Ajánljuk magunkat!

Üdvözöljük olvasóinkat!

Az első blogunkban egy pár szót ejtenénk arról, hogy mivel is foglalkozunk, illetve, hogy miért érdemes a mi cégünket választani. A weboldaluk neve is ez: zarszervize.hu, ami annyit jelent, hogy az Ön zárszervize!

Nagyon régóta foglalkozunk zárszereléssel, zárjavítással, zárak cseréjével, hevederzárakkal, és a nagy sikerre való tekintettel úgy gondoltuk, hogy aki az interneten „zárszerviz” kulcsszóra keres rá, akkor ő is megtaláljon minket.

Budapest összes kerületében vállalunk és végzünk garanciális és számlaképes zárszerviz szolgáltatást, amely magába foglalja az ajtónyitást, zárnyitást, műanyag-, fém-, fa-, lemez-, kínai-, szoba-, pince-, tároló-, garázs-, Nívó- és Beyler ajtók és kertkapuk komplett zárcseréjét, zárszerelését.

Gyorsszerviz szolgáltatóként, az év 365 napján állunk az ügyfeleink rendelkezésére. Tehát ügyeleti jelleggel nyitva vagyunk, hétfőtől vasárnapig. 0-24 órában fogadjuk hívását és megpróbálunk minél gyorsabban, hatékonyabban a segítségére sietni, és egyedi zárszerviz szolgáltatást nyújtani.

Budapesti teljes körű lefedettségünk két darab, jól felszerelt szervizautóval rója az utakat. Így munkáinkat és utunkat tudjuk úgy alakítani és szervezni, hogy maximum egy-két órán belül az Ön otthonában bármilyen zárszerviz szolgáltatást el tudjunk kezdeni.

zárszerviz, zárszerviz Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest, zárszervíz, zárszervíz Budapest

Egy kicsit térjünk ki arra, hogy miért is válasszon minket. Egyedi zárszerviz szolgáltatásunk garanciális munkavégzést biztosít. Vállaljuk a gyors helyszínre való érkezést, a minőségi zárak, zárszerkezetek, zárbetétek forgalmazását, partnerünkön keresztül történő kulcsmásolást, helyszíni zárbetétkódolást, illetve a minden elvégzett munkáról való számlakiállítást.

Mi nem bújunk el a garanciális munkák alól, nem szűnik meg a cégünk, mi is hibázhatunk a zárszerelés közben. Ilyenkor az ügyfél a számla felmutatásával érvényesíteni tudja a garanciát. Jelszavunk, szlogenünk: egyedi zárak, egyedi árak. Mi silány minőségű, kínai termékekkel nem foglalkozunk, mert hosszútávban gondolkodunk. Ezekre a zárakra nem lehet garanciát vállalni.

Saját beszerzésű záraink, hevederzárjaink, trezorzárjaink, illetve zárbetétjeink vannak. Az ügyfél ezek közül tud választani. Minden termékünk vagy MABISZ tanúsítvánnyal vagy az európai gyártó általi minőségi tanúsítvánnyal van ellátva, azaz be van vizsgálva. Általában csak a saját zárjaink kerülnek beszerelésre, értékesítésre. Persze, ha az ügyfél maga veszi meg a zárat, azt nagyon szívesen beszereljük, de mi ezekre a termékekre semmilyen garanciát nem tudunk biztosítani.

Nem is beszélve arról, hogy az ügyfél majdnem minden esetben rossz méretű zárbetétet vásárol, így nekünk kétszer kell kimenni, ami az ügyfélnek plusz kiszállási költséget jelent.

Sokan azt gondolják, hogy a mi általunk helyszínre vitt és beszerelt zárak, termékek rejtett, pluszköltségeket tartalmaznak. Ez nem így van. Ha megnézik például, hogy egy prémium kategóriás 31×55 mm-es, felfogaskerekezett, törés- és másolásvédett zárbetétet mi Budapest területén, kompletten, 40.000 Ft-ért cserélünk (számlával!), és originál zárat viszünk az ügyfélhez, amit előtte bontunk ki a gyári csomagolásból, akkor ez az ár nem kerül sokba, hiszen csak maga a zárbetét a zárboltban 32.000 Ft-ot kóstál.

Sokan megkérdezik tőlünk, hogy hogyan éri ez meg nekünk. Mi közvetlenül a gyártótól vásároljuk a zárakat nagytételben, így 20-30 százalékos árrést tudunk spórolni azzal, hogy kihagyunk két magyar kereskedőt.

Röviden ennyi a mi üzletpolitikánk és a hozzáállásunk.

Ha úgy gondolja, hogy Ön is kipróbálna minket és velünk akarná megcsináltatni tönkrement ajtózárját, vagy kulcselvesztés miatti zárcseréjét, akkor mi vagyunk az Ön zárszervize!