A vidéki munkavégzésről

Zárszervizes weblapunkon részletekbe menően taglaljuk mind a tevékenységünket, mind azokat a zárakat, amelyekre esetlegesen az ügyfélnek szüksége lehet. Sajnos azonban az információk nem mindig érnek célba, mert sokszor hívnak minket vidéki (pécsi, szegedi, debreceni, miskolci) munkákhoz is. Ilyenkor pedig sajnos nem tudunk segíteni, budapesti vállalkozásról révén szó.

A probléma, ha ezt problémának lehet nevezni, abból adódhat, hogy bizonyos zárszerelési szakszavakra, vagy zár-márkanevekre feljövünk a Google keresőjében, és az emberek természetesnek veszik, hogy már hívják is az ott látható telefonszámot.

Részünkről szándékos az a cél, hogy egy-egy kulcsszóra elől legyünk, hiszen ezekben a szolgáltatásokban az élen járunk az országban, és fontos nekünk, hogy az ügyfelek megtaláljanak bennünket. Azt azonban nem gondoltuk, mikor az oldalt készítettük, hogy olyan ügyfelek is fel fognak hívni egy budapesti zárszerviz céget, akik vidéken kérik a szerelést.

Nagyon sok időt öltünk a weboldalainkba, hogy mindenki megtalálja azt a szolgáltatást, esetleg terméket (biztonsági zárakat), amelyekből a zárproblémája adódott, és amelyiknek a cseréjében, szerelésében, javításában mi a rendelkezésére tudunk állni.

Vannak olyan ügyfelek is, akik elolvassák, értelmezik a weboldal tartalmát, ám mégis telefonálnak, hogy esetleg rendelkezünk-e vidéki kirendeltséggel. Sajnos nem rendelkezünk. Nem nagyvállalat vagyunk, hanem egy Kft., amely néhány szakképzett és hozzáértő munkatárssal dolgozik együtt, így semmilyen kirendeltséggel nem rendelkezünk. Nincs egyéb kapcsolatunk más vidéki zárszerviz céggel sem, hiszen egy tőlünk 150-200 km-re lévő városban nem ismerünk senkit, főleg nem az esetleges konkurenciát.

Ajánlani meg végképp nem szoktunk senkit. Nem irigységből, hanem, mert nem szeretnénk, ha az bármilyen formában visszaütne. Volt, hogy nem tudtunk megoldani valamit időhiány miatt, ajánlottunk mást, azzal nem voltak megelégedve és rajtunk csattant az ostor, sőt negatív bejegyzést is kaptunk az interneten. Ebből köszönjük, nem kérünk. Mindenki keresse ki magának azt a szolgáltatót, akivel dolgoztatni szeretne. Ha nem tud minket megvárni, megértjük, de akkor keresni kell valaki mást.

Az összes weboldalunk (mert nem egy van) tele van információkkal, szakmai tanácsokkal meglátásokkal, hogy mi, mikor, miért romolhat el, ennek orvoslására megadjuk a lehetőségeket mindenki számára. Az azonnali telefonálgatás helyett inkább javasoljuk az oldalainkat alaposabban tanulmányozni, amennyiben idejük engedi, és nem egy becsapódott ajtó előtt állnak télen, egy szál ingben.

Budapesti szolgáltató révén, mi kizárólag Budapesten dolgozunk, illetve annak kb. 20 km-es vonzáskörzetében. Ennél távolabbi helyen a zárszerviz szolgáltatást elvállalni nem áll módunkban.

Kérjük olvasóinkat, leendő ügyfeleinket, hogy legalább nagyvonalakban olvasgassák át a weboldalon feltüntetett információkat a telefonhívás előtt!