Masterdoor bejárati ajtó zárcsere

A Masterdoor bejárati ajtókat egy olasz cég gyártja egy hatalmas gyár-óriásban. Több száz ajtót gyártanak le egy nap, nemcsak európai szállítással, hanem szerte a világon. A Masterdoor ajtók különböző vastagságban, színben, méretben és biztonsági kivitelben készülnek.

Magyarországon főként a lakóparkokba betelepített külső- és belső panelborítással rendelkező kivitel a jellemző. Leginkább tollas kulcsos zárakkal vannak ellátva ezek az ajtók, ezen belül pedig vagy a négyfordulatos, kódolható Cisa szerkezettel vagy a cserélhető lamellás Mottura zárszerkezettel. Tudomásunk szerint ilyen ajtókat már nem nagyon szerelnek be, így a régebbi típusokban cserélgetjük a zárszerkezeteket, vagy hibátlanul működő zárszerkezeteknél lamellakötegeket cserélünk vagy kulcskódolást végzünk.

Zárszervizünk autóiban mind a Cisa, mind a Mottura zárak folyamatosan elérhetőek. Díjszabásunkról és a várható költségekről telefonon tud érdeklődni ügyfélszolgálatunknál.

Dierre Go ajtó zárcsere

A Dierre szintén egy olasz, nagy ajtógyártó vállalat. Főként Európában vannak jelen, de ott igen nagy mennyiségben. Magyarországon több tízezer Dierre Go bejárati ajtó védi a lakosokat. Ez az ajtó általában egyzáras kivitelű, ami azt jelenti, hogy a központi trezorzár háromirányú zárást végez. Itt főként a négyfordulatos, tollas kulcsos kivitel a jellemző.

A Dierre zárszerkezetekről azt kell tudni, hogy külön jobbos- és balos verzióval vannak összerakva. Mindegyik tollas kulcsos zár ún. kódolással átprogramozható, tehát kulcsvesztéskor, bérlőváltáskor, új lakásba költözéskor nem kell az ajtót szétbontani, hanem egy másik kulcskészletre, ún. átprogramozást lehet végezni.

A Dierre tollas kulcsos zárak kulcsai rövid- és hosszú kivitelűek. A kulcsok mintázata több milliós számra rúg, tehát elenyésző az esély arra, hogy valakinek ugyanolyan kulcsa legyen, mint nekünk.

Gardesa Mottura ajtózár-csere

A Gerdesa ajtókat szintén az olaszok gyártják. Az ajtófélfán vagy a kereten van általában a Gardesa logó feltüntetve. Ugyanaz a technológia, mint a Masterdoor, csak nagyobb hangsúlyt fektettek a minőségre, az anyagfelhasználásra, a szigetelésre, az ajtóveretre és a burkolatokra. A Gardesa elnevezésű ajtó központi zárja tollas kulcsos, egyedi kiosztása van és főként Mottura zárakkal vannak szerelve. Ennek a dorn-mérte 63×89 mm, ez a méret, az előlap és a kilincstengely-közép, illetve a kilincstengely-közép és a tollaskulcs-közép közötti távolság. Két típus van belőle, az egyik a cserélhető lamellás, két- vagy négyfordulatos változat, a másik pedig a fixlamellás, nem kódolható változat. Itt zárcsere esetén mindenféleképp bontásra kerül az ajtó. A másik két esetben a belső zárcímke leszedésével lehet elvégezni a zártanítást, lamellaköteg cserét.

Milyen méretű Mottura ajtózárat nem sok zárszerviz cég tart raktáron, mi viszont igen! Csere ügyben, fordulhat hozzánk bátran!

Nívó ajtó zárbetét kicserélése

A Nívó ajtógyártó Magyarország egyik legnagyobb ajtó-készítője. Több mint 20 éve gyártanak biztonsági bejárati ajtókat, egy- vagy többzáras kivitelben. Ezek tollas kulcsos Iseo, Kale vagy Cisa zárakkal ellátottak, vagy Mauer, Iseo és Kale zárbetétes kivitelűek. A Nívó ajtóhoz való összes zárszerkezetet, zárbetétet tudjuk szervizszolgáltatással egybekötve biztosítani, garanciával, Budapest összes kerületében.