Kale zárak szervizelése és zárcseréje Budapesten

Fő profilunk egyike a meghibásodott, elhasználódott, elromlott Kale zárak cseréje. A zárcsere történhet bérlőváltás, lakástulajdonos váltás miatt is. Zárszerviz vállalkozásunk ezeknek a záraknak a ki- és beszerelésével, cseréjével foglalkozik. Igyekszünk minden típusú Kale zárat, zárszerkezetet raktáron, illetve a szervizautóinkban tartani, hogy senkinek ne maradjon nyitva az ajtaja. Jó áron, gyorsan, hozzáértő szakemberekkel dolgozunk. Szolgáltatásunkat Budapesten és Pest megyében kínáljuk. Vállalunk kulcsvesztés miatti Kale ajtó- és zárnyitást, Kale zárcserét. A költségeket, a kiszállás és a helyszíni szerelés időpontját minden esetben előre egyeztetjük a megrendelővel telefonon.

Kale zárszerkezet vagy zárcsere megrendelése esetén, Budapest egyik kerületében sem számolunk fel külön kiszállási díjat. A Kale zárakra egy év garanciát biztosítunk, a megfelelő használat mellett. A jótállás a számlával érvényesíthető, melyet a munka elvégzése után ügyfeleink részére minden esetben kiállítunk.

Ha új lakásba költözik és tollas kulcsos Kale zárszerkezete van, érdemes minket hívnia, hiszen nem tudni kinél maradt egy kulcs. Ezt a dolgot soha nem szabad halogatni! Éjjel-nappal várjuk hívását, itt megtalálja elérhetőségünket!

Milyen zár a Kale zár?

A Kale Törökországban, saját üzemében gyártja a biztonsági zárjait. Egypontos zárszerkezeteket, cilinderbetéteket, többirányú, akár többpontos zárakat is készít. A török zár egyre jobban terjed a magyar piacon, ilyen pl. a Beyler is. Kale zárszervizünk szinte mindegyik típusú Kale zár problémáját a helyszínen megoldja, igény és szükség szerint kicseréli azokat.

Milyen ajtókban találkozunk Kale zárakkal?

Évekkel ezelőtt Budapest egyik kerületében eredeti török Kale zárakkal ellátott, masszív bejárati ajtókat forgalmaztak, illetve egy másik budapesti cég hasonló kivitelű, csak török Beyler zárral ellátott ajtókat forgalmazott. Ezekből talán összesen 1000 db került beszerelésre vagy kicsit kevesebb. Napjainkig a hazai Nívó ajtógyártó cég folyamatosan használta, alkalmazta és használja az ajtóiban a Kale zárak kisebb- és nagyobb testű változatait.

Milyen típusú Kale zárak vannak jelen hazánkban?

Különböző típusú Kale zárakkal találkozunk zárszerviz munkáink során Budapesten és Pest megyében szervizszolgáltatóként. Tűkulcsos, cilinderbetétes, tollas kulcsos, egy- és többpontos, alsó- és felső kivitelű Kale zárakkal. Főként a meghibásodott, vagy kulcsvesztés esete miatti gyorsszerviz munkákat végzünk a Kale zárak kapcsán.

Kale zárszerviz elérhetőségünk

Kale zárakkal foglalkozó, nonstop elérhető zárszerviz vállalkozásunk egész évben hívható! Ügyeleti jelleggel dolgozunk, mind akut, mind ráérős problémákkal egyaránt foglalkozunk. Mindenkinek próbálunk segíteni, de egyre több a megrendelésünk, hiszen sok a betörés. Sajnos sok a visszaélés a Kale kulcsokkal az új tulajdonosokkal szemben a régi tulajdonosok részéről, ezért nem győzzünk hangsúlyozni, mennyire fontos is a mielőbbi zárcsere! Ezen nem szabad spórolni!

Munkánkat megkönnyíti, ha küld nekünk egy fotót a szóban forgó Kale zárról, az ajtó éléből. Budapest kerületeiben, ha megrendelik a szolgáltatásunkat, akkor a kiszállási díjtól eltekintünk.

Hívjon minket az év minden munkanapján, ünnepnapokon, hétvégén, bármikor, mi készséggel állunk rendelkezésére! Mindenkinek gyors határidőt biztosítunk a munka elvégzésére, de természetesen előre egyeztetett, távolabbi időpontban is vállalunk Kale zárcserét, zárszerelést.

Kale zárak szervizelése és zárcseréje Budapesten
Kale zárak szervizelése és zárcseréje Budapesten