Hevederzár színek

A vízszintes hevederzárakat elég régóta gyártják. A szakmai tapasztalat azt mutatja, hogy mivel többnyire a jellemző ajtószínek a fehér és barna árnyalataiból tevődnek össze, ezért a hevederzárak színe is hasonló az fő ajtószínekhez. A leggyakrabban használt a fehér (RAL 9016), sötétbarna (RAL 8019).

A hevederzár belső oldalán lévő, a hevederzár színével megegyező színű, belső rozetta csavarjának kitekerése után hozzáférünk a hevederzár betéthez, illetve a fogasléchez. Itt tudjuk a kívánt hosszt beállítani és szükség esetén a tisztítást elvégezni az esetleges szennyeződés eltávolításának érdekében.

Miért csak két szín közül lehet választani?

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy van pár egyedi ajtó, amelynek belülről különleges színe van, ám nem ez a jellemző. Mivel évente egy-két ilyen különleges megrendelésre lenne igény, ezért nem található meg zöld, kék, vagy rózsaszínű hevederzár a palettán. Ilyenkor sajnos valamilyen szinten meg kell alkudni, és a mindenhez illő fehér színt érdemes kiválasztani, amely még elegáns is.

A hevederzár színek minden hevederzár változat esetén ugyanolyanok, tehát lehet barna vagy fehér színű a hagyományos, vízszintes változat. Szereltessen vízszintes hevederzárat velünk, rövid határidővel, különböző méretekben! A vízszintes hevederzár esetén 80, 85, 90 cm a méretválaszték.

A hevederzáron nincs külön burkolat, az egész egy alumínium-ház, ami kompletten van színterezve. De van olyan hevederzár is, amely burkolattal ellátott, de mi nem ezt a változatot szereljük. A hevederzár színterezése viszonylag vastag. Elég kemény a festék felülete is, így, ha valamit nekiütünk véletlenül, akkor az még nem feltétlen fog megsérülni, megkarcolódni.

Hevederzár kiszállítása, felszerelése

Cégünk felszereléskor a hevederzárat kartondobozban és nylon csomagolásban szállítja a helyszínre, ezzel is védve a burkolat fényezését az apró karcolásoktól. A kartondobozon fel van tüntetve a hevederzár színe és mérete, így sem méretbeli, sem pedig színbeli keveredés kockázata nem áll fenn.

Cégünknél a vízszintes hevederzárak raktárkészleten megtalálhatók a fenti méretekben. Ennek köszönhetően képesek vagyunk ügyfeleinknek –egyéb munkáink függvényében-, akár aznapi vagy másnapi, de mindenképpen rövid határidőn belüli, garanciális hevederzár szerelést biztosítani.

Elérhetőségünk, munkarendünk, megrendelés

Ha bármi egyéb kérdése lenne a hevederzárral vagy annak tartozékaival kapcsolatban, keresse cégünket, az alábbi telefonszámon!

06-30-408-8914

VÉDJE, ERŐSÍTSE OTTHONÁNAK AJTAJÁT HEVEDERZÁRRAL!

AKÁR AZNAPI VAGY MÁSNAPI SZERELÉSSEL VÁLLALJUK A HEVEDERZÁRRAL TÖRTÉNŐ AJTÓ-MEGERŐSÍTÉST!

Az ajtó belső oldaláról mindenképpen küldjön nekünk fotót email címünkre:

profizar@gmail.com

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest