Dierre bejárati ajtózár-betétek gyors helyszíni cseréje

Szervizünk profilja a Dierre ajtók szervizelése, nyitása, zárcseréje. Gyorsan, szakszerűen, garanciával dolgozunk, mindent raktárkészletről biztosítunk az ügyfelek számára, zárcserét a legújabb szerszámok és technikák alkalmazásával végzünk. Több mint 20 éve szervizeljük a Dierre ajtókat, így nagy tapasztalattal rendelkezünk. Kiszállási díj nélkül dolgozunk minden megrendelt munka esetén.

A Dierre ajtózárak betétjét azért kell cserélni, mert átadás előtt több kézen keresztül is vándorolt a lakáskulcs. Ha esetleg lakáskulcs vesztés, vagy lopás történik, szintén cseréltetni kell a Dierre zárbetétet, mert soha nem tudni, ki találta meg a kulcsot és hol leltek rá. A Dierre ajtó-zárbetét cserére mindenképp szakszervizt hívjon, mert ez nem egy egyszerű ajtó, amiben bárki tud zárat cserélni.

Mit érdemes új zárbetétként beszereltetni a lakóparki ajtókba?

Ha már egy biztonsági ajtó biztonságos, akkor ezen nem szabad rontani silány, olcsó, kínai zárakkal! A Dierre ajtógyártó úgy oldotta meg a szuperbiztos záródást, hogy robosztus az ajtó, erős a zárszerkezet és elég magas fokozata van a zárbetétnek is, így ez a három összetevő alkotja együttesen a maximális védelmet. Éppen ezért csakis a legmagasabb, prémium kategóriás zárbetéteket szabad és érdemes ezekbe az ajtókba beszerelni. Erre a célra a legalkalmasabb az Iseo R90, ami szó szerint ebbe az ajtóba készült, kódkártyás, 5 kulcsos, prémium minőségű cilinder.

Hány kulcs tartozik az új zárhoz? Mi van, ha kibontotta, és lemásolta a szerelő?

Az általunk forgalmazott zárakhoz pl. Dierre New Power, Iseo R7 és az Iseo R90 modellekhez 5-5 db kulcs és kódkártya tartozik. Az első 2 betétnél a kódkártya jelentősége nem szükségszerű, már lejárt a védelem, de a gyártó hozzácsomagolja a zárhoz. Ez azonban már nem kell a másoláshoz.

Ha bárki zárcserét rendel tőlünk, előtte bontjuk fel a gyárilag lezárt dobozt és/vagy a benne lévő becsomagolt kulcsokat. A New Power és az Iseo R7 másolását már a legtöbb helyen megoldják. Ha lehet, csak olyan helyen készíttessen plusz kulcsokat, ahol nem utángyártott, hanem gyári kulcsokra másolnak.

Az Iseo R90 modell ellenben egy profi, másolásvédett, prémium zárcilinder. 5 db kulcs tartozik a zárhoz és egy kódkártya. A kódkártya alapján lehet extra kulcsokat rendelni egyenesen Olaszországból a gyárból, ebben segítünk. Az R90 betét annyira másolásvédett, hogy a gyár egyáltalán nem engedte ki a kezéből a nyerskulcsokat, így senki a világon nem bír ezekkel, csak a gyár képes a kulcsokat sokszorosítani. Az elkészítési idő 3-5 hét és közvetlenül a megrendelőhöz érkeznek a kulcsok Olaszországból.

Zárbetét méret, gombos kivitel, kulcs-szám, védelem

Az olasz Dierre bejárati ajtóban lévő zárbetétek 5 kulccsal és kódkártyával kerülnek átadásra az új építésű lakóparkokban. A méretük 30/30 mm, kívülről kulcsos, belülről tekerőgombos kivitelűek. Főként Dierre New Power zárbetéttel érkezik a biztonsági ajtó, de ez a betét sajnos már nem másolásvédett. Helyette egy magasabb, prémium kategóriás Iseo R90 zárat telepítünk az ajtóba, szigorúan kártyavédett verzióban.  Fontos a zárbetét szerkezeti védelme, ami állhat törésvédelemből, fúrás- és sav elleni védelemből, illetve az összes rongálásos módszer elleni védelemből.  Nagyon fontos szempont a plusz kulcs készítése, amely az Iseo R90 betét esetében a kártyán feltüntetett sorszám alapján kerül berendelésre Olaszországból.

Cégünk gyors zárcserét, szakszerű munkavégzést biztosít. Áraink komplett költséget tartalmaznak, azaz anyagdíj, munkadíj egyben kerül meghatározásra. Kiszállási díj nincs.

Az Iseo R90 prémium zárbetét csak nálunk érhető el Magyarországon. Nagyon biztonságos!