Kínai HiSec ajtó kilincs problémák

A kínai kilincsek letörése, rugótörése főként a forgalmazónak, zárszaküzleteknek és nekünk, a zárszerviz cégeknek kedvez, hiszen igen szép számmal törnek le és maradnak kézben, így használhatatlanná válnak, cserére szorulnak.

A probléma oka

A gyenge kilincsmarkolat, a feszülő, szoruló ajtó, ami a rossz beépítés miatt van. Továbbá a silány, webáruházakból származó, nem HiSec, hanem a kínainál is rosszabb hamisítvány kilincs. Senki ne vásároljon 4-5 ezer forintos, webáruházban forgalmazott kilincseket, mert átverik önöket, és csak a házhozszállításkor szembesülnek azzal, hogy nem az eredeti pöttyös kilincset kapták, hanem még csak egy nem is hasonító, silány utánzatot!

Törött, letört kilincsre megoldás

Ha ön HiSec, Secdoors vagy TerraSec kínai bejárati ajtóval rendelkezik és kilincs problémája akad, pl. nehezen záródás, rugótörés, külső- vagy belső fogantyú eltörése, akkor a legjobb, ha minket bíz meg ennek a komplett cseréjének a lebonyolításával. Naponta végezzük ezeket a feladatokat, több kilincsgarnitúrával is el vagyunk látva, hiszen szüksége van erre minden kerületben a kínai ajtótulajdonosoknak. Tegyen egy próbát, hívjon minket

a 06-30-408-8914 ügyeleti nonstop telefonszámon!

Munkáink függvényében, akár aznapi kiszállással 28.000 Ft-os fogyasztói áron, egy év garanciával végezzük el a munkát!

Kínai kilincs garancia

Csakis az általunk helyszínre vitt, gyári, megerősített kilincsekre tudunk egy éves, teljeskörű cseregaranciát vállalni, rendeltetésszerű használat mellett. Az elmúlt években több ezer darab kilincs került kicserélésre általunk, de letörési probléma miatt még nem volt visszahívásunk! Ezért is erőltetjük a kilincsek helyszíni cseréjét, nem pedig az olcsó, lemezhulladékból készült, 5 dolláros, kínai kilincsek megvásárlását!

Ne feledjék! 3-4 pár kilincs vásárlásakor már ott vannak, mintha megfizették volna a mi 28 ezer forintos komplett anyag + helyszíni szolgáltatás díjunkat! Az idegeskedésről és a ráfordított időről, energiáról már nem is beszélve!

Zárszerviz árak kilincs cserére

Az elmúlt évekhez képes sok mindennek felment az ára, pl. üzemanyag, valuta, így a szolgáltatási díjon és az anyagköltségen is szükséges volt árat emelni. A minőségi szolgáltatásnak mindig ára van, amit meg kell fizetni. Ha minket választ megköszönjük, és kiemelkedő szolgáltatást nyújtunk! Budapest egyik kerületében sem számolunk fel kiszállási díjat a kínai kilincsek cseréjére! Fix, 28 ezer forintos számlás áron tudjuk ügyfeleink részére az erősített kilincsgarnitúra cseréjét garantálni.

Mit tartalmaz az ár?

A 28 ezer forintos bruttó áron kiszállunk önhöz, kicseréljük a rugótörött, vagy eltörött kilincsgarnitúra komplett egységét (zárat, zárbetétet nem!), továbbá, amennyiben szükséges, beállítjuk az ajtót, hogy ne kelljen rángatni záráskor nyitáskor, és egy év teljes körű garanciát vállalunk a kilincs-csere kapcsán.

Melyik a jó, stabil HiSec kilincs?

Sajnos a webáruházak előszeretettel - csak a haszonszerzés céljából - forgalmaznak kínai ajtóhoz kilincseket, 5-6 ezer forintért. Egy kis matek: ezt ők a forgalmazótól kb. 3-4 ezer Ft-ért vásárolják, amihez a forgalmazó/importőr Kínából öt dollárért jut hozzá, azaz kb. 1600-1800 Ft-ért.

Általában az ügyfelek javarésze a spórolás miatt, mert letört a kilincse, ezt az öt dolláros kilincset vásárolja meg 5-6 ezer forintért. Ezt azért gondolják végig!

Nem beszélve arról, hogy az összes hirdetési felületükön hirdetik a HiSec ajtó gyári kilincsének fotóját, de mire kiszállításra kerül a sor, csak egy utángyártott, kicsit sem a kilincsre hasonlító, gyenge lemezváltozathoz jutnak!

Ez az a szituáció, amikor vettem egy még rosszabbat, mint ami most van az ajtón, csak (még) nincs eltörve. De majd a jövő hónapban ez is megtörténik.

Jó tanács!

A webáruház kereskedelmi egység, nem ajtó- és zárszakértő, csak el akarnak adni valamit a vásárlónak. Ha ezt nem hiszik el, vásároljanak ilyen kilincset és két hónap múlva térjünk vissza a témára, amikor újra a kézben marad a kilincs!

Megjegyzés:

Ha minőségi kilincset akar, megbízható szolgáltatóval, egy év teljeskörű garanciával, akkor hívja szakszervizünket és önnek nem kell rendeléssel, méretezéssel, szereléssel foglalkozni, ezt mind elintézzük önnek!

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest