervizes autónkban van jobbos, illetve balos kivitel, a nyitási iránynak megfelelően. Sajnos a rugó eltörik, lefittyed, majd végül kívül vagy belül a markolat részénél letörik.

Hívjon minket kilincs cseréjével kapcsolatban, ha Hisec vagy Secdoors ajtaja van lakásán. Ezek ismertetőjelei: a világító kilincs, a belső ráfordító, és a kattogó hangot adó, nyikorgó ajtó. Színét tekintve széles a paletta, van fehér, barna, fekete, cseresznye, tölgy, mahagóni, bükk. Illetve a kazettás díszítés kívül-belül az ajtón.

Zárbetét csere Hi-sec ajtón feltörés miatt

Sajnos ez nálunk mindennapos, hiszen nincs olyan napunk, hogy valakihez ne mentek volna be illetéktelen behatolók. Ezekbe az olcsó kínai ajtókba nagyon silány zárat tesznek be Kínában, ami majd azzal végződik, hogy zárnyitással minden nyom nélkül feltörik az ajtózárat.

Előzze meg a bajt, ne legyen ön is áldozat! Rossz, mikor az ember arra megy haza, hogy kirámolták és feldúlták otthonát.

Cseréltessen RB Keylocx vagy RB LOCXIS betörésbiztos zárra! Nálunk viszonylag gyorsan megrendelhető a szolgáltatás, nem kell sokat várni rá!