CR zárcsere profi módon

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik helyszíni zárcserékkel, azon belül is leginkább az olasz tollas kulcsos trezorzárak, köztük a CR ajtózárak szervizelésével, zárcseréjével. Ezek a biztonsági ajtózárak régebben még Olaszországban készültek, de ma már áttették a gyártást Szlovéniába.

Azért válasszon minket, mert óriási szaktudással, tapasztalattal, megfelelő szerszámozottsággal rendelkezünk és Budapest összes kerületében külön kiszállási díj nélkül tudunk CR zárcserét vállalni, rövid időn belül.

Igyekszünk mind a megrendelő, mind a mi számunkra úgy elvégezni a munkát, hogy mindenkinek jó legyen, az ügyfélnek is megérje és nekünk is maradjon némi haszon.

Mivel többféle CR zár van jelen a magyar piacon és mi sem tartunk minden típust a szervizautóban, ezért magáról a kulcsról, az ajtóról kívülről és belülről, de ami a legfontosabb, az ajtó éléből kellene nekünk küldeni egy fotót, ami alapján már látjuk, milyen méretű, osztású CR zárja van az ügyfélnek. Ez a mai rohanó világban, mikor mindenkinek okostelefonja van, már nem okozhat problémát senkinek.

Mikor szükséges a CR ajtózár cseréje?

Itt több dolgot említenénk meg, mert mindenkinek más és más a prioritás. Az alábbi felsorolásban mindenki láthatja azokat a szituációkat és jeleket, amikor már érdemes cseréltetni a CR zárat.

  • Lakáskulcsvesztés, kulcs elhagyás - ez mindenki számára fontos lehet!
  • Új lakásba költözés, bérlőváltás esetén mindenképp!
  • Zár meghibásodás, akadozás miatt, nehézkes működésnél elkerülhetetlen!
  • Kopott kulcsok miatt
  • Ha lóg a kilincs
  • A biztonság növelése érdekében, ha már régi, elavult a szerkezet.

Ha valaki nem tudja eldönteni jól vagy rosszul működik a zár, hívjon minket telefonon, mi segítünk!

Mennyi a garancia a CR zár cseréje után?

Mint minden más szolgáltató céget, minket is a törvényben előírt egy év garancia kötelez. Ez csak az általunk helyszínre vitt CR zárra vonatkozik, amit mi szerelünk be. Amennyiben valaki már megvette a zárat, arra nincs garancia. Más termékére a garanciát nem vagyunk kötelesek vállalni!

A garancia érvényesítésének feltétele az általunk javasolt kulcsmásolóban készült kulcsok használata a gyári kulcsokon felül. (A rossz kulcsmásolat tönkreteszi a zárat, ilyenkor nem érvényesíthető a garancia!) Szükséges továbbá a számla vagy annak másolata, illetve a zárszerkezeten és a kulcsokon semmilyen külsérelmi nyom nem lehet.

CR zárcsere Budapest - árak

Írásunkban nem tudunk fix árat mondani a CR zár cseréjére, mivel különböző típusok vannak forgalomban. Erre pedig általánosan árat mondani nem lehet. Ha a zárcsere árára kíváncsi, küldjön nekünk egy fotót az ajtó éléből, ahonnan a zár tüskéi kijönnek! Ehhez nem kell a zárat kivenni, sem pedig kulccsal bezárni, csak ki kell nyitni az ajtót és készíteni egy fényképet.

A CR zárak leggyakoribb típusait raktárkészleten tartjuk, ezekre nem kell heteket várni, de még napokat sem! Munkáig függvényében, általában egy napon belül tudjuk vállalni a CR zárcserét.

Amennyiben kérdése van, úgy hívjon minket a 06-30-408-8914 telefonszámon, vagy írjon nekünk és küldjön fotót a profizar@gmail.com e-mail címre!

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest