Hogyan zajlik a zárcsere illetve a zárbetét cseréje?

Mielőtt a zárbetétcsere kivitelezését elvégezzük, egy rövid beazonosítás történik, hogy milyen típusú ajtóról beszélünk, hol van helyileg ez a bejárati nyílászáró, illetve nagyjából felmérjük az ügyfél igényeit, illetve javaslatot teszünk, hogy mi az, amit ajánlunk az ajtó paraméterekhez viszonyítva. Sajnos tudjuk, hogy minden fillér számít és mindenki próbál spórolni, de a zárbetét csere legyen az első! Ha eltűnik a kulcs vagy ha meghibásodik a zár, ha nem vagyunk otthon nem tudjuk bezárni vagy ha bezárjuk olcsó zárral, az olyan, mintha be se zárnánk. Miután megkaptunk minden információt az ügyféltől és elfogadta az árat, már csak az időpontot és a helyszínt kell megbeszélnünk, ahol a zárcsere fog történni. Szinte bármilyen (fa-, fém- vagy műanyag) nyílászáróról is beszélünk, cégünknél minden van a szervízautóban és ami fontos, hogy az ügyfél előtt nyitjuk ki a terméket, amit a gyár becsomagol Izraelben.

Zárcsere kivitelezésével értékeink megvédése, családunk nyugalma

Zárcsere kivitelezésekor nemcsak a családi nyugalom emelkedik magasabb szintre, hanem az értékeink, ingóságaink és egyéb emléktárgyaink is más biztonsági halmazba kerülnek, hiszen a régi, már elavult zárbetét lecserélésekor egy profibb, prémium kategóriás terméket kapnak a megrendelők. Haladni kell a korral, fejleszteni kell a gondolatainkat, hogy ha a biztonságról van szó, ne azt a pár tízezer forintot spóroljuk meg, még akkor sem, ha vannak extrém kiadások, amik előttünk állnak. A lakásfestést, a szőnyeg vásárlást, illetve az íróasztal beszerzését lehet tologatni, az iskolakezdés szezonja úgyis távolabb van, viszont a betörőt csak úgy tudjuk távol tartani, ha valós minőségi zárat szerelünk be, mint amilyen például az izraeli Keylocx zárbetét. Évek óta használjuk ezt a kiváló izraeli terméket, nincs visszaélés, nincs panasz a működésére, illetve betörési próbálkozás sem történik. Egy betörő úgy gondolkodik, hogy ha jó zárat lát inkább odébb áll, viszont ha gyenge ajtót lát, bemegy. Tartozzunk azok táborába, akik befektetés gyanánt cseréltetek zárat és úgy gondolják, ez egy hosszútávú, kifizetendő cselekedet, biztonságos működéssel egybekötve.

HiSec ajtón történő zárcsere után élvezhető biztonság

Azoknál a kedves ügyfeleknél, akiknél még nem történt meg a zár kicserélése, nem feltétlenül kell nyugodtan aludni, hiszen a kínai zárbetétek nem tartják távol a betörőket az illetéktelen betolakodóktól! Ahhoz, hogy élvezzük a szabadságot, a biztonságot, érdemes -bármelyik típusú kínai ajtóról is beszélünk- zárat cseréltetni. Amennyiben szűk a keret, legalább az egyiket, de javasoljuk inkább mind a zárbetét lecserélését, menjünk biztosra! Kínai ajtó zárbetét cseréjekor mi izraeli terméket szerelünk, ez megemeli a biztonsági érzetet/szintet. Aki itt olcsó betétben gondolkodik, az felejtse el, nem érdemes, akkor maradhat a régi, az új sem fog többet tudni! Nem beszélve arról, hogy ha mi kínait nem szerelünk be, úgyhogy aki ilyet tervez, azoknak nem mi vagyunk a megfelelő szolgáltató, keressen mást!

Ajtózár-csere árak 2024-ben – mi a trend, ami előírt, ami szükséges?

Fejlődik a világ, nemcsak az autók területén és a híradástechnikai vonalon, hanem a zárak is igénylik a törődést, a fejlesztést, a biztonsági szintek több szinttel való feljebb lépését. A Kínában gyártott termékek használatát kerüljük, inkább gondolkozzunk azokban a trendekben, amit a szerelők ajánlanak, amit naponta használnak a munkásságuk során. Egy jó zárbetét cseréje nem elhanyagolható, ezért azzal számolni kell, hogy munkadíjjal egybekötve 46.000-50.000 forint között már egy olyan terméket kapunk, ami szinte minden elvárásnak megfelel, amit egy zárbetétek tudnia kell 2024-ben.

Biztonsági okok miatti zárcsere, ami nem tűr halasztást

A legfontosabb szempont mindig a biztonság legyen! Ha erről van szó, ez nem tűr halasztást! Ilyen, ha elhagyjuk a kulcsot, ha kizárjuk magunkat, ha illetéktelen kezébe kerül, netán benne hagyjuk az ajtóban és valaki megtalálja, de mégis visszaadja. Számos olyan dolgot tudnánk sorolni, amely miatt a zárcsere kötelezővé válhat, persze az ügyfél jóváhagyásával, mert mi csak ajánlatot teszünk, hogyan kerülhető el az a problémás szituáció, amellyel megkárosítanak minket a betörők. Számoljunk azzal, hogy a mi hibánkból történik a kulcsvesztés és ez mondjuk 50.000 forintos költséget von maga után. Azonban ez csak egy egyszeri díj, de ha a megtalált kulccsal -amíg nem tartózkodunk otthon- valaki bemegy és felforgatja a lakást, több százezer forintos lesz a kár, de volt, akinél milliós tételre is rúgott. Mindenki hibázik, ötvenezer forint manapság jó pénz, de ha szembe állítjuk a fent említett károkkal, csupán csekély töredéke, még akkor is, ha saját magunknak okoztuk ezt a kárt. Amikor eltűnik a lakáskulcs, érdemes számlát kérni a zárcseréről, amit a biztosítónak be lehet nyújtani! Kötvény függvényében, kb. 10-100 ezer forint közötti összeget térítenek. Ezért is mondjuk minden kedves ügyfelünknek, hogy nem szabad spórolni a lakásbiztosítások terén, mert van, hogy egy ilyen alkalomkor megkíméli a családi kasszát a több tízezer forintos végösszegtől!