CR biztonsági bejárati ajtó zárcseréje

Jó hír azok számára, akiknek ilyen biztonsági bejárati ajtójuk van, amelyikben ez a remek olasz, betörésbiztos zárszerkezet van, hogy nyugodtak lehetnek, nem fognak hozzájuk betörni, biztonságban van a lakás és a család.

Az a veszély azonban nekik is fennáll, hogy elhagyják a kulcsokat vagy ellopják őket, esetleg új ingatlanba költöznek, vagy éppen zármeghibásodás miatti akut zárcsere problémája lép fel.

Hangsúlyozzuk, hogy soha nem szabad halogatni az akadozó zár cseréjét, mert előbb-utóbb beszorul, és az ajtó nyithatatlanná válik. Azt pedig ilyenkor fel kell törni, meg kell fúrni és ezután biztos, hogy zárat kell cserélni. Előzze meg a bajt, nézesse meg inkább zárszerelő szakemberrel és a legelső akadozásnál cseréltesse ki!

Megelőzhető a zárcsere, ha nem halogatja a zárszerelő kihívását, amikor szorul a kulcs, nehezen fordul a zár, illetve a kilincs lötyögővé válik. Cégünk kiszállási díj nélkül, Budapest összes kerületében vállal gyors helyszíni CR zárcserét, előre egyeztetett árkon és időpontban! Pest megyei ügyfeleinknek, 30 km vonzáskörzetben, is megpróbálunk segíteni a CR zárcsere kapcsán, ha nem azonnal kell. Ennél távolabb azonban nem tudunk CR zárcserét vállalni, mert nem fér bele a szervizidőnkbe.

CR ajtózár kulcsának ismertetőjele

A CR zárszerkezethez tartozó gyári kulcsok kb. 8-9 cm hosszúságúak. A kulcs egyik végén fogazott bástyák, tollak találhatók különböző osztással, emelkedéssel. A kulcsfején pedig a CR mod dep felirat olvasható.

Jellegzetessége a CR kulcsnak, hogy a kulcsfej markolata az egyik sarokban le van csapva. A gyári kulcsok esetében mindig fémből készül a kulcsfej és a kulcsszár. Az utángyártott kulcsoknál változhat a kulcsszár teljes hossza, pl. 10-12 cm-re. Ilyenkor a kulcsfejen lévő felirat a Silca, Erebbi vagy JMA lehet. Ezek mind az utángyártott kulcsoknak a márkajelzései.

Ezeknek a kulcsoknak a használatát szerelőként nem ajánljuk, hacsak nem profi kulcsmásoló készítette a kulcsot. Az utángyártott dolgok soha nem olyan pontosak és a rossz kulcsmásolatok tönkretehetik a zárat. Mindenkinek javasoljuk a gyári CR kulcsra történő másolat készítést!

Nagyon kopott, akadozó kulcs és zár esetében érdemes elgondolkodni a zárcserén, mert dühítő lehet, ha a CR ajtózár nem nyílik hazatéréskor egy fárasztó nap után. Kérjen ajánlatot CR zárcserére ügyfélszolgálatunkon! Itt tájékozódhat!

CR ajtózárszerviz ajtózárcsere éjjel nappal

Szolgáltatásunk az év 365 napján, ügyeleti jelleggel, ingyenes kiszállással, garanciális munkavégzéssel elérhető Budapest összes kerületében, gyorsan, szakszerűen!

Hívhat minket szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is CR zár problémával, CR zár ajtónyitással kapcsolatban, vagy új lakásba költözéskor komplett zárszerkezet-csere ügyében! A megrendeléstől számítva, sürgősség függvényében, 1-4 órán belül érkezik a helyszínre a zárszerelő kolléga. Az új zárat minden esetben mi biztosítjuk az ügyfél számára, gyári dobozolásban.

Az CR zárcsere és zárszerviz szolgáltatás árainkról érdeklődjön nonstop telefonszámunkon: 06-30-408-8914

Illetve megkönnyíti a munkánkat és a pontos összeg meghatározását, ha fotót küld a zárról email címünkre, vagy mms-ben, Viberen.

CR tollas kulcsos zárcsere kulcselvesztés miatt

Nagyon kellemetlen helyzet, amikor ellopják vagy mi magunk elhagyjuk a CR biztonsági ajtózár kulcsait, nem is beszélve a költséges kiadásokról, mivel egy ilyen trezorzár szerkezet csere több tízezer forintba kerül beszereléssel együtt. Mindenkinek azt tudjuk azonban ajánlani, hogy ne halogassa a zárcserét, mert nem tudni ki és hol találta meg a kulcsokat, milyen rosszindulatú személy birtokába került, ami a magánszféránk, családunk ajtóját nyitja.

Lakáskulcs elvesztésekor érdemes utánanézni, hogy van-e lakásbiztosítás és a biztosítóval megbeszélni, hogy milyen esetekben és mennyi költséget térít, illetve a számla pontosan mit tartalmazzon. Sajnos sokaknak nincs lakásbiztosítása, így a teljes költség a saját zsebből kerül kiadásra. Egy jól megkötött lakásbiztosítás esetén, a biztosító 30-40 ezer forintot is kifizethet lakáskulcs elvesztés esetén a károsultnak.

A CR zárcsere után a helyszínen készpénzfizetési számlát állítunk ki, melyet az ügyfél a szerelőnek kell kifizessen. Majd ezt a számlát kell leadni a biztosító felé, mely után a biztosítás alapján utalnak vissza pénzt a tulajdonosnak.

A zárcsere esetén minden alkalommal gyári csomagolásban visszük a helyszínre a CR ajtózár szerkezetet, a 3 db originál, lefóliázott kulcsot az ügyfél előtt bontjuk ki. A beszerelt CR zárakra egy év teljes körű garanciát biztosítunk.

Időpontot az alábbi telefonszámon tud megrendelni, egyeztetni!

Ha e-mailben szeretne velünk kapcsolatba lépni, írjon a profiazr@gmail.com e-mail címre! Minden e-mailre gyorsan válaszolunk!

06-30-408-8914

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest
zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest