Elvesztette a kulcsot? Beletört a zárba a kulcs? Non-stop zárszerelőre van szüksége?

Szinte mindennapos dolog, hogy elhagyunk egy kulcsot, útközben kirántjuk a zsebünkből vagy esetleg ellopják tőlünk, a nagy kapkodásban egyszerűen elfeledkezünk róla, hogy hova tűnt. Sajnos viszont nincs másik, egyedül élünk, a tartalék kulcs bent van a lakásban és be kell jutni. Erre való a zárszervíz vállalkozás helyszíni munkavégzése. Mi ezt megoldjuk, kinyitjuk az ajtót, de természetesen igazolnia kell a jogosultságot a bejutásra, majd ezt követően megkezdjük a zárbetét vagy zár kicserélését.

Úgyszintén hasonló a helyzet, ha beletört a zárba a kulcs és nem megy se jobbra se balra, akkor egy nonstop zárszerelő bevonása a legcélszerűbb módja a bejutásának. Ilyenkor ne tekergessük se jobbra, se balra, mert előbb-utóbb nagyobb lesz a galiba és komolyabb beavatkozást kell eszközölnünk, az meg többe fog kerülni. Éjjel-nappal hívhatnak minket, ha zárszerelési problémáról van szó, legyen az becsapódott ajtó, egy sima zárcsere, vagy szükség esetén hétvégén az új lakásba költözés utáni zárcsere.

Az ingatlant feltörték? Segítségre van szüksége? Hívjon éjjel-nappali zárszerelőt!

Számtalan olyan esethez hívnak minket egyre többen éjjel, amikor nem bírják kinyitni a bejárati ajtót, nem fordul a zár, megakad a kulcs és se jobbra, se balra nem fordul. Az emberek ilyenkor idegesek, türelmetlenek és sokszor rossz döntéseket hoznak. Ezért vagyunk mi, hogy segítsünk! Egy órát mindenki kibír, hiszen éjjel-nappal dolgozó zárszerelő kollégáink Budapest összes kerületében a helyszínre érkezik hamar és segít kinyitni az ajtót, majd ha szükséges, kicserélni a zárat.

Amire nagyon oda kell figyelni, ha feltörték az ingatlant, hogy érdemes a rendőröket kihívni, hogy biztosítsák a helyszínt, ellenőrizzék a nyomokat, értelemszerűen feljelentést kell tenni ilyenkor. A nyomozók távozása után telefonáljon nekünk, akár hajnalban is, mi kimegyünk, kicseréljük a zárat és a biztosító felé a számlát be tudják nyújtani, amit a kollégánk kiállít. Ez lehet némi kárpótlásul a betörés után, amit a betörők követtek el.

Szolgáltatásaink is jól tükrözik, hogy micsoda igény van főként a budapesti ingatlanoknál a zárszerviz szolgáltatásra, amely magába foglalja az összes olyan tevékenységet, amelyet munkánk során alkalmazunk. Ilyen például a postaláda zárcsere, ami egy egyszerűbb folyamat. Ezt ráadásul nem is minden cég vállal, de mi igen. Beszélhetünk továbbá egy műanyag ajtó beállításáról vagy az igen népszerű, kínai ajtók világítós kilincsének a kicseréléséről. Szintén ide tartozik a biztonság növelése érdekében alsó- vagy felső zárbetétek kicserélése az ajtóban normális, európai szabvány minőségűre. Az árainkat érdemes a weboldalunkon követni, amit folyamatosan frissítünk, de a végleges árat azután kapja meg az ügyfél a telefonban, miután tisztán látjuk a feladatot. Ez eltérő lehet az oldalon feltüntetett ártól, ezért elnézést kérünk, de egy zárcserét nem mindig lehet pontosan írásban meghatározni, amíg nem látjuk, miről is van szó pontosa.

Ajtónyitás szakemberrel Budapesten, szakszerűen, 0-24 órában, díjmentes kiszállással

Kellemetlen dolog azzal szembesülni, hogy fáradtan hazaérve nem megy a zárba a kulcs, nem nyílik az ajtó, pedig már éhesek vagyunk, a kutya nyüszít bent, le kéne vinni sétálni és még ezer olyan dolgot tudnánk megemlíteni, ami fontosabb annál, minthogy az ajtó előtt álldogáljunk. Az ajtónyitás egy olyan profi szolgáltatáshoz kötött szakma, amelyet lakatos végzettségű szakemberek végeznek el speciális eszközökkel, szerszámokkal, drótokkal, fúrókkal, marókkal. Mi nem támadunk feszítővassal, sem nagy csavarhúzóval, mint azok a betörők, akiknek mindegy, hogy hogyan jutnak be, csak a zsákmányszerzés a cél. Cégünk olyan szolgáltatást nyújt Budapest összes kerületében, ahol nyílászárók, többek között bejárati ajtók utólagos szerelésével foglalkozik, mint pl. beállítás vagy meghibásodás miatti zárcsere/karbantartás, esetleg nyitás, újrakódolás, egyszóval minden.

Zárnyitás sérülés- és rongálásmentesen – mentsük meg az ajtót, mert nagyon sokba kerül az új!

Ezt a szlogent elég sok olyan kollégánknak kéne elmagyarázni, akik olyan szörnyű módszereket alkalmaznak az ajtó kinyitása során, amit konkrétan a betörők alkalmaznak. Tehát semmilyen szakértelem vagy szaktudás nem áll a szakma mögött, az ügyfél meg nem ért hozzá, meg van ijedve, hiszen nem jut be és ezt a szerelő kihasználja. Nálunk a szakértelem az első, ha ajtó- vagy zárnyitásról van szó, pláne a sürgősségi munkáknál, hiszen ott valami olyan dolog miatt kell bejutni az ügyfélnek, mint pl. egy fent felejtett leves vagy egy beragadt zár, egy belül rekedt házikedvenc vagy esetleg egy kisgyerek, aki belül aggódik, fél, sír. Roncsolásmentes ajtónyitást csakis olyan záraknál tudunk végrehajtani, amely működőképes, tehát nincs meghibásodva, vagy egy kívülről gombos ajtó behúzása után. Ezekhez egy speciális eszközt, drótot vagy műanyag lapot használunk. Kérjen időpontot mihamarabb, ha ilyen helyzetbe kerül! Ügyfélszolgálatunkat nonstop hívhatja, akár hétvégén is, kollégáink válaszolnak minden hívásra!