Ajtónyitás, zárjavítás, zárbetétek cseréje Budapesten

Budapesti, nonstop, garanciális zárszerviz szolgáltató vagyunk. Kulcselhagyás, zármeghibásodás esetén ajtó- és zárnyitást vállalunk. Kiszállási rendünk az aznapi munkákhoz igazodik. Zárbetét cserét izraeli betétekkel végzünk, kínai ajtókban, Mul-T-Lock és Superlock ajtókban, műanyag bejárati ajtón, tároló- és garázsajtón vagy bármilyen újépítésű, fa-, lemez- vagy biztonsági bejárati ajtón.

Miskolci, Biztibuk, Prezidium hevederzárbetétek cseréje

Ez a három hevederzár vízszintes kivitelben, többezer darabszámban van felszerelve. Némely 15-20 éves már, de még nem volt benne egyáltalán zárbetét cserélve, pedig azóta már akadtak vele gondok. Pl. kopás, aladás, tulaj- vagy bérlőváltás, és a két évtized alatt nem volt semmilyen karbantartás eszközölve az ajtón. A technika és a zárak fejlődéséről már nem is beszélve!

Az, hogy van egy hevederzárunk, még nem azt jelenti, hogy jó is, főleg nem azt, hogy biztonságos. A régi fogazott kulcsos zárak gyakran úgy meg vannak kopva, hogy némelyiküket egy hajcsattal vagy egy csavarhúzóval, erősebb tekerés hatására ki lehet nyitni.

Mi a megoldás? A megoldás mindig egy újítás, egy új zár, egy biztonságosabb konstrukció. Ladát és Trabantot sem használunk már. Anno jó volt, ma már elavult. Mindig előre kell nézni, a betörők előtt kell járni! Izraeli interaktív csapos, fogaskerekes zárbetétek kicserélésével, már 34.000 Ft-tól megoldódik a hevederzárbetét cseréje és nem utolsósorban növekszik a biztonsági szintje! Munkáinkra egy év garanciát vállalunk. Budapesten kiszállási díj külön nincs.

Becsapódott ajtó sérülésmentes nyitása

Vannak fix-, gombos- és lenyomókilincses változatú bejárati ajtók. A kívülről gombos megoldás talán kényelmesebb, mert nem kell hazaérkezés után bezárni az ajtót, csak becsukni és nem tudnak kívülről bejönni. Ennek az egyik hátránya, ha véletlenül kívülre kerülünk kulcs nélkül, mi sem tudunk bemenni, mivel a zárnyelv a helyére kattant, ami pedig már csak kulccsal húzható vissza.

Mi a megoldás erre?

  • Tartalék kulcs elhelyezése, ismerősnél, barátnál, rokonnál, akiben megbízunk.
  • Olyan megbízható zárszerviz kihívása a becsapódott ajtónyitásra, amelyik kinyitja úgy az ajtót, hogy nem tesz kárt a borításban.
  • Vészfunkciós vagy tekerőgombos zárbetét alkalmazása, mellyel kívülről ki tudjuk az ajtót nyitni, még abban az esetben is, ha a zárban benne maradt a kulcs belül.

06-30-408-8914

Letört HiSec kilincs komplett cseréje, de mire?

Kétségbeesett hívások tömkelege érkezik be hozzánk, ha az ajtó bezárása után a kilincs külső- vagy belső markolata a kézben marad. A másik példa, amikor egyik nap még jó volt, de a gyerek erősebben nyomta le a kilincset és utána úgy maradt.

Valójában ez a kínai HiSec és Secdoors ajtók típushibái, mellyel nap mint nap találkozunk, és egy új kilincs cserével megoldást is biztosítunk. Rugót nem cserélünk, csak külső kilincset nem árulunk. A 3-4 ezer forintos, internetes portálokon meghirdetett, csíkos kilincset sem szereljük, mert az kb. egy hónapig bírja.

A minőségi, világító, kínai ajtó kilincs cseréje Budapest területén nálunk 28.000 Ft-ba kerül. Van kilincs/kilincses verzió, jobbos és balos kivitelben, és létezik kívül fix gombos, belül lenyomható kilincses változat is, igény esetén. A gombban azonban nincs világító led, mint a kilincsben, de ennek a változatnak az ára is ugyanannyi.

06-30-408-8914

Tollas kulcsos zárak kódolása, garanciális cseréje

A magyar bejárati ajtók tekintetében, egyelőre az olasz biztonsági zárak a legmagasabb biztonsági fokozatúak. Ezek a hosszú, tollas kulcsos zárak 2-4 fordulatúak, szinte mindegyik Olaszországban készül. Ilyen pl. a fix lamellás változatú Cerutti, Sab, Iseo, Mottura zárak. Tehát a zár meghibásodásakor, kulcsvesztéskor az ajtót bontani kell belülről. Azonban a Dierre vagy Cisa zárszerkezeteket át tudjuk kódolni, programozni új kulcsokra az ajtó szétbontása nélkül. A zárkódolás ára 48-56 ezer Ft között van. Általában 3 db kulccsal vannak ellátva a garnitúrák. Minden esetben az ügyfél előtt bontjuk ki a kulcs-szetteket. A komplett zárszerkezet csere ára 75-105 ezer Ft között mozog, ez zártípus függvénye. Célszerű a megrendelés előtt fotót küldeni nekünk az ajtó éléről és a kulcsról a pontos beazonosítás végett!

Szervizautónkban mindegyik típusra fel vagyunk készülve, nincs napi, heti várakozás, mint egyes szolgáltatóknál!

06-30-408-8914

Ajtónyitás, zárjavítás, zárbetétek cseréje Budapesten