Kale ajtózár, zárbetét csere Nívó ajtóban Budapesten

A Kale ajtózárak cilinderes és tollas kulcsos kivitelűek lehetnek. A cilinderes zár úgy néz ki, mint a hagyományos zárbetét. A Kale zár esetében ez lehet fogazott vagy laponmart kivitelű. Kale zárbetéteket mi nem forgalmazunk, nem cserélünk, ezeknek a helyére jó minőségű, izraeli Keylocx zárbetétet szerelünk be.

A tollas kulcsos Kale zárszerkezetek egyedi mérettel rendelkeznek, azoknak a helyére mi is gyári Kale szerkezetet szerelünk be. Ezt ajánljuk mindenkinek, mert megbízható termék, kiváló ár/érték arányú. Nálunk zárszerviz szolgáltatással egybekötve elérhető a termék, ha valaki ezt szeretné kicseréltetni az ajtaján, pl. ha új lakást vásárol.

Kale tollas kulcsos zárszerkezet cseréje zárszereléssel

A Nívó ajtógyártó cég különböző alternatívákat sorakoztat fel, kínál az ügyfelei számára az ajtó kiválasztásakor. Ez nem rossz dolog, hiszen így majdnem minden megrendelőt ki tudnak szolgálni, kinek, milyen keret áll a rendelkezésére a vásárláskor.

Vannak olyan Nívó bejárati ajtók, melyekben vagy alul vagy felül tollas kulcsos zárszerkezet van beszerelve. Ezek fixlamellásak, kódolni nem lehet őket, tehát komplett Kale zártest cserét kell alkalmazni, pl. egy lakáskulcs elvesztéskor, vagy ha új lakásba költözünk, valamint, ha a zár meghibásodik.

Mind az alsó- mind a felső zár cseréjére fel vagyunk készülve helyszínre történő kiszállással és szereléssel egybekötve. A zárakhoz általában 5 db tollas kulcs tartozik, ezek a kulcsok bárhol lemásolhatók, nem rendelkeznek másolásvédelemmel.

A Nívó ajtóban lévő Kale zárszerkezet cseréjének árairól érdeklődjön telefonon a lenti telefonszámon! A félreértések elkerülése végett küldjön nekünk fényképet a zárról, az ajtó éléből a profizar@gmail.com e-mail címre! Ezt azért kérjük az ügyfelektől, mert vannak bizonyos Kale zártípusok, melyeket egyáltalán nem tartunk, ezt szeretnénk kiszűrni.

Nívó ajtó zárbetét cseréje kiszállással

Viszonylag rövid határidővel dolgozunk a megrendeléstől számítva. Ez mindig attól függ, mennyire vannak a munkáink felhalmozódva és mikorra tudunk időpontot adni az ügyfélnek. Általában ez egy munkanap szokott lenni.

A Nívó bejárati ajtóba többfajta zárbetétet szereltek be gyárilag és az sincs kizárva, hogy egy használt lakás esetében azóta már cserélve volt. Mi kimondottan izraeli zárakat szerelünk, ezekre tudunk garanciát vállalni, mert ezek igazán jó zárak. 3-5 kulcs tartozik hozzájuk típustól függően és egy plasztik kódkártya, amely a másolásvédelmet biztosítja az ügyfélnek.

Két különböző típust szerelünk az izraeli RB zárbetét családból. Az egyik a prémiumkategóriás, 3 kulcsos LOCXIS zárbetét, a legmagasabb MABISZ 6-os ajánlással. Egy zárbetét cseréje Budapest területén 46.000 Ft-ba kerül. Itt a zárhoz 3 db kulcs tartozik, a zár betörésbiztos, mindennemű zárnyitási technika ellen véd.

A másik a szintén izraeli Keylocx zárcilinder, MABISZ 5-ös minősítésű, gyárilag 5 kulcs tartozik hozzá, másolás-, törés-, fúrás- és magkihúzás ellen védett. Ennek a zárbetét cserének az ára 32.000 Ft-ba kerül Budapest területén.

Kale zárak cseréje bejárati ajtóban

Régebben és manapság is egyre gyakrabban alkalmazzák a Kale zárszerkezeteket, ami kiváló minőséget és biztonságot ad. Az eredeti török Beyler és Kale biztonsági ajtókban találkozhattunk velük először, de amióta több magyar ajtógyártó cég is áttért ezeknek a záraknak az alkalmazására, szinte minden héten találkozunk velük zárcsere, zárszerelés, zárszerviz kapcsán.

Kivitelük és típusuk többfajta lehet. Főként egyirányba záródnak, két-, három- vagy négyfordulatosak a zárak. Van belőlük tollas, 5 kulcsos változat és hengerzárbetétes alsó- és felső zárszerkezet is. Ha ezeket kell cserélni, pl. kulcselvesztés vagy zármeghibásodás miatt, nálunk készleten megvan minden, rövid időn belül tudunk segíteni.

A Kale zárszerkezet cseréje szakember bevonását igényli, minden esetben forduljon szakemberhez! Mi Kale zárszerkezeteket, zártesteket szerelünk, Kale zárbetétet viszont egyáltalán nem. A zárbetétből kizárólag az izraeli RB Keylocx vagy RB LOCXIS zárbetéteket szereljük be.

06-30-408-8914

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest