Zárcsere, zárszerelés, zárjavítás, ajtónyitás Budapesten

Budapesti lakatos vállalkozásunk gyorsan, rugalmasan, szakszerűen, garanciával biztosít Budapest összes kerületében kiszállási díj nélkül zárszerviz ellátást mind magánszemélyeknek, mind cégeknek, aznapi munkavállalással. Régóta nálunk dolgozó szakemberekkel, tapasztalt, felkészült kollegákkal, speciálisan felszerelt szervizautókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Első a biztonság, jó zárat válasszon!

Nem vagyunk híve az olcsó, kínai, egyszerű záraknak, persze, ha kertkapuba kell, oda megfelelő. Ám ha bejárati ajtóról van szó, megpróbáljuk az ügyfelekkel megértetni, hogy a biztonság legyen az első, ne az ár alapján döntsenek! A jó zár drágább mint a kínai, viszont biztonságosabb és hosszabb működést garantál! Az egyszerű zárbetétbe néha még fúrásvédelem sincs, míg az általunk forgalmazott és már sokaknak beszerelt RB Keylocx, LOCXIS és SKG zárak 100 százalékos védelemmel bírnak. Ellenállnak a népszerű betörési módszereknek és valóban megvédik az otthont!

Milyen ajtózárakat szerelünk?

Elég nagy a felhozatal a részünkről, mondhatni mindenevők vagyunk a területen. Fa-, fém-, műanyag-, acél-, izraeli-, olasz-, török-, kínai ajtók alsó és felső zárjait cseréljük, másodzárakat, hevederzárakat szerelünk, tovább vállalunk bukó/nyíló/toló teraszajtók, garázsajtók, kertkapuk, postaládazárak cseréjét, szerelését. Egyszóval, ha nem nyílik, nem záródik az ajtó, vagy elhagyta a kulcsot, netán új lakásba költözik, hívja ügyeleti számunkat éjjel-nappal! Zárszerviz szolgáltatás megrendelése esetén nálunk nincs külön kiszállási díj!

Milyen ajtót nyitunk ki?

Az ügyfél kérésére bármit kinyitunk, és előtte elmondjuk hogyan nyitjuk ki és mennyibe kerül. A megrendelőnek azonban igazolnia kell (lakcímkártya, szomszédok), hogy valójában övé a lakás, van oda jogosultsága bemenni.

Postaláda zárcsere Budapesten

A legtöbb budapesti zárszerviz cég ódzkodik, sőt elutasítja a postaládazárcsere szolgáltatást, inkább a nagyobb profitot nyújtó ajtózárcserét végzik el. Ezért nálunk mindennapos 2-3 postaláda zár cseréje. Fel vagyunk rá készülve, majdnem 10 különféle típusú postaládazárat tartunk szervizautóinkban. A postaládazárhoz általában 2 db kulcs tartozik. Nálunk a postaládazárcsere költsége 16.800 Ft-tól elérhető.

Világító kilincses HiSec ajtó zár- és kilincs cseréje

Az egyik legnépszerűbb bejárati ajtó, amit a magyarok megvesznek és az egyik legtöbbet feltört típus is egyúttal, mellyel már a beszerelés után is gond van. Ez a HiSec ajtó. A HiSec ajtót Kínában gyártják, kétzáras kivitelű, fehér és a barna szín különböző árnyalataiban kapható. Az ajtó ismertetőjele a kéken világító ajtókilincs, hogy nyitáskor/záráskor kattog, ropog, nyekereg, beépített csengővel rendelkezik. Az ajtó felső sarkában a HiSec embléma található, de nem lehet összetéveszteni semmi mással, mivel panelházakban egy emeleten 10 ajtóból 9 ilyen.

A világító kilincs elég hamar letörik, ennek a cseréje nálunk 28.000 Ft-ba kerül. A sárga/piros/feketefejű kulcsokat pedig érdemes mielőbb lecseréltetni, hacsak nem akarnak betörőt a lakásba, mert ezek a betétek semmilyen zárnyitás elleni védelemmel nincsenek ellátva!

Dierre, Cisa zárkódolás Budapesten

Az Olaszországban készült Dierre és Cisa zárszerkezet úgy van megalkotva, hogy a zárszerkezetet új kulcsokra át lehet tanítani, pl. bérlőváltáskor, új lakásba költözéskor vagy lakáskulcsvesztés estén. Az olasz zárak kódolását csakis zárszerelő szakemberrel végeztesse, mert ő tudja, hogyan zajlik a művelet, miképp működik az ajtó. A kódoláshoz mi visszük a helyszínre az új, 3 darabos kulcsgarnitúrát, melyet az ügyfél előtt bontunk ki. A kódolás komplett költsége Budapest területén mindkét zártípus esetében, 48.000 Ft-ba kerül.

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest