Ajtónyitás-zárnyitás Budapesten, helyszíni kiszállással

Bármilyen bejárati ajtót ki tudunk nyitni szakszerűen úgy, hogy az ajtóban semmilyen kár ne keletkezzen. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel, komplett árat mondunk előre mindig az ügyfeleinknek. Ha ezt elfogadják, egy órán belül a helyszínre érkezik zárszerelő kollégánk. Ha cserére szorul a zárszerkezet vagy a zárbetét, akkor közvetlen tőlünk tud vásárolni, mivel mi mozgó zárszervízként funkcionálunk, mérsékelt árakon, bolti árakkal megegyező költséggel.

Ajtónyitás szakszerűen, kulcs nélkül

Budapest összes kerületében tudunk ajtónyitást, zárnyitást végezni, mindezt szakszerűen, a legtöbb esetben kulcs nélkül. Ilyen például a kívül fix gombos, le nem nyomható kilincses becsapódott ajtónyitás is. Ahhoz, hogy egy bejárati ajtó zárszerkezetét vagy zárbetétjét kulcs nélkül ki tudjuk nyitni, minden esetben tudnunk kell, hogy milyen típusú ajtóról vagy zárról van szó. Nyilván egy magasabb, prémium kategóriás zárbetét vagy zárszerkezet kinyitása nekünk is fejtörést okoz, ezeket már mi is csak fúrással vagy a zárbetét-töréssel, zárbetét-roppantással tudjuk kinyitni. A lényeg azonba, hogy az ajtó nem sérül!

Zárnyitás sérülésmentesen, gyorsan, szakszervizzel

Zárszervíz vállalkozásunk Budapest összes kerületében tevékenykedik, több szervízautóval, legalább négy zárszerelő mesterrel, akik szakszerűen, már évek óta velünk dolgoznak. Számunkra nincs olyan bejárati ajtó vagy zár, amilyet ne láttunk volna már korábban, vagy ne kellett volna szervíz ellátást biztosítani valakinek ez ügyben. Gyors szakszervizként funkcionálunk, így hívhat minket éjjel-nappal, ünnepnapokon vagy hétvégén non-stop! Azért vagyunk, hogy kiszolgáljuk a bajba jutott embereket, akik kívül vagy belül ragadtak az ingatlanjukon. Zárnyitás, ajtónyitás, zárszerelés, illetve az ezt követő zárbetét vagy zárszerkezet csere a fő profilunk. Amennyiben szükséges az ajtó biztonságának a növelése, hevederzár vagy másodzárak telepítését is vállaljuk, akár ott rögtön a helyszínen, mivel minden van a szervíz utóban nálunk.

Roncsolásmentes zárnyitás Budapesten, kiszállási díj nélkül

Budapest területén kiszállási díjat nem számolunk fel senkinek, amennyiben megrendeli a szolgáltatásunkat. Tehát a kiszállás díjmentes, csak a munkadíjunkat (azaz az időnket és a szaktudásunkat), illetve az anyagköltséget (zárak, zárbetétek) kell kifizetni a helyszínre kiérkező szerelő mesternek. A legtöbb esetben roncsolásmentes zárnyitást, ajtónyitást tudunk prezentálni. Nyilván ez mindig a helyszínen derül ki, hogy milyen feladattal, problémával áll szemben a zárszerelő kollégánk.

Elhagyott lakáskulcs miatti zárnyitás mennyibe kerül?

A legtöbb esetben egy egyszeri 20-25.000 forintos munkadíjjal kell kalkulálnia a zárnyitás esetében. Ez tartalmazza a helyszínre érkezést és a szakszerű nyitási folyamatot. Amennyiben szükséges az ajtózárnak a cseréje, vagy pótolni kell a zárbetétet, ott külön munkadíjat már nem számolunk fel, csak a beépített anyag kerül kiszámlázásra az ügyfél felé. Vannak egyedi esetek, ahol nagyobb, több költséggel kell számolni a megrendelőnek, de ezeket mindig előre közöljük a telefonban még a megrendelés előtt, mert nem ugyanaz a tarifája egy postaláda zár nyitásnak, egy becsapódott bejárati ajtó kinyitásának, mint mondjuk egy dupla-tollas trezorzáras szerkezet megfúrásának, majd az azt követő zárcserének.