Zárjavítás Budapesten gyorsan, szükség esetén zárcsere, kedvező áron

Budapesten kedvező áron tudunk zárcserét, zárjavítást vagy ajtóigazítást végezni, külön kiszállási díj nálunk nincs. Komplett áraink vannak, ezekről mindig előre tájékoztatva vannak az ügyfelek. Az ár mindig az adott helyzettől, ajtótól függ, lehetséges sima, egyszerű zárbetét csere, hevederzárbetét csere vagy egy műanyag ajtó vasalat-csere, mindegyiknél más-más a díjszabás. Ezenkívül elérhető nálunk a postaláda zárak nyitása, cseréje, az olasz tollas kulcsos zárak szervizelése kódolással, a régi trezorszerkezetek átalakítása, melyeket már nem gyártanak, egy újabb, fejlettebb, megbízhatóbb, nagyjából vele méretileg kompatibilis szerkezetre. A nevünk is gyorsszervíz, a vállalkozásunk pedig 0-24, így bárki, bármikor hívhat minket, ha ajtózár problémája van, nincs meg a kulcs, tönkrement a zár vagy egyszerűen csak hétvégén vette át az új lakást és azonnali zárcserét szeretne tőlünk rendelni.

Ajtónyitás sürgősségi jelleggel, zárba szorult kulcs miatt

Amikor egy zár meghibásodik és beleszorul a kulcs a hengerbe vagy a szerkezetbe, sürgősségi ajtónyitásról beszélünk. Pedig itt már voltak előzmények, amit figyelmen kívül hagytak. Mi azért vagyunk, hogy beengedjük a tulajdonost a lakásába a zár vagy a kulcs meghibásodása miatt. Egy órán belüli érkezést szoktunk ígérni, de csak akkor, ha tudjuk is azt tartani. Feleslegesen nem hitegetjük a megrendelőt. Vannak helyzetek, szituációk, amikor ki tudjuk venni a zárba szorult kulcsdarabot és nem kell zárat cserélni, de a legtöbb esetnél a zárcsere elengedhetetlen, hiszen úgy beleszorult a kulcs a lamellák közé, hogy csak fúrással tudtuk kiszedni azt, majd kinyitni az ajtót.

Zárnyitás lakáskulcs elhagyása kapcsán, sérülésmentes kivitelezés

Amikor egy lakáskulcs elveszik, ellopják vagy valamilyen úton-módon eltűnik, először is a megrendelőnek igazolnia kell, hogy az az ő ingatlana, lakása, illetve hogy jogosult-e annak az ingatlannak a felnyitására. Nekünk ilyenkor elég egy lakcímkártya, egy igazoló szomszéd, egy tulajdoni lap vagy bármi, ami minket véd, hogy nem egy olyan ingatlant nyitunk ki, ami nem is tartozik a megrendelőhöz. A legtöbb esetben az ajtó sérülésmentesen ki lesz nyitva, maximum a zárakat kell cserélni. Nyilván mi sem vagyunk varázslók, ezért szükséges az ajtó vagy zárnyitás után a csere. A kivitelezés nagyon gyorsan zajlik. A megrendeléstől számítva, valamelyik szerelő kollégánk az adott kerületbe akár aznapi gyors, vagy másnapi kiszállással a helyszínre érkezik.

Becsapódott ajtó kinyitása egy órán belül, Budapesten

A becsapódott ajtók többsége sürgősségi munkát von maga után. Nyilván megértjük, senki nem akar órákat rostokolni az ajtó előtt, pláne, ha hideg van. Munkáink mennyiségétől, illetve a szerelő kolléga elhelyezkedésétől függ, hogy hogyan tudunk a legrövidebb időn belül a helyszínre érkezni és a huzat által becsapott (vagy a tulaj által behúzott) gombos kivitelű ajtót pillanatok alatt, jó áron, kiszállási díj nélkül kinyitni.

Zárcsere a mindennapokban: hogyan zajlik, mennyibe kerül, minden tudnivaló

Az ajtózárak cseréje nálunk egész évben elérhető. A megrendeléstől számítva, akár egy órán belül Budapest összes kerületében jelen tudunk lenni. Az, hogy mennyibe kerül egy ajtózár cseréje, az mindig a típustól, a helyszíntől, illetve a biztonsági ajtó fokozatától függ. A zárbetét-csere nálunk 24.000 forinttól már elérhető, ez egy középkategóriás termék, 5 kulcsos kivitelben, fúrásvédelemmel ellátva. Amennyiben jobbat, masszívabbat, ellenállóbbat szeretne az ügyfél, akkor izraeli termékeket tudunk ajánlani. Itt 34.000 forinttól indul a zárcsere költsége, mindennel együtt. Amit tudni lehet még a szolgáltatásunkról, hogy éjjel-nappal igénybe vehető, hétvégén is ugyanúgy, mint akár ünnepnapokon. Ezek az árak ilyenkor minimálisát változhatnak, hiszen az ügyeleti jelleg magával von egy kis áremelkedést, főleg az éjszakai órákban. Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésükre! Tegyenek egy próbát, nem fognak csalódni, 20 éve a zárszervíz szakmában dolgozunk.

06-30-408-8914