Zárcsere, zárszerviz helyszíni kiszállással Budapesten

Szakszervizünk komplett és komplex zárszervizes feladatok ellátására van specializálódva, megrendelés esetén kiszállási díj nélkül dolgozunk a fővárosban. Jól képzett szakemberekkel, jól felszerelt szervizautóval kerületről kerületre járva vállaljuk a munkafolyamatok lebonyolítását. Nem válogatunk, elvégezzük akár az egyszerű postaládazár cseréjét is, mely részleteiről itt olvashat. Vállalunk továbbá a biztonság fokozására hevederzár vagy olasz Potent zár telepítést is. Ezeken felül különböző fém-, fa-, műanyag- és lemez, többpontos bejárati ajtók zárjainak cseréjét is elvégezzük, rövid határidővel, minőségi termékekkel. Árainkról, időpontjainkról informálódjon a 06-30-408-8914 telefonszámon!

Becsapódott ajtó nyitása

A bejárati ajtók 50 százaléka kívülről fixgombos kivitellel van ellátva. Ez egyben jó, mert hazaérkezés után elég csak becsukni az ajtót, s kívülről a gomb miatt nyithatatlan. Ám egyben probléma is, mert a kulcs zárban maradásakor kizáródást vonhat maga után. Ezt nevezzük becsapódott ajtónak, melyet sérülésmentes nyitással tudunk vállalni, Budapest területén fix áron. A becsapódott ajtó kinyitásakor speciális nyitóeszközöket alkalmazunk, előtérbe helyezve, hogy az ajtó semmilyen sérülést ne szenvedjen, mert egy sérült ajtólap vagy tokfelület maradandó is lehet.

HiSec ajtó kilincs cseréje

A legtöbb problémát a HiSec ajtón a kilincs markolatának letörése, illetve a kilincsben lévő rugó eltörése okozza. Ezeket a hibákat csakis a külső/belső erősített kilincsegység cseréjével, pótlásával tudjuk megszüntetni. A teljes költség, azaz az anyagköltség, a munkadíj, számlával, garanciával 28.000 Ft-ba kerül, kiszállási díjat külön nem számolunk fel.

Az olcsóbb, gyengébb kivitelű, silány ajtókilincsből, pajzsból nem tartunk raktáron, ilyet nem is szerelünk, mert ugyanolyan rövid ideig bírja, mint az elődje. Mindkét nyitási irányra, a balos és jobbos kilincsek felszerelésére szervizautónk fel van készülve, több párból is. Ezekből a kilincspárokból napi rendszerességgel, 3-4 garnitúrát is szerelünk.

Secdoors ajtó zárbetét csere

A Secdoors ajtó Kínában készül és a kétzáras kivitel a jellemző rá. Kínai zárbetéttel van ellátva, az alsó kívül/belül kulcsos, a felső pedig belül tekerőgombos, kívül kulcsos kivitelben. Cégünk kínai betéteket nem forgalmaz, csak jó minőségű, Mabisz tanúsítvánnyal ellátott zárcilindereket. Az általunk beszerelt magas biztonságú és jó minőségű termék egy év teljes körű cseregaranciát von maga után.

A Secdoors ajtó alsó zárbetét cseréje 32.000 Ft-ért már megrendelhető. Ha mindkét zárbetét cseréje szükséges, akkor kedvezményesen 46.000 Ft-ért tudjuk ezt prezentálni, helyszíni szereléssel, számlával együtt.

Ha az ügyfél szeretné a belső tekerőgombot a felső zárbetétre, ahogyan az a kínai gyári betéten rajta van, azt előre kell jelezni, mivel az EU szabvány zárbetétek gyárilag nincsenek tekerőgombbal ellátva, ezt utólag fel kell rá felszerelnünk. Ennek külön 6000 forintos plusz anyagköltsége van.

Dierre, Cisa zárkódolás

A Dierre és Cisa tollas kulcsos zárak általában kódolható kivitelűek. Szakszervizünk aznapi munkavállalással, egész évben tud zárcserét biztosítani budapesti lakosok számára, új lakás vásárlás vagy kulcselhagyás miatt gyorsan, korrekt áron.

Az új kulcskészlet általában egy 3 darabos garnitúra. Ezek a tollas kulcsok nem rendelkeznek másolásvédelemmel, tehát bárhol, szabadon másolhatók. Ezért is érdemes kulcsvesztéskor új kulcsokra elvégeztetni a kódolást!

A Dierre és Cisa zárkódolás Budapest területén már 48.000 Ft-tól elérhető, anyaggal, munkadíjjal, számlával együtt.

Viro zár cseréje

A Viro zár a legrégebbi, magas biztonsági fokozattal bíró, tollas kulcsos zárszerkezet. Vannak még mindig olyan példányok az ajtókba, amik már 20-25 évesek és még mindig működnek, kisebb-nagyobb akadásokkal, szorulással.

Ha Önnek is szüksége van olasz, szárnyas kulcsos Viro zárcserére, akkor hívhat minket, itt megtalálja telefonszámunkat és az e-mail címünket.

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest