Olasz Cisa és Dierre zárkódolás Budapest

A Dierre és a Cisa zárgyártó a zárjait kódolható változatban gyártotta és gyártja mind a mai napig is. Ez nagyon praktikus, mert a gyárilag összerakott Dierre vagy Cisa bejárati ajtót nem kell szétszedni a zárcseréhez, hanem elég a Dierre zárat belülről, a Cisa zárat pedig a zár éléből átkódolni.

A Dierre és a Cisa tollas kulcsos zárszerkezeteket csakis szakemberrel kódoltassa, mert van olyan a folyamat közben, amit csak a szerelő tud megoldani. Pl. kódolási műveleti sorrend, kulcs behelyezés, kódoló csavar átállítás, stb., ezért inkább ne nyúljanak hozzá házilag, ha lehet.

Rendelje meg tőlünk az olasz zárak helyszíni átkódolását! Az év 365 napján, ügyeleti gyorsszolgálattal állunk az ügyfelek, megrendelők rendelkezésére. Budapesten kiszállási díj nélkül végezzük el a zárkódolási feladatot.

Dierre zárszerkezet kulcskódolása

A jó minőségű Dierre zár akár 10-15 évig is képes hibátlanul működni, persze ehhez szükséges 3-5 évenként karbantartani, olajozni, ajtót igazítani. Ezalatt a 10-15 éves időszak alatt, akár többször is cserélhetünk benne kulcstőkét, vagy másnéven memóriakockát, ha netán elhagytuk a lakáskulcsunkat. A Dierre zárkódolás költsége Budapesten, munkáink mennyiségétől függően, aznapi vagy másnapi ingyenes kiszállással 48.000 Ft-tól már megrendelhető.

Az olasz Dierre szerkezet átkódolásához szükségünk van egy működő kulcsra. A zár további tökéletes működéséhez, ha szükséges, a kódolás után zárszerelő szakemberünk a helyszínen igazít, állít a bejárati ajtón, hogy a zárszerkezet tüskéi, rudjai ne szoruljanak.

Cisa zárkódolás

Ez a zárszerkezet úgy van kialakítva, legalábbis a kódolható változata, hogy a zár éléből a 4. tüske alatt egy félhold formájú kódolócsavar van beépítve, amelyen keresztül a zárszerelő szakember a helyszínen elvégzi az új kulcsok rákódolását a szerkezetre. A zárkódolás szükséges kulcsvesztés, új ingatlanba való költözés, bérlő vagy tulajdonosváltás miatt. Ahhoz, hogy a Cisa zárat át tudjuk kódolni mindenféleképp szükségünk van egy darab meglévő kulcsra, ami működteti a zárat. Kulcshiány, illetve akadozó Cisa zár esetében a zárszerkezetet nem kódoljuk át, mert kétes a működése a továbbiakban. A Cisa zárkódolás komplett költsége Budapest területén már 48.000 Ft-tól elérhető. Időpontot itt tud foglalni!

Hány kulcs tartozik a kódolásnál a kulcs-cseréhez?

Mind a Cisa, mind a Dierre zárak esetén, a kódoló szett, vagy másnéven kulcskészlet 3 darabos. A Cisa kulcsok általában normál hosszúságúak, abból nem jellemző a vastag ajtó. A Dierre ajtók esetében 92 és 107 mm-es kulcskészleteket tartunk a szervizautókban.

A Cisa kulcskészlet doboza piros színű és szegecselt. A Dierre kék színű, és ragasztva van, szintén a gyár által lezárt csomagolásban.

Akinek nem elég a 3 kulcs, annak a további kulcsok másolása miatt kulcsmásoló üzlethez kell fordulnia. Javasoljuk, hogy gyári Dierre vagy Cisa nyerskulcsra kérjék a kulcsmásolatot!

A zárszerelő és a kulcsmásoló két különálló szakma. A kulcsmásoló helyhez kötött, üzletben végzendő folyamat, amit mi a szervizautóból mi nem tudunk prezentálni. Ha szükséges, a zárszerelő kolléga a kódolás elvégzése után ajánl olyan partnert, akit a kulcsmásolás ügyében bátran fel lehet keresni!

Olasz zárak átkódolása: 06-30-408-8914

Olasz Cisa és Dierre zárkódolás Budapest
Olasz Cisa és Dierre zárkódolás Budapest