Zárszerviz 0-24 Budapesten, mindent típusú bejárati ajtó esetében

Természetesen az összes Magyarországon beszerelt bejárati ajtók zárjanak cseréje szervizelése ügyében mind a lakosságnak, mind cégeknek, vállalkozásoknak a rendelkezésére állunk. Munkarendünk kötetlen, bármikor telefonálhatnak, hétvégén, ünnepnapokon, illetve nonstop ki tudjuk segíteni a bajba jutott embereket. Vállaljuk – a teljesség igénye nélkül – egy- illetve kétszárnyú ajtók komplett zárcseréjét, kilincs pótlását és a zárbetétek kicserélését biztonságosabbra új lakásba költözés esetén. Kínai világító kilincses/belső tekerőgombos ajtók zárbetétjeinek profibb, megbízhatóbb, betörésbiztos zárakkal való átalakítására, illetve erősebb, nem letörhető kínai kilincsek felszerelésére is felkérhet minket.

Fontos, hogy egy szolgáltató szinte minden típusú ajtózárhoz, kilincséhez, zárbetéthez hozzá tudjon szólni szakmailag, és ne csak a fejét vakarja, amikor egy bejárati ajtó előtt áll, mert még nem látott ilyen zárat. Mi folyamatosan képezzük kollégáinkat, tovább lépést tartunk a zárak, kilincsek, zárbetétek fejlesztéseivel és próbáljuk a legjobbat ajánlani a megrendelőink számára, hogy a legnagyobb biztonságban érezhessék magukat az otthonukban.

Helyszíni munkavégzés hevederzár szerelésnél, betörés elleni vedelem

Egy bejárati ajtó biztonságát úgy tudjuk növelni, ha valamilyen hevederzárat szerelünk fel. Ez kiküszöböli azt, hogy ne lehessen bejutni a lakásba, semmilyen feszítő, erőszakos szerszámokat alkalmazva. A hevederzár lényege, hogy az ajtót megerősíti, stabilabbá teszi, tehát külső nyomás hatására nem fog kinyílni, mert megtámasztódik vagy a kengyelbe, vagy a falba bezárt zárnyelveken keresztül.

Fontos, hogy folyamatosan képben legyünk az ajtónk biztonságával, ha ehhez nem értünk vagy nem olvastunk eleget utána, kérdezzük meg a szakembert, mert rohamosan változnak a dolgok! A betörők képezik magukat, hiszen nekik ez a megélhetés, hogy mások vagyonát eltulajdonítsák.

Olasz tollas zárak kicserélése meghibásodás és kulcslopás miatt

Ahhoz, hogy ezeknél a záraknál pontosabb információt kapjunk, mindenféleképpen beazonosítás szükséges, hiszen 8-10 különböző gyártó terméke is jelen van a magyar piacon. Vannak olyan zárszerkezetek, amelyek alapból tudják a kódolható/programozható funkciót. Itt nem kell az egész egységet cserélni, elég bennük egy kulcstőkét vagy egy kulcs-szettet cserélni, így már meg is változik a kulcs nyitási paramétere és a régi nem fogja működtetni. Amikor ellopnak egy kulcsot vagy meghibásodik egy szerkezet, egyértelmű, hogy komplett zárszerkezet cseréjéről beszélünk azoknál a típusoknál, ahol nincs kódolási lehetőség. De a kódolási lehetőség is átmehet egy komplett cserébe, ha annyira régi a zár, hogy az új készletet már nem veszi be, illetve ha be lehet tanítani, de nem biztonságos a működése, mint egy teljes zárszerkezet cserénél.

Postaláda ajtó helyreállítása, felfeszítés utáni zárcsere, kulcsokkal

Egyre több olyan megrongált, szétfeszített, tönkretett postaláda-ajtóval találkozunk, aminek nem lenne ilyen csúfos kinézete, ha eleve minket hívtak volna. Mi nem ilyen munkát végzünk, nem feszegetünk, csak maximum fúrunk, de ott is a zárat. Azt pedig pótolni lehet egy postaládazár kicserélésével. 20.000 forinttól megrendelhető a zárcsere, 2 darab kulccsal, Budapest összes kerületében.

Kínai, világító kilincses ajtók biztonságosabbá tétele jó zárakkal

A kínai bejárati ajtók a legelesettebb műfaj, ami Magyarországon létezik a biztonság területén. 1 000 ember közül 998 nincs megelégedve ezzel az ajtóval, illetve a használatával. Sajnos rengeteg ember esik abba a csapdába, hogy a jó reklámnak bedől. Egy normális bejárati ajtó árának a töredékéért rendelik meg ezt a kínai ajtót, aztán a későbbiekben jönnek rá, hogy ugyanazt az összeget ki fogják fizetni rá 1-2 év alatt, mintha eleve egy normális, akár 20 évet tökéletesen működő bejárati ajtót vásároltak volna a legelején.

A kínai ajtóknál rengeteg olyan probléma adódik, amely meghiúsítja a biztonságot, illetve fejtörést problémát fejfájást okoz a mindennapi használatnál. Ilyen többek között, hogy a zárbetétbe egy nehezebben megy bele a kulcs, játszani kell vele akár 10-15 percet is, továbbá folyamatosan hallhatjuk azt a kattogó, ropogó hangot, amelyet a zsanér záráskor, nyitáskor kiad. Nem beszélve a folyamatosan letörő, lógó kilincsről, amely elég idegesítő, pláne ha rendszeresen valami olcsó kilincset szerelünk fel magunknak, ami pár hét után ugyanúgy letörik, mint az előző. Egyszóval, ha kínai ajtóval akadt problémája, bízza az összes feladatot ránk! Nálunk minden van, mindenre van megoldásunk és mindenre vállalunk garanciát, amit a helyszínen mi szerelünk be.

Zárnyitás fa ajtón, ha nincs meg a kulcs, mert elveszett, ellopták

Ahhoz, hogy egy faajtó zárszerkezetét megfúrjuk, vagy a zárbetét kinyissuk, mert az ügyféltől ellopták a kulcsot, mindenféleképpen igazolni kell, hogy az az ő lakása. Ezt valamilyen okmánnyal tudja megtenni, ami lehet tulajdoni lap, lakcímkártya vagy egy közvetlen szomszéd, aki megerősíti, hogy nap mint nap ebből az ingatlanból jár el, és nem betörést szeretne velünk végrehajtatni.