Okoszár, kulcs nélküli zárbetét

Az Iseo Libra LE 60 moduláris zárbetét egy új fejlesztés, mind felépítésileg, mind működésileg, mely kiválóan alkalmazkodik a mindennapi élethez, mint egy okostelefon vagy elektromos autó. Sajnos nagyon rohan az idő, vele együtt minden, így be kell látni, egy pár éven belül teljesen elhagyhatjuk a lakáskulcsot és a telefonunkkal vagy a karóránkkal fogjuk működtetni a zárjainkat.

Szinte mindenki találkozott már beléptető rendszerrel, kártyaolvasóval, kártyaérintőkkel, ha máshol nem hotelekben, nagyobb cégeknél vagy parkolóházaknál. Az okoszár ugyanez, csak kicsiben, otthon, a saját ajtónkba szerelhető be.

Mitől jó a Libra zárbetét?

Először is, moduláris felépítésének köszönhetően bármilyen extra nagy méretben is rendelhető. Csak a zárbetétet kell beszerelni az ajtóba, nem kell mindenfajta belső házat, szerkentyűt felragasztani, felcsavarozni és ahhoz még külön zárbetétet is vásárolni.

Az Iseo Libra versenyképes a piacon, mind árban, mind tudásban a többiek felett áll. Olaszországban készül. Egy darab akkumulátor-elemmel működik, mely kb. 2 évre, 20.000 db nyitásra, zárásra van konfigurálva. Az Iseo okoszárbetét egyben biztonságos, kényelmes, intelligens megoldás. Nemcsak magánszemélyeknek, egyedi alkalmazásként, hanem apartmanoknak, hoteloknak, szállodáknak is, ahol nem akar a tulajdonos minden szállóvendégváltáskor odamenni és átadni a kulcsokat. A bejutás okostelefon használatával távolról is vezérelhető, aki meg az ajtó előtt áll, annak nyitható az ajtó.

Használható iOS és Android rendszerrel egyaránt. Apple Watch órával is működtethető. Két különböző színben, dizájn dekorcsíkkal díszítve is elérhető, ki-ki igényének, ajtószíneinek megfelelően.

Az okoszárbetét csomagjának tartalma, beszerelése, ára

Mint említettük, az olasz Iseo gyártja, és nagyon szép dekorcsomagolásban juttatja el az ügyfelekhez. A csomagban benne van minden, ami szükséges a beszereléshez. Ha igény van rá, mi is folyamatosan töltjük fel a videókat, fordulat hozzánk ez ügyben. Árát tekintve nem a legolcsóbb kategória, mert magas minőséget képvisel, de jelenleg többet is tud a konkurencia hazánkban kapható, hasonló termékeinél! Egy alapméretű okoszárbetét már 159.900 Ft-tól elérhető.

Minden egyes megrendelés egyedi, hiszen nincs két egyforma ajtó, melybe ugyanaz a zárbetét kellene, ezért a vásárlás előtt kiemelten fontos a pontos méret meghatározása! A legjobb hír azonban, ha elköltözünk, a betétet vihetjük magunkkal, így más kivitelű, vastagabb ajtóban is lehet alkalmazni a moduláris felépítés miatt (toldókkal).

Jó tanács: az okoszárat csak úgy szabad beszerelni az ajtóba, ha az ajtó hibátlanul működik, nem akad, nem szorul, ha szükséges az ajtót be kell előtte állítani, hogy ne tegye tönkre a forgató elektronikát!

Alkalmazható műanyag bejárati ajtóba; fa-, fém-, alumínium ajtókba; egy a lényeg, mindkét irányból szabad zárcilinder nyílásnak kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a régi betétet bármelyik irányból ki lehessen húzni az új Libra okoszár beszerelése előtt. Nagyon egyszerű az applikáció telepítése és az okoszár használata.

Az elektronika kívül van, belülről kézzel tekerhető mechanikus gombbal végezzük a zárást, nyitást. Hiába rongálják meg a mechanikát esetleg kívül, az ajtó nem fog kinyílni, a betéthez nem férnek hozzá, ezt a gyártó így fejlesztette ki. Bővebb információ a Libra okoszárról itt található.

Okoszár, kulcs nélküli zárbetét
Okoszár, kulcs nélküli zárbetét