Ajtónyitás-zárnyitás Budapesten, éjjel-nappal, kiszállási díj nélkül, garanciával

Ezt a szlogent sokan hirdetik már az ajtó- és zárnyitás területén, akik egyáltalán nincsenek otthon a szakmában. Ez jól látszik azoknál az ajtóknál, amikhez kimegyünk, miután ők nem boldogultak vagy tönkretették a bejárati ajtó külső borítását és távoztak a helyszínről. Az éjjel-nappali kiszállás sem állja meg a helyét sok esetben, hiszen a legtöbb cég este 20 óra után a telefont sem veszi fel, de a Google keresője ugyebár azt nézi mindig, hogy ki hirdet éjjel-nappali zárnyitást és azt dobja fel a találat szerint a kereső fél számára.

A kiszállási díj maga, hogy nulla, ilyen nincs, aki azt mondja, hogy a XII. kerületből ingyen és bérmentve a XXIII. kerületbe kimegy csak azért, hogy megnézzen egy munkát, hátha lesz belőle valami, annak szívesen adunk mi is munkát, hiszen szeretjük, ha nekünk valaki ingyen dolgozik. Mi pénzért szoktunk természetesen, de nyújtunk is érte szolgáltatást. A garanciális feltételek is a legtöbb esetben csak a levegőbe reptetett szavak, mert amikor valami probléma adódik a beszerelt zárszerkezettel vagy ajtózár-betéttel, netán a felszerelt kilinccsel, mindenki mossa a kezét azzal, hogy nem volt rendeltetésszerűen használva, a garancia csak erre meg csak arra vonatkozik, stb.

Az elmúlt 25 évet úgy töltöttük el, hogy próbáltunk a tudásunk szerinti legjobb munkát végezni a lehető leggyorsabban. Szó szerint, mi éjjel-nappal megyünk, nem beszélve a hétvégéről, illetve az ünnepnapokról. Nekünk szükségünk van a bevételre, illetve szükségünk van arra az ügyfélkörre, aki még igényli a jó munkát, a minőséget és aki megfizeti azt a szolgáltatást, amit magas színvonalon képviselünk.

Miért kerül 22.000-24.000 forintba egy postaláda zárcsere?

Általában el szoktuk magyarázni, hogy miért ennyi a költség, amit vagy megértenek vagy nem. Egy postaláda zárcsere során a munkavégzés ugyanolyan számunkra, mint egy zárbetét-csere vagy egy hevederzár felszerelése. Nem véletlenül van annyi megrendelésünk, hiszen senki nem akarja ezt a munkát elvégezni, mert alig van rajta haszon. Ha levonjuk a hirdetési költséget, a parkolási díjat, a helyszínen eltöltött időt, a beszerelt postaládazár árát, valóban nem sok haszon van ezen a szolgáltatáson. Ettől függetlenül, Budapest területén egy munkanapon belüli gyors munkavégzéssel kinyitjuk a meghibásodott postaláda zárat vagy az elhagyott kulcs miatti lemezszekrény nyitást és beszerelünk egy új zárat, azaz zárhatóvá tesszük a levelesládát és adunk hozzá 2 darab kulcsot. Aki ezt az összeget esetleg sokallja, attól elköszönünk. Mindenkinek lehet nekiállni házilag, vagy akár hívhatnak másik szolgáltatót, de ez a minimum összeg, amit elkérünk a szolgáltatásért, ezt viszont Budapest összes kerületében tudjuk tartani, szakszerű zárnyitással- ha szükséges- egybekötve a zárcsere előtt.

Kínai ajtó zárjainak a kicseréltetése miért fontos?

Elszaporodtak a betörési próbálkozások és a legtöbb kínai ajtó esetében sikeressé is vált a behatolás. Ezért, aki úgy gondolja, hogy szeretné egy kicsit biztonságosabbá tenni az otthonát, hívjon fel minket és teszünk egy ajánlatot, mielőtt még megtörténne a baj!

Nem mindegy, hogy amíg valaki távol van, dolgozik, nyaral, mi történik az alatt az időszak alatt az otthonban. Kérdés, hogy megfelelően védett-e az ingatlan, pl. egy jó ajtó vagy zár tekintetében, esetleg szabad préda a betörő számára. Ha belegondolunk, micsoda kárt lehet okozni azzal, ha a betörők feldúlják valakinek az otthonát, elviszik az értéktárgyakat! Ha ezt pénzben kell összefoglalni, akkor a 40.000 forintos ajtózárbetét cseréje, amit hosszútávú befektetésként kell kezelni, elenyésző összeg bármelyik család számára. Tisztában vagyunk azzal, hogy az árak minden tekintetben az egekben vannak, de az a kár, amivel szembesülni lehet a betörés után a tízszerese lesz ennek, illetve pszichésen is megviseli a légkört.

Sajnos a gyártók nem arra törekednek, hogy minőséget, biztonságot képviseljenek, hanem inkább az eladott darabszám az elsődleges szempont. A gyári piros, illetve fekete kulcsos zárbetétek olyan egyszerű eljárással vannak összerakva, hogy működnek egy darabig, aztán beleáll a kulcs függőlegesen a betétbe és már be se lehet menni a lakásba. Ez az egyik eset. A másik, ami szintén rendszeresen megtörténik és sokszor szembesülünk vele a munkásságunk során, hogy ezek az olcsó zárbetétek nagyon könnyen kinyithatók egy speciális, betörők által közkedvelt célszerszámmal. A betörők az interneten már sajnos minden eszközt meg tudnak venni ahhoz, hogy a gonosz tetteiket elkövessék és alkalmazzák is ezeket a szerszámokat mind a zár-finomnyitás, mind a zártörés vonzatában. Őket nem érdekli, hogy tönkreteszik az ajtót vagy a zárat, náluk csak a préda, azaz a bejutás a fontos. Gondolkozzanak el rajta, hogy milyen ajtajuk van, nézessék meg szakemberrel! Ha ő szükségesnek tartja a zárcserét vagy az ajtó további biztonságosabbá tételét, akkor érdemes rá hallgatni, ne feltétlenül csak az olcsóság és a spórolás lebegjen a szem előtt!