Cerutti zárcsere szakértelemmel, szakszerűen, Budapesten

A Cerutti, illetve Viro zárak cseréje elengedhetetlen a régi 15-20 éves ajtók esetében, mert erre az időre alakulnak ki a problémák, hibák. Ilyen pl. a zárszerkezet kopás, vagy a rugó törések. Ha nem figyelünk oda ezekre a jelenségekre, ha a kilincs lenyomásakor a zárnyelv nem húzódik vissza teljesen, a kulcs elfordításakor a kulcs nehezen, akadozva zárja a negyedik fordulatot, ha az ajtót záráskor emelni, tolni kell, akkor előbb-utóbb ott fogunk tartani, hogy egyszer csak az ajtózárat nem fogjuk tudni kinyitni.

Ezeknek a záraknak az élettartama nagyjából a fent említett 15-20 év. Vannak olyan zárak, amelyek hamarabb is megadják magukat, így zárcserére szorulnak. Ennek oka lehet a szakszerűtlen, pontatlan zárszerelés, a rossz minőségű másolt kulcsok használata, továbbá a régi, rézkilincs használata, amely megterheli a zárszerkezetet.

Zárszerviz cégünk raktárkészletről biztosítja a Cerutti/Viro zárak beszerelését, szervizelését. Minden trezorzár kicserélésekor ajánljuk egy új kilincs telepítését is, amely a zár élettartamát megnöveli.

Ezek az olasz biztonsági zárak, ha szakszerűen be vannak építve, akkor sokáig működnek. Éppen ezért csakis szakszervizzel végeztesse el a zárcserét, mert a zárcsere során fellépő problémákat a szakemberek ki tudják küszöbölni és a helyszínen orvosolják!

Sajnos nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos is ez valójában, de ennek ellenére nem hallgatnak ránk az emberek, csak akkor telefonálnak, amikor már nem nyílik az ajtó. Ezek az ajtózárak olyanok, mint egy autó. Megvan a bizonyos óraszámuk, ami után vagy szervizelésre, vagy zárcserére van szükség, egyébként már nem funkcionálnak rendesen.

Cerutti/Viro zárak cseréjét, nagy lefedettséggel, főként Budapesten, illetve Pest megyében vállaljuk! Igény esetén, előre egyeztetett díjakkal, időponttal, akár vidéken is biztosítunk Cerutti/Viro zárcserét.

A Cerutti/Viro trezorzárak előfordulása, elsősorban Budapest kerületiben található. Nincs olyan kerület, vagy utca, ahol egy Viro zárral ellátott ajtó ne lenne beszerelve.

Kérjen árat a zárcserére telefonon, előzze meg a kizáródást, hisz így is van elég probléma, ne kelljen még az ajtóval is törődnie! Egy ilyen zárcserét egyszer kell megcsináltatni egy szakemberrel, és a következő 10-15 évben biztos, hogy a zárszerkezettel nem lesz problémája!

Az olasz Cerutti zárgyártó cég bemutatása

A Cerutti®, több mint 70 éve elismert gyártó a biztonsági zárak szektorában. Népszerűek és széles körben ismertek megbízható és több területen felhasználható zárjai. A cég híres a folyamatos technológiai frissítéseiről, valamint arról, hogy termékei tervezése és gyártása 100 százalékban Olaszországban történik.

A céget a negyvenes években alapította Luigi Cerutti, amely a kezdetben biztonsági zárak gyártásával foglalkozott, ezen belül is elsősorban a pumpás rendszerű, rászegző zárakkal.

Közvetlenül a háború után, egy befektetői csoport segítségével, a Cerutti® megkezdte a fali széfek, páncélszekrények, banki páncélterem ajtók gyártását és banki biztonsági rendszerek kialakítását. Innentől már megállíthatatlan lett a cég gazdasági fellendülése, és a nagy igényre való tekintettel bővítették termékskálájukat a bevéső zárak, ajtózárak és kapuzárak vonatkozásában.

A 80-as, 90-es években, amikor a biztonsági bejárati ajtók kezdtek nagymértékben elterjedni Olaszországban, a Cerutti már gőzerővel gyártotta a különböző fajtájú biztonsági ajtózárakat, trezorzárakat, pumpás zárakat, hogy a piaci igényeket kielégítse.

A Viro és a Cerutti biztonsági zár kötődése

A magyarországi biztonsági ajtókban jelen lévő, Viro néven bevezetett és elhíresült trezorzár gyártója szintén a Cerutti cég. A négyfordulatos, három irányba záródó Viro biztonsági zárat mindig is a Cerutti gyártotta. A Viro szintén egy olasz zárgyártó vállalat, ám az ő profiluk nem a biztonsági zárak gyártása. Éppen ezért rendelte meg a trezorzárak gyártását a Ceruttitól, mert ők már híresek voltak a biztonsági zárgyártás terén.

