Kerületi zárszerviz, kiszállási díj nélkül, garanciával

Budapest összes kerületében kiszállási díj nélkül dolgozunk, minden megrendelt munka esetén. A zárszervizes megrendeléseket vagy előre felvett módon, rugalmasan kezeljük, vagy ha nagyon sürgős, akkor előtérbe helyezzük, pláne ha ember- vagy állatélet van veszélyben.

Jó minőségű anyagokat használunk a zárcsere során, így tudunk teljeskörű garanciát vállalni az általunk helyszínre vitt zárbetétekre, zárszerkezetekre. Főként Izraelből származó, interaktív csapos, másolásvédett betéteket tartunk szervizautónkban, 3 és 5 kulcsos kivitelben. Ezek mind Izraelben, mind Magyarországon be lettek vizsgálva, hogy maximálisan ellenálljanak a betörésnek. Ha többet akar tudni zárcsere szolgáltatásainkról, árainkról, ezen a linken el tudja olvasni az összes ezzel kapcsolatos információt!

Zárszerviz munkarendünk, elérhetőségünk, budapesti lefedettség

Zárszerviz szolgáltatásunk éjjel-nappal, Budapest összes kerületében, ingyenes kiszállással érhető el. Két órán belüli helyszíni kiérkezéssel már vállalunk munkát, ajtónyitást, zárnyitást, ha szükséges, az új zárak beszerelését vagy a régiek cseréjét, jó áron, garanciával.

Zárszervizes telefonszámunk nonstop elérhető! Hívja a 06-30-408-8914 számot, mi egész évben dolgozunk! Bármilyen típusú bejárati ajtó komplett szervizelését tudjuk biztosítani!

Zárszerviz tevékenységeink felsorolása

  • Hevederzár szerelés, hevederzárbetét csere
  • Ajtónyitás és zárnyitás (autónyitást nem végzünk!)
  • Betörés utáni helyreállítás
  • Kínai HiSec, Secdoors, TerraSec típusú lemezajtók hibáinak kiküszöbölése, minőségi zárakra való cseréje
  • Sérülésmentes becsapódott ajtónyitás

Kulcselvesztés esetén a zárcsere a biztos megoldás

Sokan nem is gondolnák, milyen egyszerű egy kulcsot elhagyni. Könnyen el is lophatják tőlünk (táskából, zsebből), ilyenkor nem szabad kockáztatni, azonnal lépni kell! Ebben az esetben a zárcsere a leggyorsabb, leghatékonyabb és a legbiztonságosabb megoldás! Soha nem tudhatni, mi van a háttérben, kinek a kezébe került az elveszett vagy elhagyott kulcs! Magas Mabisz minősítésű, kódkártyás zárbetét csere 5 db kulccsal, Budapest területén most akciósan, ingyenes kiszállással 32 ezer forintért elérhető! Az új zárbetétet az ügyfél előtt bontjuk ki a gyári csomagolásból. Ne kockáztasson, nem éri meg!

Új ingatlan vásárlásánál elengedhetetlen a zárcsere

Egy lakástulajdon megszerzése örvendetes dolog, de mindig ott van a kisördög, hogy legyen-e zárcsere, ne legyen, belefér-e a keretbe, nem fér bele. Ha nem egyből költözünk az ingatlanba, hanem még mesterek jönnek-mennek, nyugodtan hagyhatjuk az ajtóban a régi betétet, de ha levonult mindenki, már ajánlatos, sőt kötelező a zárbetét cseréje és a zárszerkezet átnézése, karbantartása. Ne felejtsék, az első védvonal a bejárati ajtó, ami védi az ingatlant, amit megvásárolt! Ezen nem szabad spórolni!

Izraeli RB Keylocx és LOCXIS zárbetétek cseréje velünk/nálunk 32.000 és 46.000 Ft között!

Összefoglaló a zárszerviz-szolgálatás igénybevételéhez

Mindenkinek a körültekintést ajánljuk a biztonság tekintetében! Leinformálható, megbízható, referenciamunkákkal rendelkező zárszerviz céget válasszanak, s ami a legfontosabb, hogy ne kínai zárakat szereljenek be az ajtóba! Ha minket választ, megköszönjük, Ön pedig biztonságban lesz! Gyors kiszállást biztosítunk, megbízható szakembert küldünk Önhöz, így jól fog záródni a napja és az ajtaja!

06-30-408-8914