HiSec ajtók teljeskörű szervízellátása Budapesten

Sok-sok HiSec ajtó van forgalomban a magyar piacon és ezzel együtt sok velük a probléma is. De miből is származik ez a rengeteg gond, feladat, ami nekünk biztosít munkát nap, mint nap?

Magával a Hi-sec ajtóval nem lenne olyan komoly gond, inkább a rossz beépítés vezet a problémákhoz. Egy ferdén beépített Hi-sec bejárati ajtó tönkreteszi a zárat, illetve a kilincs a sok rángatástól letörik.

Cégünk vállalja a Hi-sec ajtók zárjainak cseréjét, rugótörés miatti kilincs cserét szakszerűen, garanciával. Hívhat minket ezekkel a problémákkal kapcsolatban egész évben, a 06 30 408-8914 telefonszámon, mi segítünk rövid időn belül mindenkinek.

Azért hívjon a Hi-sec ajtókhoz szakszervizt, mert az ott dolgozó szakemberek régóta foglalkoznak ezen ajtó problémáival és tudják mit kell cserélni, illetve a szervizautójukban mindent tartanak, ami esetleg egy csere során szükséges lehet.

Különböző problémák miatt van gond ezekkel a bejárati ajtókkal, és sajnos ez abszolút visszavezethető a silány kínai minőségre. Bejárati ajtót ennyiért, biztonságosat, nem lehet kapni! Egy betörésbiztos ajtó 350 ezer forintnál kezdődik, nem 110 ezernél! Ha viszont kicseréltetik most a két zárbetétet, akkor olyan új zárakat szerelünk be az ajtajukba, ami megakadályozza, visszatartja a betörőket!

Kilincs csere kínai Hi-sec és Secdoors ajtóknál Budapesten

Mint említettük, szinte minden napra jut egy rugótörött kilincs csere szervizünk számára. Rutinfeladat nálunk, hiszen évek óta ezt csináljuk, úgyhogy van bőven tapasztalat! Balos és jobbos kilincset tartunk szervizautónkban, több párat is, hogy ezeknek a hiánya miatt ne kelljen kétszer visszamenni. Felesleges utakat mi se akarunk, az már ráfizetésnek számít cégünknek.

Ha letörik egy kínai ajtókilincs, akkor már nem lehet rendeltetésszerűen használni az ajtót, mivel nincs erőkar, amivel az ajtózár úgynevezett zárnyelvét visszahúzzuk. Persze kulccsal lehet nyitni-zárni, de az nem olyan biztonságos és hosszútávú. A Hi-sec kilincsben vagy a rúgó törik el kívül vagy belül, és akkor lefelé lóg a kilincs, vagy a kilincsszárba, nyakba letörik a fogantyú. Ez akár sérülést is okozhat, pl. gyerekek esetében. Cseréltessen velünk törött kilincset egy újra, akár aznapi kiszállást is tudunk biztosítani! A Hi-sec kilincs cseréje Budapest területén 28.000 Ft-ba kerül. Egy év garanciát vállalunk az új kilincsre minden esetben. Az új kilincsek már jobbak, erősebbek, kitartóbbak, nem lesz velük gond!

Zárbetét csere Hi-sec-és Secdoors többpontos ajtónál

A betörés megelőzésére cseréltessen ezeken az ajtókon minél hamarabb zárat, ha lehetséges! Mi kizárólag jó minőségű, betörésbiztos zárbetéteket szerelünk be. Olcsó, kínai zárakat nem forgalmazunk garanciális okok miatt!

A zárbetét cserét mindig szakemberrel végeztesse Hi-sec bejárati ajtaján, hiszen bonyolult, összetettebb feladat és szerszámok, illetve különböző méretű zárbetétek kellenek hozzá. Ha megoldható, akkor mindkét zárbetétet érdemes kicserélni a Hi-sec vagy Secdoors ajtón, de már ha az egyik ki van cserélve, az is sokat nyom a latban!

Hívjanak minket bátran, Budapest összes kerületében kínai ajtózárbetét cserével kapcsolatosan! Rövid időn belül vállaljuk a kiszállást! Áraink mérsékeltek, vállalhatók, a zárbetét csere már 32.000 Ft-os darabáron elérhető.

Mindkét zárbetét cseréjénél kedvezményt tudunk adni! Izraeli zárbetéteket alkalmazunk a csere során, az RB Keylocx és RB LOCXIS változatokat. Mindkét zárbetét magasfokú Mabisz minősitéssel rendelkezik, be vannak vizsgálva biztonságtechnikai eszközökkel.

Most rendeljen zárcserét, előzze meg a betörést, ne legyen áldozat! Ingyenes kiszállást biztosítunk minden Hi-sec és Secdoors ajtótulajdonosnak. Zárszerviz szolgáltatásunkat telefonon lehet megrendelni, akár aznapi, gyors, ingyenes kiszállással!

Válaszon ön is biztonságos zárcsere szolgáltatót! Hívjon minket az alábbi mobilszámon!

06 30 408 8914