A Viro akkora forgalmat bonyolított le ezekkel a zárakkal, hogy beleüttette a saját nevét a zárakhoz tartozó kulcsfejekbe, ezért olvasható rajtuk a Viro felirat. Rengeteg Viro biztonsági zár működteti az ajtókat hazánkban mind a mai napig, amely önmagáért beszél. A Cerutti mindig is ügyelt a minőségi munkára, melyet mi sem bizonyít jobban, mint, hogy vannak olyan Viro zárszerkezetek, amelyek már közel 20 éve működnek az ajtókban!

Zárszerviz cégünk kapcsolata a Cerutti gyártóval

Mi már hosszú évek óta nagyon jó üzleti és baráti kapcsolatban állunk a Cerutti céggel, annak vezetőségével. Többször voltunk náluk Olaszországban, láttuk a gyárat, találkoztunk a vezetőkkel, alkalmazottakkal.

Hosszadalmas kutatómunka előzte meg azt, hogy rájöjjünk arra, hogy a Viro biztonsági ajtók zárjait a Cerutti cég gyártja. Ezután vettük fel a kapcsolatot a cég vezetőjével, majd tettünk nála látogatást, hogy a közös munkát biztosítani tudjuk. Évek óta importáljuk az olasz Cerutti (Viro) trezorzárakat, mint magyarországi kizárólagos forgalmazó.

Cerutti/Viro zárak forgalmazása, szervizelése Budapesten

Mivel évtizedes zárszerelői tapasztalat áll mögöttünk, így a nagy igényre való tekintettel, a kellemest összekötöttük a hasznossal. Nemcsak a Cerutti zárak értékesítésével foglalkozunk, hanem a Cerutti zárakkal felszerelt biztonsági ajtók teljes körű zárszerviz ellátását is vállaljuk.

Ez több szempontból is hasznos lehet mindenki számára. Mivel kívül-belül kiválóan ismerjük a zárszerkezetet, annak működésével, paramétereivel teljesen tisztában vagyunk, így a legegyszerűbb, legcélszerűbb és anyagiakban a legkedvezőbb, ha a zárcsere - zárszerviz szolgáltatással cégünket bízza meg! Mivel a zárszerkezeteket közvetlenül az olaszországi gyárból kapjuk, így a legkedvezőbb áron tudjuk a zárcserét ügyfeleinknek elvégezni. Bármely más zárszerviz cégnek előbb a zárat tőlünk meg kell vásárolnia, majd rátenni a profitot és úgy elvégezni a szolgáltatást.

Amennyiben kedvező áron, profi módon elvégzett, garanciális szolgáltatást szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!

Cerutti/Viro zárjavítás, zárszerelés, zárcsere, kilincs csere

Az elmúlt 15-20 évben két hazai ajtógyártó is dolgozott azon, hogy olyan biztonsági ajtót készítsen, amelyekben a Cerutti cég által Torinóban gyártott biztonsági zár van beszerelve. Ezekkel a mai napig nem is nagyon volt gond, maximum kulcselvesztés miatt kellett a zárat kicserélni.

Ezek a zárak azonban a rendszeres napi használattól az évek folyamán már megkoptak, elfáradtak, tehát lassanként szükségessé válik a zárszerelésük, zárszervizelésük, zárcseréjük. Ebben tudunk segíteni ügyfeleinknek, akár egy órán belüli gyors kiszállással, helyszíni zárcserével, zárszereléssel.

A régi Viro zárak helyére tulajdonképpen ugyanazt a zárat szereljük be, csak már Cerutti néven futtatva. A gyártó azonban ugyanaz. A legtöbb probléma, ami általában adódik, amikor az elfáradt zár kulcsa beleszorul a zárba, illetve a tömör, nehéz rézkilincset csak kínkeservek között lehet lenyomni. Jó tanácsként mondjuk, így ezt ne használják, mert nem üzembiztos! Erre a megoldás a gyors helyszíni Cerutti zárcsere, címke csere, ajtóturbózás, és a beépített rugós kilincs-cseréje.

Hívjon minket az év 365 napján a 06-30-408-8914 telefonszámon, rendeljen Cerutti/Viro zárcserét! Akár egy órán belül a helyszínre érkezünk és a legjobb áron orvosoljuk a problémát, garanciával, számlával!

Cerutti zárcsere szakértelemmel, szakszerűen, Budapesten
Cerutti zárcsere szakértelemmel, szakszerűen, Budapesten