Izraeli Superlock zárcsere kiszállással

Az izraeli Superlock biztonsági ajtók, leginkább budapesti lakóparkokban találhatók. Sajnos ismerve a magyar építőipart, ezeknek az ajtóknak is a túlnyomó része rosszul, pontatlanul lett anno beépítve. Ennek következtében nehezen záródnak az ajtók, így a nehéz záródás miatti letörnek a kilincsek, a sok szorulástól tönkremegy a többpontos Superlock zárszerkezet, illetve a legrosszabb esetben nem nyílik ki az ajtó.

Ennek vannak előjelei, például a nehézkes, akadozó záródás, amikor nehezen lehet a kulcsot elfordítani a zárban, vagy húzni, tolni kell az ajtót a záráshoz. Ilyenkor mindenképpen javasolt megnézetni az ajtót egy hozzáértő zárszerviz szolgáltatóval.

Superlock többpontos zárszerkezet csere Budapesten

Az izraeli Superlock többpontos biztonsági ajtók komoly védelmet nyújtanak, erős szerkezetük, több irányú záródásuk, valamint fúrás- és finomnyitás ellen védett zárbetétjük miatt, amely interaktív csaprendszerrel van felépítve (feltételezve, hogy az eredeti Superlock zárbetét van még az ajtóban).

A Superlock biztonsági ajtókban házilag nem szabad nekilátni a zárszerkezet cserének, mert nem egy egyszerű feladat, továbbá tapasztalatot, szaktudást és speciális szerszámozottságot igényel! Mindenképpen hívjanak szakembert!

Non-stop elérhető zárszerviz cégünk vállalja az izraeli ajtókban lévő Superlock zártest helyszíni cseréjét, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt!

Az Superlock zárszerkezet csere első lépése, hogy a többirányú szerkezetet kivesszük az ajtóból. Mivel ez egy többirányú zárszerkezet, azaz több irányba biztosítja a záródást, így ilyenkor az ajtót le kell emelni a helyéről. Ez pedig ennek az ajtónak az esetében nem könnyű feladat, a súlya miatt. Ilyenkor általában két szerelő jelenléte szükséges. Ki kell fűzni a rudazatokat. A zárcserénél probléma lehet, hogy mivel ezek már régi zárak (10-15-20 évesek), a gyártó vállalat módosított az új zárszerkezet furatainak a helyén például. Lehetnek eltérések az előlap magasságában, a rudazatok vastagságában, a zártest paraméterein. Sok olyan Superlock zárszerkezet van, amilyet például már egyáltalán nem gyártanak már, így azok be sem szerezhetők.

Superlock ajtózár szerkezet cseréje szakemberrel

Tehát a Superlock zárszerkezet csere nem egy egyszerű feladat. Mindenképpen szükséges számunkra az ajtó éléről egy fotó, ahonnan a zár tüskéi kijönnek. Ez alapján mi fel tudjuk mérni, hogy pontosan melyik Superlock zárszerkezettel állunk szemben, milyen a nyitási iránya, stb. Ehhez pedig szükséges a rengeteg tapasztalat, melyeket az elmúlt években szereztünk a Superlock zárak kapcsán.

Vállalunk Superlock zárszerkezet cserét Budapest egész területén, az év 365 napján! Szakszerű, precíz helyszíni munkavégzést biztosítunk, garanciával!

A Superlock zárszerkezet csere ára Budapesten 95.000 Ft. Ez az ár tartalmazza az új zárszerkezetet, továbbá a szerelési díjat. A Superlock ajtózárakat raktárkészletről biztosítjuk, így rövid időn belül tudjuk vállalni a zárcserét! Az elvégzett munkáról minden esetben számlát adunk és garanciát biztosítunk rá.

Forduljon hozzánk bizalommal! Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon!

06-30-408-8914

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest