Kétzáras kínai lemezajtóban zárcsere a biztonságért

Ahhoz, hogy megfelelő biztonságot érjünk el ezeknél a kínai bejárati ajtóknál, mindenféleképp jó minőségű zárbetét cserét kell végeztetni szakemberrel. Mi rövid határidővel vállaljuk ennek a kivitelezését Budapesten, kedvező áron, garanciával, kiszállási díj felszámolása nélkül!

Egy- vagy kétzáras kínai ajtó – mi a különbség?

A szóban is benne van, az egyik ajtó csak egy darab ún. főzárral van ellátva, a másik pedig egy ún. másodzárral is meg van védve. Eszerint különböztetünk meg egy- és kétzáras kínai ajtókat. Az egyzáras kivitel általában az olcsó, silány minőségű, barkácsáruházas ajtókra jellemző, míg a kétzáras kivitelek valamilyen magyarországi forgalmazótól származó HiSec vagy Secdoors bejárati ajtók.

Az egyzáras kivitelű kínai ajtót senkinek nem ajánljuk megvételre, mert rengeteg vele a probléma! Már a beszerelést követően különböző problémák lépnek fel az ajtóval kapcsolatban. Ilyen pl. az akadozó zárszerkezet, a rosszul működő, gyenge zárbetét, a feszülő ajtólap, valamint a többpontos rudak szorulása. Ha már kínai, akkor mindenképp a HiSec márkájút kell megvenni és abban cseréltetni, beszereltetni két jó minőségű, magas biztonságú izraeli zárbetétet. Egy jól beépített HiSec ajtó 100-120 ezer Ft beépítéssel együtt és az utólagos két darab zárbetét csere költsége 46.000 Ft-tól már elérhető.

Kínai ajtó problémák – mire kell figyelni?

Sajnos a kínai bejárati ajtók mind az ügyfélnek, mind nekünk, zárszerviz szolgáltatónak tartogatnak meglepetéseket. Ez számunkra jó, mert keresünk rajta, a tulajdonosnak azonban rossz, mert ilyen ajtóval van megáldva. Ajánlatos bizonyos időközönként karbantartást végeztetni a kínai ajtókon. Ha lóg a kilincs a rugótörés miatt, azt is érdemes mielőbb kicseréltetni. A legfontosabb azonban, amire mindig a legnagyobb hangsúlyt kell fektetni, hogy a piros/fekete kulcsos zárbetéteket mielőbb lecserélni egy biztonságos, védelmet is nyújtó izraeli zárbetétre!

Sokéves tapasztalatunk alátámasztja, hogy érdemes rááldozni a biztonságra! 40-50 ezer forint beruházás nem olyan egetverő, mintha feltörnék a lakást és elvinnék az értékeket, TV-t, telefont, laptopot, készpénzt.

Arra is érdemes még figyelni, ha a zárbetétbe a kulcs már nehézkesen megy bele, akkor könnyen kívül ragadhatnak a lakásból. Ez általában késő este, éjjel vagy hétvégén fordul elő, amikor korlátozottabbak a nyitási lehetőségek és az elérhető gyorsszerviz cégek.

Kínai ajtó zárcsere árak, időpont, elérhetőség

Cégünk szakszervize és specialistája ezeknek a távol-keleti csodaajtóknak. Vállaljuk HiSec, Secdoors és TerraSec ajtók komplett helyszíni zárcseréjét. Egyzáras kínai ajtóban 32.000 Ft-ért, kétzáras, világító kilincses HiSec ajtóban 46.000 Ft-ért cserélünk biztonsági, jó minőségű zárbetéteket. Letört vagy rugótörött kilincs-cserét erősített, minőségi kilincsgarnitúrára cserélünk 28.000 Ft-ért. Az árak Budapest területén értendők. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel, amennyiben megrendelik valamelyik zárcsere, zárszerviz munkát.

Az időpont foglalás telefonon történik. Elérhetők vagyunk az év 365 napján, 0-24 órában. A munkavégzés pontos idejét és az ügyfél címét telefonon egyeztetjük. Hívjon bátran a

06-30-408-8914 telefonszámon!

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest