Mottura ajtózár-szerviz – helyszíni zárcsere, zárjavítás, zárnyitás

Budapest összes kerületében, ügyeleti jelleggel, aznapi vagy másnapi munkavégzéssel, kiszállási díj nélkül végzünk Mottura zárnyitást, zárszerelést, kulcsvesztés miatti zárcserét, amit telefonon megrendelhet tőlünk. A részleteket, pl. árakat, zárcsere folyamatról információt, a munka időtartamát, időpont egyeztetést mindig telefonon egyeztetjük.

Amit tudni kell az Olaszországban készült zárakról, kulcsokról, ajtókról, hogy ez magas, prémium minőség, nem kínai lemezajtó, hanem jó minőségű acélajtó, melyben a minőséget és a biztonságot együttesen ötvözték. Ezek az ajtózárak tényleg megállják a helyüket a biztonság területén!

Hívjon minket, ha nem nyílik az ajtó, ha már a kulcsot nehezen tudja elfordítani, akadozik a zár. Előzze meg a költséges Mottura zárcserét, hátha még kitolható a zár élettartama egy-két évvel!

A Mottura zárcsere árak Budapest területén, típus, kialakítás, kivitel és záródási pontok függvényében 45.000 és 115.000 Ft között váltakozhatnak. Ennél pontosabb árat csak akkor tudunk mondani, ha láttuk a zár fotóját, amit az ügyfél, azaz Ön küld el nekünk e-mailben.

Helyszíni felmérést nem tudunk biztosítani, nincs rá idő, kapacitás. Aki nem tud fotót készíteni, kérje meg szomszédját, barátját, családtagját, mi gyorsszerviz vagyunk. Mivel sajnos kevés a jó szakember, így nincs erre mód, lehetőség és idő! Arról már nem is beszélve, hogy csak egy felmérés miatt senki nem akar fizetni.

Mottura bejárati ajtó zárcseréje kulcsvesztés miatt Budapesten

A mai rohanó világban sietünk, szaladunk, reggel bezárjuk az ajtót, vagy a kabátunkba, táskába, az ülésére tesszük a kulcsot, ami általában mindig keresésbe torkollik, mert nem találjuk őket sehol. A legrosszabb azonban az, mikor kirántjuk a zsebünkből vagy elhagyjuk, nem tudjuk hová tettük, nem tudjuk, hová lett.

A Mottura zárak kulcsai nem egyszerű zárbetét kulcsok, ezért javasoljuk kulcsvesztés esetén a zárcserét olyan szakszervizzel elvégeztetni, akinek vannak bontatlan Mottura zárak raktáron, illetve erre van szakosodva a zárszerviz cég. Soha nem tudni, ki és hol találta meg a kulcsot, nem beszélve arról, hogy ha papírokkal együtt tűnt el, akkor ez felhívás keringőre a betörőnek.

A kulcselvesztés miatti Mottura zárcsere egy gyors, sürgősségi feladat. A leggyorsabban akkor kivitelezhető, ha küld nekünk egy fotót zárról, más családtag kulcsáról. A zárat nem kell kiszedni az ajtóból, csak lefotózni, azt átküldeni nekünk és mi megállapítjuk, melyik zár szükséges a zárcseréhez, mennyibe fog kerülni.

Legyen szó alsó vagy felső, tollaskulcsos Mottura zárról, mindig az ügyfelek előtt bontjuk ki a gyári lefóliázott kulcsokat.

Mottura zárak szerelése, cseréje meghibásodás miatt

Különböző Mottura zárszerkezetek, egy- vagy többirányú bevésőzárak okozhatnak meghibásodás, elhasználódás miatti problémát. Ezeknek az időben való észrevétele lehetővé teszi a zárcsere elkerülését, illetve a Mottura zárak élettartamának meghosszabbítását.

Persze azért gondoljunk bele, semmi nem tart örökké, pláne az újabb dolgok (mosógép, porszívó, telefon, híradástechnikai eszközök), ez igaz a zárakra is.

Vannak olyan esetek, amikor még menthető a zár, a zárszerkezet, de egy agyonkopott, töredezett, elferdült tollas kulcsos, elhasznált zárszerkezetet már nem lehet javítani, ilyenkor mindenféleképpen zárcserét kell alkalmazni.

A Mottura zárak igen biztonságosak, jó minőségűek, ám egyúttal az áruk is költségesebb, mint a többi olasz típus, de hát a minőséget meg kell fizetni, szokták mondani. Ez garantálja a hosszútávú, jó működést.

Hívjon minket Mottura tollas kulcsos, többpontos zárak szervizelésére, cseréjére, mi rövid időn belül elvégezzük a munkát, Budapest területén külön kiszállási díj nélkül! Ilyenkor csak a munkadíjat és a Mottura zár árát kell megfizetnie!

06-30-408-8914

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest