Izraeli Keylocx zárcsere Dierre ajtóban

Kezdetnek pár szót a Dierre ajtókról. Azok az új típusú, cilinderes meghajtású Dierre ajtók, melyek Budapest újabb lakóparkajaiban találhatók, kb. 4-5 éve jelenetek meg a magyar piacon. Az olasz Dierre gyár gyártja őket, magas biztonsági fokozatban, magas minőséggel. Vannak ún. alap/sztenderd ajtók és vannak extra kiegészítőkkel felszereltek. A budapesti lakóparkokban az ún. alap-ajtók vannak beépítve, leginkább barna színű kivitelben, kívülről fix gombbal ellátva, belülről kilinccsel. Az ajtók lehetnek jobbos és balos nyitásúak, de mindig befele nyílók. A díszítő elemek pedig, mint pl. a címkegarnitúra, a gomb/kilincs és a kulcstakarók különböző színben pompáznak, a leggyakoribb a réz, bronz és szatén kivitel.

Az ajtó biztonsága magas, nem szabad összehasonlítani a barkácsáruházakban kapható vagy netről rendelt, raktáron lévő kínai ajtókkal, vagy műanyag ajtókkal. Nem ugyanaz a kategória, a Suzukit sem vetjük össze az Audival, érthető hasonlattal élve mindenki számára. A probléma azonban sajnos az új lakóknál kezdődik, akik nem kaptak megfelelő mennyiségű kulcsot az ajtóhoz, illetve a kódkártyát sem adták át nekik. Sajnos nagyon sok a visszaélés, sokszor mentek be az új lakásba egy bizonyos idő elteltével nyomtalanul, ami pedig csakis kulcsokkal lehetséges. Mi a teendő? Természetesen a mielőbbi zárcsere!

Cégünk vállal zárbetét cserét a Dierre ajtókban, kódkártyás változatban, 5 kulccsal, magas fokozatú izraeli Keylocx zárbetétekkel. Kérjen tőlünk ajánlatot, akár aznap elvégezzük a zárcserét, gyorsan, garanciával, nagy tapasztalattal, kiszállási díj felszámolása nélkül!

Becsapódott ajtó sérülésmentes nyitása

A cilinderes meghajtású Dierre szerkezetekkel felszerelt ajtók kívülről fix gombbal vannak ellátva, melynek van előnye, de mint mindennek, hátránya is. Előny, hogy nem kell állandóan zárni az ajtót, nem kell benne lenni a kulcsnak, így a később hazaérő családtag is simán be tud menni. A kulcs lehet a szokásos helyén a táskában vagy a kabátzsebben, esetleg egyben az autókulccsal. Nem kell azt keresgélni reggel a munkába sietve.

Hátulütője viszont, hogy ha a kulcs bent van a lakásban és véletlenül behúzzák az ajtót, akkor már ki is zárták magukat. Maga az ajtó ilyenkor nincs bezárva, csak a zárnyelv kattant be a helyére, aminek a visszahúzásához kellene a kulcs.

Dierre ajtónyitó vállalkozásunk a becsapódott ajtók esetében 100 % sérülésmenetes nyitást garantál, Budapest minden kerületében, akár egy órán belül. Hívjon bátran! Szakembereinknek ez a nyitás a fő profiljuk! A nyitás után nem kell zárcsere és semmi nem sérül!

Izraeli ajtózár csere esetén mit térít a biztosító?

Többfajta biztosítás van. Vannak az alapcsomagok és ehhez pluszban vásárolhatók kiegészítő csomagok is. Minél magasabb a szolgáltatások száma, annál magasabb a díj, de annál többféle káreseményre térít.

Ügyfeleink tájékoztatása szerint a kulcselvesztés miatti zárcserére minden esetben térít a biztosító. Az alapcsomag esetében évente ez egyszer 10.000 Ft, de a prémium biztosításoknál ez lehet 40-50 ezer Ft is! Érdemes megkérdezni a biztosítót a zárcsere előtt, hogy mire térítenek és arra a szolgáltatásra kiállíttatni a számlát a zárcserét végző szakemberrel. Ebben mi mindig segítünk ügyfeleinknek, a számla kiállítása nem gond, és nem tevődik rá plusz költség, mivel alapból mindenkinek adunk számlát!

0-24 ügyeleti zárszerviz izraeli zárakkal

Dierre bejárati ajtók esetén vállalunk sérülésmentes becsapódott ajtónyitást; egyéb zárnyitást; Dierre zárszerkezet cserét; tollas kulcsoknál programozást új kulcskészletre; cilinderes szerkezet esetén zárbetét cserét, megbízható izraeli zárbetétekkel! Az év minden napján fordulhat hozzánk, akár hétvégén és ünnepnapokon is! Telefonszámunkat ide kattintva találja!