Viro ajtózár javítás cserével Budapesten

Cégünk gyorsan és hatékonyan biztosítja főként Budapest kerületeiben lévő ügyfelek számára a régi Viro ajtózárak cseréjét Cerutti zárszerkezetre. Ezekben az esetekben minden egyes alkalommal beállítjuk magát az ajtót is, új kilincseket szerelünk fel, amely biztosítja az új ajtózárszerkezetnek a tökéletes működését.

Ügyeleti jelleggel dolgozunk a város összes kerületében. Munkáink függvényében a zárnyitást akár egy órán belül, a Viro ajtózárcserét aznapra tudjuk biztosítani előzetes időpont egyeztetéssel vagy akár másnapi munkavállalással is.

Cerutti zárcsere garanciával

A legfontosabb szempont a zárszerviz során, hogy minden elvégzett munkára garanciát vállalunk, ami nemcsak egy ún. bemondással történik meg, hanem számlát adunk az ügyfélnek, mely maga a biztosíték a garanciára. Ha bármi gond, probléma adódna, akkor az ügyfél számíthat a garanciális időn belüli zárcserére, szerelésre.

Nálunk ez így működik, ezért nem is dolgozunk soha számla nélkül, ellentétben a konkurens zárszerviz vállalkozásokkal, akiknek az a fontos, hogy összejöjjön a munka az esetleg alacsonyabb összeg ellenében. Sajnos sok ügyfél beleesik ebbe a hibába, se papír, se nyugta, és amikor pár hónap múlva probléma adódik a zárral, nem tudják, kihez forduljanak, mert nincs meg a kontakt vagy a munkát letagadja a cég. Mi mindig adunk számlát, így annak dátumától kezdődően él az egy éves, teljes körű garancia.

Lógó kilincs cseréje új kilincsre

A legtöbb régi Viro záron még a tömör, rugó nélküli, lógó, nehezen működtethető kilincs található, amely egyrészt tönkreteszi a zárat, másrészt esztétikailag nem szép, harmadrészt pedig nem minden esetben lehet leszedni, mert be vannak rohadva a csavarok. Ilyenkor le kell fúrni vagy vágni, de azt mi már nem tesszük vissza.

Az új kilincs előnye a szebb látvány, lásd lenti képek, továbbá a beépített rugó, ami biztosítja a plusz rugózást, illetve a zárszerkezet rugóját kíméli, biztosítja a tökéletes működést, növeli a zár élettartamát.

Viro zárcsere utáni igazítás

Az ajtózár csere utáni igazítás, turbózás, beállítás minden egyes alkalommal szükséges. Bár az új zárszerkezet oda esik, ahova a régi, de mégis vannak záródási hibák a zár kicserélése után, amit el kell hárítani, különben az ajtót nem lehet bezárni. Ezért nem javasoljuk senkinek az otthoni zárcsere elvégzését, mivel ezekhez a műveletekhez szerszámozottság, szaktudás és a feladat átlátása szükséges, amit egy laikus ember, aki nem csinált még ilyet, nem fog tudni elvégezni.

A zárszerelő szakember megfelelő szerszámokkal rendelkezik, tökéletesen, pontosan, precízen beállítja a bejárati ajtót, így hosszú évekig nem lesz a nyitással/zárással probléma.

Viro ajtó szigetelési problémák

Ezek az ajtózárak egy műhelyben kerületek anno beszerelésre, kb. 20 évvel ezelőtt, ami azt jelenti, hogy az ajtót körbeszigetelték a saját profilos tömítésével. Ez természetesen az évek alatt engedett, már nem úgy tömít, így jön mellette a huzat, a hideg, nem tökéletes a záródás. Ennek ellenkezője, mikor tökéletes a szigetelés, csak épp annyit ragasztottak fel belőle, hogy az tönkretette a zárat és az ajtó már nem nyílik.

Mindig a köztes utat kell megtalálni, persze ezt a legnehezebb. Mi a zárcsere után, ha szükséges, elmondjuk milyen vastagságú tömítést kell felragasztani, hol lehet ilyet vásárolni és azt az ügyfélnek csak fel kell ragasztania, miután a régit leszedte és eltávolította a koszt az ajtóról a könnyebb tapadás érdekében.

06-30-408-8914

Viro ajtózár, Viro zár, Viro ajtózár javítás, Viro zár javítás
Viro ajtózár, Viro zár, Viro ajtózár javítás, Viro zár javítás