Műanyag ajtóban zárbetét csere

A biztonság érdekében ellenőriztetni és szükség esetén cserélni kell az ajtó zárbetétjét. Muszáj figyelmet szentelni a biztonságra és háttérbe szorítani a betörőket! Megfizethető, izraeli zárbetétekkel dolgozunk, ezeket szereljük helyszíni zárszerviz keretében. 5 kulcsos, kódkártyás, törés-, fúrás- és másolásvédett zárbetéteket alkalmazunk. Ezeknek a belső felépítése annyira különleges, hogy a zárnyitó eszközöknek ellenáll, így a betörő odébbáll.

A zárbetét csere megrendelhető új lakásba költözéskor, ha elhagyták a kulcsokat és a biztonság fontos. Ne bajlódjon a házi zárcserével, bízza ránk a feladatot, mert prémium szolgáltatást kap, megfizethető áron! A műanyag ajtóban már 32-34.000 Ft-tól elérhető a zárcsere. Időpontot és részleteket telefonon tudunk egyeztetni, éjjel-nappal, ünnep- vagy hétköznapokon.

Meghibásodás miatti szalagzár (ajtóélvasalat) csere

Műanyag ajtó vasalat problémák közé tartozik, mikor a szalagzár (másnéven vasalat) központi egységében megkopnak az alkatrészek vagy eltörik egy egységdarab, ami miatt az egész szerkezetet ki kell cserélni. Sajnos ez nem olcsó mulatság, mert egyre drágábbak a vasalatok és párosul hozzá munkadíj is. Szükség esetén egy új zárbetétet is érdemes beszereltetni, megelőzésképpen, mert egy új vasalathoz a kopott betét nem igazán illik. Vasalatcsere munkát azután szoktuk elvállalni, ha tudjuk melyik típusról van szó. Ez könnyen kivitelezhető, mert ha a lenti képhez hasonlóan, küld nekünk egy fotót a saját vasalatáról, mi megnézzük és mondunk rá egy komplett árat. Csakis minőségi vasalatokkal foglalkozunk, kínai, török és egyéb no-name szerkezeteket nem alkalmazunk, ezekre nem lehet garanciát vállalni.

Fehér vagy barna kilincs csere műanyag ajtón

A műanyag ajtókon a felhúzókilincses kilincsgarnitúra csere lehetséges kopás, törés, elhasználódás miatt. Ezeket párban gyártja a gyártó és mi is így cseréljük ki, fehér és barna színben. Más szín nem nagyon jellemző, nincs is a szervizautóban, egyedi igényeket külön kérésre tudunk teljesíteni. A kilincsek osztása általában 92 mm. A rögzítésük a belső oldalról történik, hogy ne lehessen kívülről őket leszerelni.

Műanyag ajtó beállítás, pozicionálás

A legtöbb műanyag bejárati ajtó rosszul van beépítve, ezért is mennek tönkre könnyedén az ajtó élében található vasalatok. Továbbá, senki sem foglalkozik a hangolásokkal, a rendszeres kétévenkénti utánaállításokkal, ami így akár kitolná a zár élettartamát 10 évre.  Addig halogatják, míg a szerkezetet bizony cserélni kell. Ez pedig típus-, méret- és kivitel függvényében, munkadíjjal együtt 48.000 Ft-tól akár 100-110 ezer forintig is terjedhet.

Vállalunk szakszerű műanyag ajtó beállítást az ajtó kiszedése nélkül, ezzel is megelőzve a vasalat tönkremenetelét. Állíttassa be Ön is a tökéletes záródás érdekében!

Vannak kulcsműködésű és kilincsfelhúzós ajtózárak. Mindkét változat precízre hangolt szerkezet, ezért is fontos a pontos záródás. A műanyag ajtókat általában zsanér-emeléssel, döntéssel és ellendarab odébb helyezéssel lehet pontosan beállítani, ami azt jelenti, hogy nem fog többé szorulni, sem akadni, nem kell vállal lökdösni, a kilinccsel emelgetni minden zárásnál/nyitásnál. Alkalmazunk GU, Roto, Fuhr és ARX vasalatokat. Minden szervizautónkban van valamennyi típus és méret. Igyekszünk gazdaságosan dolgozni, nem kétszer kimenni a helyszínre, mert az senkinek nem jó.