Milyen ajtózárnyitásokat vállalunk Budapest kerületeiben?

Vállalkozásunk nyitott, illetve szabad gondolkozású, egyszóval minden, ami zár, mi kinyitunk, kicserélünk, zárhatóvá teszünk. Nagyon kevés olyan jellegű munkára mondunk nemet, amit nem tudunk megcsinálni, de próbálunk mindenkinek a kedvében járni, valamilyen alternatívát biztosítani a zárnyitás, ajtónyitás területén is. Budapest összes kerületében hívhat minket ajtónyitás, zárnyitás ügyében, akár meghibásodás, akár kulcscsere miatt. A munkadíjunk 20.000 forinttól elérhető (a kinyitandó ajtózár típusának a függvényében), kiszállási díjat nem számolunk fel. Fenti költségre már csak az ügyfél által megrendelt és általunk a helyszínen beszerelt zár költsége tevődik rá. Rendszeresen végzünk gombos ajtó esetén becsapódott ajtónyitást sérülésmentesen, hevederzár nyitást, olasz biztonsági zárak műszaki nyitását, kulcs elvesztése miatti ajtózár nyitását vagy bármilyen más, mechanikus, egy- vagy több pontos zárak szakszerű nyitását. Fontos megjegyeznünk, hogy kulcsvesztés miatti ajtónyitást csak akkor áll módunkban elvállalni, ha igazolni tudják a lakásba való bejutás jogosságát!

Postaláda zár-nyitás Budapest összes kerületében

Amikor meghalljuk, hogy postaládazár, általában egy egyszerű, sima mechanikus, zárszerkezet jut mindenkinek az eszébe. Nyilván nem is egy bonyolult szerkezetről beszélünk, viszont rengetegszer találkoztunk olyan, már kinyitott postaládákkal, amely az ügyfél által egy nagyon egyszerű szerkezet volt, ehhez képest mégis szanaszét feszegették a zárrészét illetve a láda lemezszerkezetét is. Amennyiben minket választ, úgy nyitjuk ki a postaláda-zárakat, hogy nem sérül meg maga az ajtó, illetve a doboz sem. A zárat viszont ott a helyszínen rögtön ki is cseréljük, ennek a komplett költsége 20.000 forinttól megrendelhető. Egy napos határidővel vállaljuk a postaláda zárak cseréjét, illetve az előtte lévő nyitási folyamat elvégzését. A postaláda-zárcsere alkalmával két darab kulcsot adunk át, ennyi van az egységcsomagban. Ezek az egyszerű kulcsocskák szabadon másolhatók, bármelyik kulcsmásoló lemásolja őket, amennyiben a két darab nem lenne elég.

Olasz biztonsági ajtók, zárak nyitása, ha nem nyílik az ajtó

Cisa, CR, Iseo, Dierre, Sab, Mottura, stb., olasz, dupla-tollaskulcsos zárak nyitását bízza ránk, mi vagyunk ezeknek a záraknak a szakszervize! A legtöbb esetben ezek a zárak 10-15 évet gondozásmentesen működnek, ám ha nem figyelünk oda, leejtjük a kulcsot, elhajolnak a kulcsoknak a fogai, elég komoly galibát tud okozni. Mégpedig olyan tekintetben, hogy nem nyitja a lamellákat a fogazott rész, így ott állunk az ajtó előtt, és ha türelmetlenek vagyunk, még bele is törjük a zárdobozba a kulcsot. Az olasz zárak elég komoly, bonyolult, összetett szerkezetű találmányok. Ezeknek a szerelését, illetve meghibásodás esetén a nyitását házilag elvégezni senkinek nem ajánljuk! Várják meg, míg a szerelő kolléga a helyszínre kiérkezik, és ő megpróbálja a legkevesebb rongálással kinyitni a zárszerkezetet! A legtöbb esetben zárcserére is szükség lesz a nyitás után. Szervizautóinkban szinte az összes márkájú olasz zárakra fel vagyunk készülve. A zárakhoz általában 3 darab kulcs tartozik. Ezek a tollas kulcsos zárak nem védett profilok, így szabadon másolhatók a kulcsai. Mindig érdemes olyan helyen plusz kulcsokat másoltatni, ahol gyári nyerskulcsokkal dolgoznak, mivel az utángyártott termékek alapanyagai nem minden esetben megfelelő minőségűek!

Kínai ajtók meghibásodás miatti ajtónyitása

A kínai ajtóknál a leggyakrabban előforduló zárnyitási művelet a zárbetét rossz minőségére vezethető vissza. Lazán, pontatlanul illesztett alkatrészekkel vannak ezek sajnos összerakva, így könnyen összekuszálódnak bennük a csapok és függőlegesen megáll a zárbetétben a kulcs. A kínai ajtók zárszerkezetével nem sűrűn szokott probléma lenni, csak ha nagyon túlhasználják az ajtót, pl. a cégek esetében. A zárnyitás mellett napi rutinfeladat nálunk a kilincstörés, rugótörés miatti kilincsgarnitúra csere. Egyszóval, ha kínai ajtó nem nyílik, nem záródik, vagy csak kulcsot szeretne cserélni új lakásba költözés miatt, hívja kínai ajtó szakszerviz vonalunkat! Éjjel-nappal fogadjuk hívását, segítünk minden bajba jutott embernek!